Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:27:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice odrastanja bez oca  (Pročitano 26298 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
@sesircic, blago tebi kad umeš tako lepo da objasniš a da ne citiraš.  Smile

ja moram evo na primer Cesarici  Smile da obrazližim svoje reči citatima.

Ces, mislim da si ti počela ovako (pogledaj prvu stranu)
Citat
Ti nisi zrela, imajuci u vidu tvoje prijasnje postove, tako da je to samo los izgovor.

ja iskreno nisam čitao njene postove, niti imam nameru, bavimo se sadašnjošću, i mislim (opet  moje mišljenje) da samo iz poruka na ovoj temi ne mogu zaključiti da li je neko zreo ili ne (osim za White-a   Smile Smile, ), znači da je novi član u pitanju ti bi se svakako drugačije ophodila. To je što se tiče omalovažavanja problema. Kako god okreneš, ne vole svi da ih nazivaš nezrelima, iako se to možda ne smatra uvredom.  Smile

A što se sarkastičnosti tiče, ne znam kako su drugi to protumačili ali (mogli bi smo da napravimo anketu 'sarkazam ili ne'):
Tako je. Gazi sve pred sobom.
.
.
.
Citat
I ja i dalje ne znam sta je problem ..

problem? ne vidim nigde problem... Videću tek kad nam se Smizla javi šta je uradila  Smile
ako misliš da postoji neki problem u vezi s tobom, evo kažem: nema
samo iznosim činjenice   
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 22:49:06 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Prvo, ti si citirao mene kad joj govorim da nije zrela jer je znam otprije s foruma i to je omalovazavanje? Bila sam toliko korektna da nisam javno podsjecala na njena 'razmisljanja' od kojih smo se svi prevrtali ocima, da bih poduprijela svoju izjavu. Zato sam i rekla, koga zanima, izvolte profil, razne opcije, see for yourself.

Citat
da samo iz poruka na ovoj temi ne mogu zaključiti da li je neko zreo ili ne
Moje misljenje je da je nekad dovoljna i jedna idiotska tema pa da znas s kim imas posla, onako ugrubo ako nista.
No kad ti nisi upucen u konkretno ovu situaciju, ne mozes ni da znas na sta mislim.

Citat
znači da je novi član u pitanju ti bi se svakako drugačije ophodila.
da je novi clan u pitanju ne bih govorila jel zreo ili ne kad ne znam.
i sta je tu opet strasno?

Citat
ne vole svi da ih nazivaš nezrelima, iako se to možda ne smatra uvredom.  Smile
to sta ko voli/ne voli, treba da rijesi sam sa sobom prije nego s auditorijem podijeli problem.
tako da, opet je njena krivica ako je uvrijedjena, narocito sto se uvrijedila bez razloga.

Citat
što se sarkastičnosti tiče, ne znam kako su drugi to protumačili ali
a ja po treci put govorim da sam na njene uvrede odgovorila slicnim tretmanom, aka to sto si me citirao je odgovor na njen post u kojem sam ja susa ili suska il sta vec .. neam pojma.
i kako je to ona mucenik?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Moje misljenje je da je nekad dovoljna i jedna idiotska tema pa da znas s kim imas posla, onako ugrubo ako nista.
No kad ti nisi upucen u konkretno ovu situaciju, ne mozes ni da znas na sta mislim.

U pravu si. Ja nisam dovoljno upućen, ali čak i da jesam, znajući sebe, i verujući da se ljudi menjaju, ne bih se tako ophodio.  Smile Ok, ti si ti, ja sam ja i tu stavljamo tačku.

Citat
da je novi clan u pitanju ne bih govorila jel zreo ili ne kad ne znam.
i sta je tu opet strasno?

samo mi nije jasno koja je poenta ovih pitanja 'šta je tu strašno' i 'u čemu je problem'....
nigde pod milim bogom nisam rekao nešto netačno niti sam rekao da je to strašno.
Ništa nije strašno, samo da kažem da bih ja drugačije reagovao ili (opet vezano za njene pređašnje postove), ne bih reagovao tako nekonstruktivno omalovažavajuće.
U krajnjem slučaju, zaobišao bih temu.

