Uz lagane taktove instrumentala koji su jedva dopirali do njene svesti, ona je stajala pored prozora i zamishljeno posmatrala krupne pahulje koje su se toga jutra pojavile preteci da zaveju njen grad. Po stoti put toga jutra postavljala je samoj sebi jedno te isto pitanje: "Da li je pogreshila?" Prethodnog dana je ubedila sebe i izustila one najlepshe rechi, rechi ljubavi ... Dugo je razmishljala da li je pametno uraditi tako neshto, ali je bio potreban samo jedan trachak svetlosti da je navede na odluku. I ona je to uradila... nesvesno ulazeci u svet mashte i snova, ali izgleda uzaludno... jer on... ne... ne... Pogledala je u sat i shvatila da je vreme da se vrati u stvarnost i svojim svakodnevnim obavezama... ali joj je u glavi ipak ostalo pitanje koje je sebi postavljala tog jutra... Posmatrala je toga jutra pospane prolaznike, automobile koji su se sporo kretali ulicama njenog grada... Posmatrala ih je, ali ih nije videla... videla je samo njega i pozelela da se bash tog trenutka nadje pored nje da moze da ga dodirne... ali je shvatila da je to samo pusta zelja... to su samo verse i note... koje su otishle u nepovrat...
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.