Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:16:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice odrastanja bez oca  (Pročitano 26198 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Pa lako ih je naci jer ste u vecini  Smile
Ne trebaju mi zrelost i godine za to.
Ti ne razlikujes konstatacije i savete, zato mi verovatno ovako i pises...
A sto se tice godina, starija si samo dve godine od mene. Ne znam kako li ti jadna skupi toliku zrelost, a mene je zaobisla... Sta cu...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 01:45:00 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
@guda

Podsjeti me da ti kupim pedo beara za rodjendan  Smile Smile

Smile Smile
morao sam da izgoglam da vidim shta je to (chasna pionirska  Smile  )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nikada nisam zivela sa ocem, niti sa ocuhom ili bilo kojim muskarcem u kuci koji bi mi bio kao otac...
U detinjstvu  mi je jako nedostajao, ali sada vise ne. Sada se javio drugi problem, svidjaju mi se muskarci koji su dosta stariji od mene, i po 25 godina stariji, ja inace imam 19... Mislim da je ovo ozbiljan problem, i volela bih da mi nekako pomognete. Nije da ne gledam momke koji su moje godiste, ali se uzasno palim na starije! Mislim da je sve to posledica odrastanja bez oca. Help please  Smiley 1

Ne znam da l je to posledica odrastanja bez oca...ali znam da je Tebi to ogroman problem...Samim tim shto si svesna da je problem, vec si na 'putu' da ga reshish...sad kako ne znam, nisam psiholog.

Ja sam odrasla bez oca, i nisu me interesovali stariji mushkarci...a, recimo moja jedna prijateljica je uvek imala starijeg od sebe minimum 15.god.
 Na moje pitanje shta joj to treba, ona mi je samo rekla da se tako oseca sigurnom, zashticenom itd...

Ovde su Ti pisali da Ti treba psiholog, ne bih da Te vredjam...ako ne mozhesh sama da se izborish sa tim problemom, a jeste problem, jer shta ce Tebi neki chika...mozhesh da odesh...e, sad razgovor sa psihologom koliko ce pomoci Tebi, to ne zavisi samo od psihologa, vec i od Tebe same...kad kazhem  'Tebe same' mislim na to, kako cesh sve to prihvatiti.

Ppoprichaj sa nekim struchnim licem, probaj, ne gubish nishta.

poz Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 01:56:39 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
A sto se pravdas?

Imas mnogo prijatelja? Niko nema mnogo prijatelja. Ako ima jednog treba da ga cuva kao da mu je iz oka ispao.

Svi te vole, sve je do jaja... pa cemu onda rasprave?

Imas problem... ne moras nikome da se pravdas, ali isto tako nemas pravo nikoga ni da pljujes i teras...
Za to kad oslajmaris po forumu jer ti se ne svidja sto cujes treba neko (od tih koji te vole, ako te stvarno vole) da te nauci kako da se ponasas... posto to moze da se tolerise razmazenoj deci do 8 godina, ali preko tog uzrasta je degutantno...

A temu sigurno nece da ti zakljucaju zbog cesarice ili nekog od starosedelaca koji nikad nisu pravili probleme...

Uostalom... ti imas mnogo prijatelja, svi te vole, svi misle da si divna... znaci imas kome da se obratis ako hoces da slusas hvalospeve o sebi... ovo je mesto gde ces dobiti iskreno misljenje i savet... da li ces ga prihvatiti ili ne, tvoja je stvar.. ali to sto ti se ne svidjaju nije nikakav argument...

Godine nisu merilo zrelosti... o tebi ljudi ne sude na osnovu godina nego na osnovu onoga sto kazes... godine su merilo zrelosti otprilike i koliko visina... dakle Slavko Vranes je sa 229 sigurno najzreliji covek u ovom delu Evrope...

Zrelost dodje kad treba da dodje... kada se poklopi situacija... nekom je to ranije, nekom kasnije, nekom nikad.

Zrelost se pokazuje i time kako primas kritiku...

Imas tolike divne ljude koji te obozavaju a nama si se obratila...
Nesto tu ne stima...

Obrati se.. tu smo da pomognemo i stvarno se trudimo... ali nauci da prihvatis i ono sto ti se ne svidja ili da bar ignorises...
Vec smo imali primere onih koji beze i histerisu cim im se nesto ne svidja... takvi ne opstaju nigde dugo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Napokon da naletim na Capo di tutti capi-ja..., a ovde ti visis!?  Smile

QQ Smizlo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Ja ti nisam ni delila savete. Komentarisi sta hoces, bas me briga. Poznajem takvu vrstu ljudi kao sto si ti ....  Smile

we have something they don't ... balls   Smile Smile

Smile

Citat
steta sto se nisi pojavio na vrijeme da je spasis  Smile

i naravno, nije ona ni za sta kriva.
ja sam je isprovocirala da saspe drvlje i kamenje na mene i na cijeli forum.

koji sam heroj, a... ni Zagor lično mi nije ravan  Smile

ali kako god okreneš, vi ste u pravu jer ja ipak ne znam ovu osobu od ranije, pa nisam ni mogao da sudim...

*izvinite na smetnji, prijatan vam dan*

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
A sto se pravdas?

Imas tolike divne ljude koji te obozavaju a nama si se obratila...
Nesto tu ne stima...

Obrati se.. tu smo da pomognemo i stvarno se trudimo... ali nauci da prihvatis i ono sto ti se ne svidja ili da bar ignorises...
Vec smo imali primere onih koji beze i histerisu cim im se nesto ne svidja... takvi ne opstaju nigde dugo.

Znam sta ljudi oko mene misle o tome, moji prijatelji. Zanima me kako ce da komentarise "svet". A to mu dodjete svi vi sa Bureka. To da li mi se svidja sta vi komentarisete ili ne je moja stvar. Malo sam razocarana nasim mentalitetom... A na srecu moju, ja stvarno imam vise od jednog dobrog prijatelja, iako to smatrate nemogucim.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 11:48:30 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A što ti je bitno šta će 'svet' da misli... to je najgori mogući polazni korak bilo čega... ako te neće osuđivati oni koji ti u životu znače, samo napred  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 12:05:20 od suuuzi »
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Pravo da ti kazem Suzi, ovde dodjem pre svega kada mi je dosadno, da se smejem kako ima raznih ljudi i cujem njihovo misljenje.
Svaka cast izuzecima, ti si me odusevila koliko si ok  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
Pravo da ti kazem Suzi, ovde dodjem pre svega kada mi je dosadno, da se smejem kako ima raznih ljudi i cujem njihovo misljenje.

mmm... da...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:16:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.