Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle šećerana, SuperKole u akciji spašavanja preduzeća gubitaša  (Pročitano 4704 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6630, valjda
šta li će mišković da dobije    Smile

Pa... robiju nece....  Smile
Mozda dobije orden?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 
Citat
Iako nije želeo da precizira u kom preduzeću bi se angažovao, očekuje da to bude jedno od preduzeća sa preko 5.000 zaposlenih i prihodom od više stotina miliona evra.

Smile   Ne seri!!!  Smile   Sto bi nas narod rekao "Paz' kurca!" . Smile  Njemu , i slicnima u Srbiji , je mesto iza brave a ne da bude rukovodilac ili clan nekog UO .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.94
ko te jahao godinama, jahaće te opet   ♩ ♪ ♫ ♬
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Nisam se dokopala jos uvek novog NIN-a ali evo izvod i sta nam dragi Kole kaze

Miodrag Kostić biznismen

Prihvatiću Vučićev poziv

Ako već vodim kompaniju sa 700 miliona evra godišnjeg prihoda i 5.000 zaposlenih, bilo bi neadekvatno poveriti mi gubitaša sa 200 radnika. Dakle, u obzir dolaze sva preduzeća sa više od 5.000 zaposlenih i prihodom od više stotina miliona evra

"Ovde svaka nova politička garnitura blamira prethodnu pričama o lošim privatizacijama, tajkunima, oligarsima… To neće doneti dobro nikome. Ako za direktora dovedete nekoga iz bilo koje političke garniture, ko je recimo bio predsednik mesne zajednice sa budžetom od 50.000 evra i stavite ga u javno preduzeće koje ima godišnji prihod 100 miliona evra, šta je garancija da on neće biti korumpiran? Kome više treba stan, auto ili nešto drugo? Nekom ko ima, ili nema sve to? Beko je finansijski ostvarena ličnost i ubeđen sam da zloupotreba u tom smislu ne bi bilo", kaže Miodrag Kostić u intervjuu za NIN

Opširnije u štampanom izdanju NIN-a!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
Piromani kao vatrogasci..
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Kostić: Dajte mi EPS ili Železnice Srbije i imaćete profit
FoNet | 04. 12. 2014. - 18:11h | Foto: V. Lalić | Komentara: 103

Vlasnik MK Grupe Miodrag Kostić izjavio je danas da bi od Elektropivrede Srbije (EPS) za šest meseci napravio profitabilnu firmu, kada bi mu to država dopustila.

"Dajte mi EPS ili Železnice Srbije na šest meseci, ali pod jednim uslovom, da mi političari sede iza leđa i ništa ne pitaju i imaćete profit na kraju godine", izjavio je Kostić u sedištvu Asocijacije medija, na seminaru za novinare o društveno odgovornom poslovanju.

Prema njegovim rečima, to je veoma jednostavno, jer od 35.000 zaposlenih u EPS, 10.000 radi u administraciji. Ista situacija je sa RTB Bor, koji bi svaki privatnik vrlo brzo preokrenuo, za razliku od sadašnjeg dugogodišnjeg menadžmenta, koji je "zaseo u nešto što mi svi plaćamo", ukazao je Kostić.
   Smile Smile

On je ocenio da od 500 preduzeća u restrukturiranju, za 100, odnosno 20 odsto njih, ima mnogo potencijalnih kupaca, dok će za ostalih 400 morati "svećom da se traže".

Ali, hajde bar tih 100 rešimo, rekao je Kostić i pitao novinare kad počinje prodaja, pošto on to ne zna.

Kostić je rekao da bi prihvatio da u jednoj takvoj firmi preuzme odgovornost da ličnim autoritetom i znanjem natera to preduzeće da ide putem kojim on smatra da bi trebalo, a ne da bude direktor.

Kao uspešan biznismen u Srbiji, Kostić je izjavio da nema baš dobre preporuke stranim investitorima da dođu i ulažu u Srbiju.

Upitan o zalaganju premijera Aleksandra Vučića, koji poziva investitore da dođu u Srbiju, Kostić je rekao: "Sve što je premijer naveo u ekspozeu, potpisujem kao da je moje, ali ako me pitate kako i s kim on to planira da sprovede, imam drugačije mišljenje".

Kostić je ukazao da za 31 godinu, koliko se bavi biznisom u Srbiji, nije bilo teže nego sada, uz ocenu da više od pola Srbije živi neodrživo.

On je naveo da u Srbiji 700.000 ljudi radi u javnom sektoru, a 1,1 milion u realnom, od čega između 250.000 i 300.000 ne prima redovno plate.

Uz 750.000 nezaposlenih, 700.000 u javnom sektoru i 1,15 miliona penzionera, uz one koji ne primaju redovno platu, dolazimo do toga da 1,1 milion ljudi radi, a tri miliona je na izdržavanju, rekao je Kostić.

Blic

''nešto što mi svi plaćamo''

Šta ti plaćaš u Srbiji osim ručkova i kurvi da mi je znati...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
E ma bravo sposobni... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Pa i ja mogu da napravim EPS profitabilnim... Prvo sto bih uradio je poslao ljude da seku struju privatnim firmama koje imaju ogromne dugove, a vlasnici su Kostic i ostali koji imaju da plate. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Citat
Vlasnik MK Grupe Miodrag Kostić izjavio je danas da bi od Elektropivrede Srbije (EPS) za šest meseci napravio profitabilnu firmu, kada bi mu to država dopustila.
Pazi ko se javlja kao "spasilac"!
Teska je ovo bitanga...teska!

Citat
"Dajte mi EPS ili Železnice Srbije na šest meseci, ali pod jednim uslovom, da mi političari sede iza leđa i ništa ne pitaju i imaćete profit na kraju godine"
Stvarno, bitango? A kad su ti dali seceranu za 1 evro, onda se nisi bunio?

Ne bi me cudilo da su oni problemi oko struje u Majdanpeku samo izgovor da se EPS privatizuje...sve ce bitange da privatizuju, to su psihopate i manijaci. Privatizujte i logiku, pa da zavrsimo!

Naravno, ova baraba i olos je samo deo vece slike, tezak manipulator, u sprezi sa evropksim i svetskim korporacijama.

Citat
Ista situacija je sa RTB Bor, koji bi svaki privatnik vrlo brzo preokrenuo, za razliku od sadašnjeg dugogodišnjeg menadžmenta, koji je "zaseo u nešto što mi svi plaćamo", ukazao je Kostić.
Pokrenuo? Sta zanci "pokrenuti"? To znaci otpustanje 10 000, da bi se zaposlilo 1000! Sta raditi sa onih 9000?

Citat
Kostić je ukazao da za 31 godinu, koliko se bavi biznisom u Srbiji, nije bilo teže nego sada, uz ocenu da više od pola Srbije živi neodrživo.
Pa ko danas u svetu zivi odrzivo, idiote? Kako moze zivot na kredit biti odrziv? Kako moze veca potrosnja, koja mora da postoji da bi ova nakaradna ekonomija zivela, od obnavljanja prirodnih resursa da bude odrziva?
« Poslednja izmena: 05. Dec 2014, 13:02:06 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 
Citat
Dajte mi EPS ili Železnice Srbije i imaćete profit

Po mogucstvu za 1. euro....  Smile Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.