Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle razvoda baraka...sta...depresija ?  (Pročitano 13817 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k530i
Suta idem na glavnu parnicu za razvod braka...Jako sam nervozan i vec mi je stvarno previse ovih sporova i sudjenja, te mirenje, te posredovanje, ma uzas...Vec pocinje vise da se nerviram ponovnih susreta i prepiranja nego samog razvoda...
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
puno srece ti zelim...i budi stalozen,ako ti ona nesto dobacuje iskuliraj je..plus za tebe.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k530i
hvala ti na savetu puno, sada mi ovo jako puno znaci, jel zaista sam ostao sam sa ovim forumom i savetima...

pozdrav i bice kraj i ovome, pa dalje je vec lako  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Kada nađeš čoveka s kojim vredi govoriti i ne govoriš, izgubio si čoveka. Kada nađeš čoveka s kojim ne vredi govoriti i govoriš, izgubio si reči. Mudar čovek ne gubi ni čoveka ni reči"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
u istom smo sosu...samo ja sam bila u vanbracnoj zajednici...i meni je ovo vreme na forumu puno pomoglo..trebamo razmisljati "ko zna zasto je dobro sto nam se sve ovo desilo" i mozda nas ceka prava osoba za nas...i bolji zivot... Smile
hrabro sutra...imas advokata koji te zastupa,a ti bolje pregrizi jezik ako te ona iznervira i cuti...sudija sve to gleda,on odlucuje,budi fin i sve ce biti ok...Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a sta je sa detetom koje je na putu  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
To sam upravo hteo i ja da pitam... Smile
Zar poenta price i brige oko razvoda ne bi trebalo da bude dete koje je na putu?

pozdrav i bice kraj i ovome, pa dalje je vec lako  Smile Smile
Koji crni kraj? Pa tek vas ceka pocetak problema...tebe pogotovo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
..dete je velika obaveza,znam iz licnog iskustva,ali nije bas tako strasno..bolje sa jednim roditeljem u zdravoj sredini nego u zajednici ludaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k530i
Gotov je...Bio je ovo tezak dan, pun napetosti i neizvesnosti, ali na kraju je sve proslo, da ne kazem dobro, proslo je kako mora da prodje...

Da se vratim da pitanje deteta. Naravno da me sve to zabrinjava i da bi najradije sve ovo izbegao i pruzio tom detetu sve uslove i kompletnu porodicu...Ali, to jednostavno nije moguce, i sa time sam se pomirio i ne ocekujem previse od toga. Ja sam odrastao uz majku i nije mi bilo strasno. To ce biti i u ovom slucaju...Ja cu se potruditi da usrecim to dete koliko je moguce i koliko to jedan otac moze, kojem su ogracieni pristupi i mogucnosti...

Inace, nisam imao advokada danas, bio sam sam, dok je ona iza sebe imala roditelje i naravno da se osecala bezbednije, da je dopustila sebi da se dere na sudiju i govori kako ne zeli vise da me vidi, da sto pre zeli da vrati sebi devojkacko prezime i brdo stvari koje su mene licno jako pogadjale. Ponela se prema meni kao prema najvecem neprijatelju. A iskreno, ni sam neznam sta sam skrivio toj devojci u zivotu. Mislim, nisam ja neka cvecka, imam i ja svoje minute. Ali, ko ih nema, ja sam u tom braku bio ipak tolerantniji dok je bila u fazi prilogaodjavanja, a kada je meni trebala podrska ona se spakovala i otisla...Logika, nema sta...

Ok, depresivan sam i uzasno je ovo, toliko uzasno da ne zelim cak ni njoj da ovo prolazi...Ali, nekako je sada sve reseno i eto, nadam se da ce ovo proci i da cu preboleti ovaj, da kazem poraz u zivotu, poraz za pobedu...

pozdrav i cuvajte jedni druge, jel tek sada znam koliko bi mi znacilo da imam pored sebe osobu koja bi bila moja podrska i cilj u zivotu...A, toga od sada sigurno nece biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ok, depresivan sam i uzasno je ovo, toliko uzasno da ne zelim cak ni njoj da ovo prolazi...Ali, nekako je sada sve reseno i eto, nadam se da ce ovo proci i da cu preboleti ovaj, da kazem poraz u zivotu, poraz za pobedu...
Ok , završilo se danas nešto sa pravne , ali ne i sa ljudske strane.
Čoveče kako možeš da budeš u depresiji, tvoja bivša je , kako napisa vikala na sudiju, da hoće što pre da vrati svoje prezime, da ne želi da te vidi????Kažeš ponela se prema tebi kao najvećem neprijatelju, zašto?
Vred ili da razmišljaš više o tome.

Šetaj ulicama širom otvorenih očiju i sa osmehom na licu, ostavila te je osoba koja očigledno ne shvata  šta sve je to rekla za oca deteta koje treba da rodi, sa kojim je dobrovoljno ušla u brak itd.itd.

Budi realan, ne možeš nikoga naterati da te voli, živi sa tobom.

Kakva okolina, kakvi bakrači?
Prestaćeš da budeš tema posle par dana.
Nemaš vremena za depresiju, jer život prolazi.
Budi spreman, jer tvoja jedina briga i obaveza iz tog braka je prema vašoj bebi koja stiže.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Iskreno, zvuci krajnje nelogicno tolika mrznja "bez razloga".... Smile

Sto se ostalog tice, i odlazak kod sudije za prekrsaje je stresan, a pogotovo za razvod braka...
Sada se moraju odrzati sto bolji odnosi zbog deteta... Smile ...potrudi se barem sto se toga tice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.