Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:41:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle Smrti  (Pročitano 26060 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Sam pojam nIrvane predstavlja nistavilo a ne neki tamo budisticki raj tako da ne interpretiram ja nego ti Smile
Nirvanu takodje nisam spomenuo.Rekoh,možda smo posle smrti svest u vidu energije(...).

...што доста слабо објашњава оно што мислиш ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson ne znam koji
Sam pojam nIrvane predstavlja nistavilo a ne neki tamo budisticki raj tako da ne interpretiram ja nego ti Smile
Nirvanu takodje nisam spomenuo.Rekoh,možda smo posle smrti svest u vidu energije(...).
Sto samo dokazuje da nisam ja ona koja ne zna sta prica vec ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Nemam pojma o čemu pričaš devojko.Nisam spominjao Nirvanu a ni ništavilo-to si ti izvukla iz konteksta o onome što sam rekao pa si zaključila sama da ja mislim na te dve stvari.Pogledaj opet..
 @Magic master Šta ti misliš da ja mislim?Govorim o stvarima o kojima se uglavnom ne priča ili zvuče ko da su s Marsa.Koliko opširno bi hteo o tome?Konkretno pitanje pa odgovaram.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Sto samo dokazuje da nisam ja ona koja ne zna sta prica vec ti

добро, зар "Мјуту" мора да узврати ударац  Smile

@Magic master Šta ti misliš da ja mislim?Govorim o stvarima o kojima se uglavnom ne priča ili zvuče ko da su s Marsa.Koliko opširno bi hteo o tome?Konkretno pitanje pa odgovaram.

На страну то. То доста слабо објашњаваш свој став о стању послије смрти. Дакле, постојиш у виду и енергија... и шта даље... испричај ми причу...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
  Većina čovečanstva živi u dubokom transu i snu.Mnogi kažu da umire naše telo a da mi(šta god bili)odlazimo u novo telo potpuno nesvesni-ponovo i ponovo..Takodje kažu da bivamo ono što je zbog nas patilo.Recimo,ako neko siluje žene-biće u telu žene koju siluju.Ako je radio u klanici,biće u telu svinje i osetiće ono što je radio.Šta god i kakvo god zlo bilo ko kome činio,živeće u suprotnoj ulozi koliko god treba života dok god se ne probudi iz neosetljivosti i sebičnosti.
  Krajnje je vreme da se probudimo i odemo slobodni.

Onob sto si ti ovde napisao predstavlja osnovno budisticko ucenje o reinkarnaciji i nirvani,Koje ti istina nisi ni imenovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 My respect ali ja stvarno nemam pojma da je to bilo kakvo učenje kunem ti se.To je nekako meni najlogičnije jer ja verujem u neko univerzalno dobro i pravdu i to je moj stav izrečen na prethodnoj strani.Nisam pokupio nigde..
Pa kad malo bolje pogledam i jeste dosta Budističkog tu ima.Ništavilo?Kakvo ništavilo crno?Šta je to?Nirvana?Misliš-uživanje,možda i večno?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ne nirvana predstavlja [i][bukvalno/i]nistavilo to jest prestanak reinkarnacija i nema veze sa vecnim uzivanjem i poimanjem vecnoga blazenstva.po Budizmu samo postojanje i materija je zlo i kada dostignemo nirvanu unistvamo zlo u svetu t.j.sebe.Vidis kako je jedna istocnjacka potpuno ateisticka filozofija pogresno od duboko religijoznog aziskog naroad protumacena za religiju.Buda je proglasen za Boga a Nirvana za raj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
taxtex - претјерујеш;

ево сам јуче посјетио брата по тетки на селу. Ишао сам да му инсталирам игре, инсталрам и подесима емулаторе, контролере, да он то све испроба итд... Задржао сам се тамо 2 дана. И тако, направили ми паузу, изашли мало напоље. Шетали тако по сеоском имању и наишли на разно разне машинке и справице. Питам га ја шта је шта, шта је ово наранџасто, црвено, итд... Он све казује. Наишли на неку дрвену направу и ја га питам  -шта је. А он ће мени "јарац". - А чему то слижи; -За "штојење" прасади а на том мјесту се и ваде зуби прасцима.

Сад да се карма спроводи дословно ја не могу да замислим. Прасци се "штроје" и ваде им се зуби и све то трпе "на живо" што је - чини ми се доста теже и од клања које траје само тренутак-два...   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Klanje za nas traje trenutak dva, ali mozak te zivotinje je ziv jos tri minuta, dok ne odumre zbog nedostatka kiseonika.
Tako da o klanju, kao i o drugim stvarima i stavovima, ti mozes imati svoju tacku gledista, ali i drugi imaju svoju. Da si na mestu te zivotinje, sigurno ne bi imao tu logiku. Sto sebe ne zamislis kako si tri minuta svestan da ti je noz u grlu, i po njemu neko kopa, vadi jednjak, ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Gospode pomiluj

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Moje dete neko vremenski period zbog bolesti nije smelo da jede bilo sta alergeno i zivotinjskog porekla.Znas na sta je licila ,na smrt.U covekooj je prirodi da se hrenimesom i meni je strasno to u bijanje zivotinj i ako zivom na selu svaki put kadacujem da kolju svinju-prase srce mi se zgrci ali i znam da mi je potrebna ,ne meni koliko mojoj deci za razvoj.Detetu koje nije jelo par meseci meso krvna slika je bola katastrofa i verujmi bez obzira na lekove nista ne moze da to popravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 04:41:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.