Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:18:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice odrastanja bez oca  (Pročitano 26115 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ko postavi pitanje ili problem, nek ne ocekuje da cuje ono sto zeli i prizeljkuje.

Osim toga, smizla27 vec ima historiju svojih, da kazem, diskutabilnih postova na bureku i vec sam ulazila u diskusiju s njom (i ne samo ja vec i druge djevojke), prema tome, znam sta pisem i znam zasto pisem to sto pisem.
Ako je neko grub, to je ona, mada me njeno vrijedjanje ne dotice. Sto ne znaci da cu joj ostati duzna.

Ko zeli da joj bude rame za plakanje, nek izvoli.
Ko ne zeli da cuje razlicita misljenja, nek ne iznosi problem.

Ko misli da nisam u pravu, postoje raznorazne opcije na profilima, pa sami prosudite.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Ko postavi pitanje ili problem, nek ne ocekuje da cuje ono sto zeli i prizeljkuje.

Osim toga, smizla27 vec ima historiju svojih, da kazem, diskutabilnih postova na bureku i vec sam ulazila u diskusiju s njom (i ne samo ja vec i druge djevojke), prema tome, znam sta pisem i znam zasto pisem to sto pisem.
Ako je neko grub, to je ona, mada me njeno vrijedjanje ne dotice. Sto ne znaci da cu joj ostati duzna.

Ko zeli da joj bude rame za plakanje, nek izvoli.
Ko ne zeli da cuje razlicita misljenja, nek ne iznosi problem.

Ko misli da nisam u pravu, postoje raznorazne opcije na profilima, pa sami prosudite.

Mene nervira sto se javljaju ljudi koji nemaju takav problem nego samo komentarisu bespomocno. Ne zelim da cujem - to carice - , nego pitam kako da resim svoj problem, da li to sa godinama prodje, i da li ima slicnih kao ja?
A ti si otisla na moju istoriju. ovo je nova tema i nema veze sa starom , o ginekologu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja nisam otisla nigdje, samo sam ti rekla da nisi zrela jer te poznajem otprije, na forumu, i znam koje si teme otvarala i u vezi s tim, ne moras biti mr.sci da bi shvatio da ti stvarno imas problem.
I kad to kazem ne mislim nista degradirajuce, vec ti rekoh u smislu da mislim da bi trebala potraziti pomoc psihologa.

A to koliko sam ja upucena u situaciju odrastanja bez jednog ili oba roditelja, o tome nemas pojma.
Zato sam ti i dala savjet, koji si ti shvatila kao porugu.

Tvoja stvar.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
.. u moru gluposti koje ovde mozes da procitas ..
.. uvek postoji i neka koja moze da ti pomogne ..
.. ako se ne varam bilo je slicnih tema na psihu ..
.. cak sam u jednoj i pisao o mom iskustvu ..
.. o odrastanju sa ocem .. znaci obrnuti slucaj ..  Smile
.. malo prelistaj .. mozda pronadjes nesto sto ti moze pomoci ..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Citat
Mozda ja imam pogresnu sliku o tome... ne znam.
Najverovatnije dvojcice. Jednostavno zamisli da je to Psiholog, pod znacima navoda. Na neki nacin se ovde svodi na razmenu misljenja, ... slicno onim grupama u americi, gde ljudi odu, zasednu u krug i razgovaraju. Ujedno na taj nacin, i dodju do sustine i razloga svojih problema.
Ne uzimaj toliko stvari za ozbiljno. Svako ima problem neki. Vecini ljudi u datom trenutku deluje da je problem ogroman. Ali seti se jedne stvari sto cu ti reci. 90% problema se samo po sebi rese, bez naseg uplita. Samo je potrebno za onih 10-ak posto potruditi se. Medjutim, ljudi sta rade ?? I onaj sitan, mali problem, koji bi se sam po sebi resio, ... oni naduvaju. Pa tako nadutog, krenu da resavaju. Pa kada ga rese, kazu, uuuuuuhhhhh ala resih problemcinu. A ne zeli da shvati da je taj problem bio sitan, mali, ... da ga je sama osoba naduvala, da bi se sam resio. Koliko god to izgledalo neverovatno jeste tako.
Jednostavno, sedni, legni, ... zatvori oci, i pitaj sebe, sta je problem, koje su ti zelje, htenja, ... odgovor ce sam doci. Tvoje je da ga priznas da jeste tako. Jer sama tvoja podsvest ti ga daje. A bezanjem od njega i neprihvatanjem, ne cinis nista, sem ostavljanja problema gde je i bio.

Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 16:31:04 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Ja nisam otisla nigdje, samo sam ti rekla da nisi zrela jer te poznajem otprije, na forumu, i znam koje si teme otvarala i u vezi s tim, ne moras biti mr.sci da bi shvatio da ti stvarno imas problem.
I kad to kazem ne mislim nista degradirajuce, vec ti rekoh u smislu da mislim da bi trebala potraziti pomoc psihologa.

A to koliko sam ja upucena u situaciju odrastanja bez jednog ili oba roditelja, o tome nemas pojma.
Zato sam ti i dala savjet, koji si ti shvatila kao porugu.

Tvoja stvar.

Hvala ti, ali molim te mi ne pisi vise. Molim te  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
A da citav svet nestane?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Citat
Mozda ja imam pogresnu sliku o tome... ne znam.
Najverovatnije dvojcice. Jednostavno zamisli da je to Psiholog, pod znacima navoda. Na neki nacin se ovde svodi na razmenu misljenja, ... slicno onim grupama u americi, gde ljudi odu, zasednu u krug i razgovaraju. Ujedno na taj nacin, i dodju do sustine i razloga svojih problema.
Ne uzimaj toliko stvari za ozbiljno. Svako ima problem neki. Vecini ljudi u datom trenutku deluje da je problem ogroman. Ali seti se jedne stvari sto cu ti reci. 90% problema se samo po sebi rese, bez naseg uplita. Samo je potrebno za onih 10-ak posto potruditi se. Medjutim, ljudi sta rade ?? I onaj sitan, mali problem, koji bi se sam po sebi resio, ... oni naduvaju. Pa tako nadutog, krenu da resavaju. Pa kada ga rese, kazu, uuuuuuhhhhh ala resih problemcinu. A ne zeli da shvati da je taj problem bio sitan, mali, ... da ga je sama osoba naduvala, da bi se sam resio. Koliko god to izgledalo neverovatno jeste tako.
Jednostavno, sedni, legni, ... zatvori oci, i pitaj sebe, sta je problem, koje su ti zelje, htenja, ... odgovor ce sam doci. Tvoje je da ga priznas da jeste tako. Jer sama tvoja podsvest ti ga daje. A bezanjem od njega i neprihvatanjem, ne cinis nista, sem ostavljanja problema gde je i bio.

Smile Smile

Hvala, pomogao si stvarno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
A da citav svet nestane?  Smile

Pa sta da radim sama sa sobom ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile
.. nista .. da se i ti roknes ..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:18:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.