Citat
aka to sto si me citirao je odgovor na njen post
koji je (ajmo sad sve iz početka) prouzrokovan vrlo postepenog kulminiranja neshvatanja ozbiljnosti njene situacije itd. Sad bi ti rekla 'pa ona nije ozbiljna zato što je nezrela što se može videti iz njenih prethodnih poruka' ili tako nešto, na šta ja odgovaram 'jebiga' gledajući tu osobu kao 'tabula rasa' pošto jelte nisam pročitao njene postove, a i da jesam (ajmo opet u krug) ne bih tako odreagovao.  Smile

I za slučaj da kažeš '[b]nemoj da mi stavljaš reči u usta kad ja to nisam rekla'[/b] jedno pitanje koje glasi...
Citat
i kako je to ona mucenik?
...molim, šta, ko, kad, ja?   neeee.... kad sam ja to rekao   Smile

poenta priče:
Imamo malo drugačije navike u ophođenju prema drugim ljudima. Samo izosim drugi način kojim bi se izbegle varnice sa prvih par strana...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Tema je posle prve stranice izgubila smisao, ako ga je uopste i imala, s' obzirom na to da naslov i nema bas neke veze sa istom....tako da sam dao sebi za pravo da preskocim prethodnih nekoliko istih.

Mislim da se 85% ove tematike zasniva na neadekvatnom vaspitavanju preostalog roditelja, sto je mozda usko vezano za nedostatak oca (iskljucivo u vaspitnom smislu), ali i ne mora biti. Snajka Cesarica) je vec na startu teme to dobro primetila. Vrlo je moguce i da je to posledica (raznih) kompleksa, od loseg socijalnog iskustva sa vrsnjacima (primera radi: odbacena iz drustva) do loseg odnosa majke (fizicko zlostavljanje), zbog cega se zastita (sigurnost) trazi u zrelim, stabilnim...zastitnicki nastrojenim muskarcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
samo mi nije jasno koja je poenta ovih pitanja 'šta je tu strašno' i 'u čemu je problem'....
nigde pod milim bogom nisam rekao nešto netačno niti sam rekao da je to strašno.
Ništa nije strašno, samo da kažem da bih ja drugačije reagovao ili (opet vezano za njene pređašnje postove), ne bih reagovao tako nekonstruktivno omalovažavajuće.
U krajnjem slučaju, zaobišao bih temu.
Rekao si nesto sto nije tacno, pod broj jedan.
Opet govoris o nekom mom omalovazavanju, koje nema veze s vezom.
Kad nekom kazes:
'Ne, ti nisi zreo zbog toga i toga', nevezano za bilo sta, onda to ili prihvatis ili ne prihvatis. Meni i dalje nije jasno kako je to omalovazavajuce. Nezrelost nije tako pogubna kao sto se cini .. mislim, nije uvijek.
Nekonstruktivan savjet je da ode kod psihologa?

Sad ti mene vrijedjas.

Citat
koji je (ajmo sad sve iz početka) prouzrokovan vrlo postepenog kulminiranja neshvatanja ozbiljnosti njene situacije itd. Sad bi ti rekla 'pa ona nije ozbiljna zato što je nezrela što se može videti iz njenih prethodnih poruka' ili tako nešto, na šta ja odgovaram 'jebiga' gledajući tu osobu kao 'tabula rasa' pošto jelte nisam pročitao njene postove, a i da jesam (ajmo opet u krug) ne bih tako odreagovao.  Smile
mm ne?
ja iskreno mislim da ona ima ozbiljan problem, to sam joj i rekla + da ode kod strucnog lica.
sta je ona meni rekla? da joj 'mi' ne trebamo i da sam susvotevr.
uredu je da joj drzis stranu iz bilo kog razloga, ali za covjeka koji govori da istice istinu i cinjenice, malo si otisao u pogresnom smjeru.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Kad sam rekao 'nekonstruktivno omalovažavajuće' mislio sam konkretno na tvoju tvrdnju da je ona nezrela, što si primetila ali opet posle skrenula u drugom pravcu misleći da sam to rekao za to da poseti psihologa. Zaboga, čitaj malo šta pišem, ne mogu doveka da citiram  Smile

Citat
Zato, koliko god da je Cesarica bila sarkastična i omalovažavala tvoj problem zbog tvojih pređašnjih iskaza, poslušaj ono što ti je prvo rekla. Poseti psihologa...pravog psihologa.

kao što vidiš (i što si već videla ali verovatno zaboravila) sa tobom se potpuno slažem po tom pitanju.

inače, nekonstruktivno omalovažavajuće- zato što ta tvoja tvrdnja nema nikakvu svrhu osim da drugima da do znanja da se radi o neozbiljnoj osobi kojoj ne treba posvećivati toliko pažnje, kao kad bi to bio npr. novi član  Smile
tako sam ja shvatio tu tvoju konstataciju. Reci mi da li sam pogrešio.  Smile

Citat
Ti nisi zrela, imajuci u vidu tvoje prijasnje postove, tako da je to samo los izgovor.
Citat
Koliko znam, ti si ona sto je imala afere s ginekologom?
Uostalom, tu su 174 posta preko kojih te mogu upoznati, a dovoljna su i tri.

da si samo ovo izostavila, Smizla ne bi rekla 'ne trebate mi' i ono 'susvotevr' sta god to bilo  Smile . Da si samo rekla 'idi kod psihologa' pa ajde...ali ti sad tu spominješ nekog ginekologa iz neke prethodne teme, koji nema veze sa ovim. I šta? Doveka ćeš je prozivati 'e, ti si ona sa ginekologom', i za svaku novu temu vraćati se unazad ? ne kapiram to al ajde nek ti bude, zarad okončanja ove agonije evo: ti si u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@WhiteGoa
A sta ako si za pricu izabrao jednu, za koju bi se moglo reci i da sadrzi u sebi prikriveni religijski koncept ?? Da je zasnovana na jednoj od Biblijskih prica.  Smile A da je sve to lepo upakovano, prepricano i ukomponovano, ... navodeci podsvesno, ne osecajuci svesno, na odredjeni vid utisnutog "programa". Koji kasnije, u zivotu, moze u pojedinim trenucima i usloviti ponasanje u odredjenom momentu.

Bog uze zemlju i napravi coveka.
Bog uze rebro i napravi zenu.
Djepeto uze drvo i napravi Pinokija.

Sta sa time ?? Koliko bi onda Pinokio trebao biti pomirljiv ??

Pazi, ako se držimo i dalje ovog slučaja gde Pinokio simbolizuje nečiju zrelost...
Ukoliko bi se Pinokio izdrao na kolegu to znači da je i dalje od drveta... iako je spolja od krvi i mesa, unutra je i dalje ostao drven i ima potrebu da protestuje kad oseti da mu neko navodno omalovažava "postojanost". Odnosno neko može samo da misli da je zreo a svi njegovi postupci i ponašanje govore suprotno.
A ukoliko bi mirno i spokojno rekao: "Pa šta, nekad sam bio, sad sam od krvi i mesa" govori o tome da smo svi nekad bili nezreli, jelte... međutum, panta rei... Smiley neko je danas zreo, siguran u sebe i nema potrebu da ulazi u raspravu sa kolegom.

E sad, sa religijskog aspekta, u kom tačno pravcu ideš?
Imam neke svoje pretpostavke ali voleo bih da čujem tvoje mišljenje prvo.

Za koji "program" misliš da je ispravan i da potiče od kreatora?

Ali svakako se slažem da su Biblija i Pinokio lepe bajke...  Smile

@Slagvort

Da si čitao temu uvideo bi da grešiš.
Inače pogrešio si čak od prvog posta.
Ne sviđaju joj se momci od 25 godina, već muškarci 25 godina stariji.... što bi prostom matematikom reklo da joj se sviđaju tipovi oko 45 godina.

Zato, koliko god da je Cesarica bila sarkastična i omalovažavala tvoj problem zbog tvojih pređašnjih iskaza,

Niti je bila sarkastična, niti je omalovažavala. Bila je realna i objektivna.
Barem do trenutka kad je Smizla pocela da se buni zbog... realnosti i objektivnosti. Smiley

Citat
i nije okej biti bezobrazan,a ocekivati da neces naici na "pesnicu" Smile

jel misliš na Smizlu? ja nisam video da je bila bezobrazna. Možda 'neupućena' da ovo nije pravi psiholog 'online' ... kao što rekoh, nema tog psihologa koji ti može pomoći preko tastature, osim ako je Zigmund himself  Smile

Bezobrazna je bila ovde:
Sto li uopste pisem o sebi na ovom bureku kad se svi samo prave pametni!
Zakljucajte mi temu!!! Ovde treba psiholozi da komentarisu a ne svakava susa, ako vec pise savetovaliste!
Ovaj sajt je sranje zivo. kako neko moze da otvori temu psiholog online ,i da pri tome uopste nema psiholog koji ovo cita??? Nego komentarise ko stigne... Jel sam ja luda ili sta?
Mene nervira sto se javljaju ljudi koji nemaju takav problem nego samo komentarisu bespomocno.

S obzirom da SF još nije uspeo da uvede opciju filtriranja, odnosno da čitamo samo postove koji se nama sviđaju i ovo je bezobrazluk:

Hvala ti, ali molim te mi ne pisi vise. Molim te  Smile Smile Smile

Smizla nije novi član.
Dovoljna je vremena provela ovde da shvati rad foruma.
Nažalost, način na koji postupa sa neistomišljenicima je problematičan i ne može da opravdati nikakva "neupućenost"

Ovaj vid komunikacije ima svojih i mana i prednosti.
Ali grdno se varaš ako misliš da ne može pomoći.  Smile

Kako god okreneš, ne vole svi da ih nazivaš nezrelima, iako se to možda ne smatra uvredom.  Smile

Smile

Pa je l' neko od nas kriv što je ona nezrela?
Ne volim ni ja kad mi majka kaže da sam neorganizovan... pa to i dalje ne menja činjenicu da jesam. Smile

A njena nezrelost je ključna u ovoj temi.
Jer njena... aj da kažem opsednutost sa starijim muškarcima, nema veze sa odrastanjem bez oca. Smile

Napomena:
Vidim da ste ispisali ti i Cesa čitavu stranu i vidim neke silne loptice  ( Smile ) a ja sam ovaj post počeo pre sat vremena, pa otišao da jedem... pa pričao na telefonu... paa... nemam pojma šta se izdešavalo u međuvremenu i do čega ste stigli. Smile

mislim da bi se pinokio rasplakao.

lici mi na nekog ko bi se ubio od placa Smile

Joj ćuti, čujem da je mukica našao devojku.  Smile

link +18  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 00:38:11 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ti si u pravu
O hvala, lijepo je znati  Smile

No da se ipak vratimo onome zasto sam u pravu.

Citat
Kad sam rekao 'nekonstruktivno omalovažavajuće' mislio sam konkretno na tvoju tvrdnju da je ona nezrela
Kad vec cjepidlacis, omalovazavanje ne moze biti konstruktivno. Tvrdnja da je nezrela je bilo moje opazanje, koje se opet zasniva na ..
i u ovom dijelu ubacujem tvoje rijeci, taman da ih i sam primjenis:
Citat
Zaboga, čitaj malo šta pišem, ne mogu doveka da citiram  Smile

Citat
inače, nekonstruktivno omalovažavajuće- zato što ta tvoja tvrdnja nema nikakvu svrhu osim da drugima da do znanja da se radi o neozbiljnoj osobi kojoj ne treba posvećivati toliko pažnje, kao kad bi to bio npr. novi član  Smile
tako sam ja shvatio tu tvoju konstataciju. Reci mi da li sam pogrešio.  Smile
Ne, nisi upravu:
Moja tvrdnja je imala svrhu da njoj kazem da se ne slazem s tim da je zrela, a ne da dokazujem bilo kome ko cita da je ona neozbiljna osoba i da joj ne posvecuju paznju.

Citat
da si samo ovo izostavila, Smizla ne bi rekla 'ne trebate mi' i ono 'susvotevr' sta god to bilo  Smile .
jes, ne znam ni ja sta to znaci ..
nego, jadna smizla, ja sam joj rekla da je nezrela i da joj je to los izgovor i naravno da je bila isprovocirana .. reci mi da se salis  Smile

mislim da nekim ljudima ovdje kolektivno treba malo postenog cimanja pa da vide sta znaci kritika/provokacija/omalovazavanje i sve te imenice kojima se sluze i sakom i kapom ..

Citat
Doveka ćeš je prozivati 'e, ti si ona sa ginekologom', i za svaku novu temu vraćati se unazad ?
da, ici cu ulicom i tako vikati da je to 'ona s ginekologom'. uostalom, ako nisi shvatio zasto je to spomenuto, onda je to tvoj problem. ja govorim jasno i direktno, zbog cega je uostalom i nastao nazovi problem, a eto opet se izgleda ne razumijemo.

*
Citat
: Vidim da ste ispisali ti i Cesa čitavu stranu i vidim neke silne loptice

a ne, decko se lopta, ja ga samo gledam Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Ovaj vid komunikacije ima svojih i mana i prednosti.
Ali grdno se varaš ako misliš da ne može pomoći.  Smile

e pa onda se grdno varam. Smiley

ok, možda sam se i prevario u vezi nje, ko će ga znati. Ali jedno znam:
da sam joj ja odgovarao umesto cesarice, 100 % i ponavljam 100% mi ne bi uputila te 'bezobrazluke' tipa 'ne obraćaj mi se više' i 'što sam došla ovde kad se svi prave pametni'
To ti garantujem. I to je poenta cele moje priče i ujedno na post koji je Cesarica poslala dok sam ja pisao ovoSmile

PS. šta ću, sviđa mi se loptica Smile Smile
nekako je okrugla  Smile  Smile
aj sad kad me vidite bilo gde na forumu, recite "its the guy with the ball, burn him"
na lomaču  Smile

šala mala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S

Smile  Smile

Citat
a ne, decko se lopta, ja ga samo gledam Smiley

Možemo da opikamo "Između dve vatre" kad se vrati Bambina, Smizla, Šešir i kompanija....  Smile
Je l' se i u Bosni zove "Između dve vatre"?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:27:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.