Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslanik pokazuje kako da mrtav pijan uparkiras u Skupstinu  (Pročitano 11420 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sta ces, nije bio saobracajni policajac, pa nije znao sta treba da radi! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
Незнам пријатељи зашто ме ово није шокирало. У тој истој скупштини донешен јенедавно закон о саобраћају за који је и овајбуздован вероватно гласао, уколико је посланик,.
Но недавно је Вук Драшковић апеловао да се настави са сабљом тамо где се стало, јер боже мој посланици, политичари, тајфуни су изложени пљувању и претњама од стране народа. Можда зато и не изненађује оваква реакција полиције. Вук тражи да јавне личности из политичког и бизнис света буду заштићенији и од белоглавог супа.
Зато, мој савет, браћо водите рачуна шта ће те овде излапрдати, иначе најебасте од ''Вукове сабље'' Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
narod je tolko oguglao na njihovu bahatost
da su sad sigurniji nego ikad
odavno smo spustili gace i naguzili se,a oni trpaju li trpaju
i ćićolina bi do sad lipsala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
ато, мој савет, браћо водите рачуна шта ће те овде излапрдати, иначе најебасте од ''Вукове сабље''

Evo ja cu da izlaprdam pa neka bude šta ce biti , herem se u po države u kojoj može pijan da se vozi ispred skupštine i ugrožava živote , herem se isto i u našu miliciju koja to gleda skrštenih ruku i naplacuje kaznu onome ko nije vezao pojas , trbali možda još "laprdanja", mogu da me povuku za nik  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Незнам пријатељи зашто ме ово није шокирало. У тој истој скупштини донешен јенедавно закон о саобраћају за који је и овајбуздован вероватно гласао, уколико је посланик,.
Но недавно је Вук Драшковић апеловао да се настави са сабљом тамо где се стало, јер боже мој посланици, политичари, тајфуни су изложени пљувању и претњама од стране народа. Можда зато и не изненађује оваква реакција полиције. Вук тражи да јавне личности из политичког и бизнис света буду заштићенији и од белоглавог супа.
Зато, мој савет, браћо водите рачуна шта ће те овде излапрдати, иначе најебасте од ''Вукове сабље'' Smile Smile Smile
opiceni Vuk?
haha,pa moze on sta oce da lupeta,on tek nije nikakav faktor.
cak sam bio tu kad je moj ortak isprozivao onu kravu Danicu pred njihovim kaficem u Strahinjica Bana.  Smile
kad je isprozivao sto parkira kola nasred ulice(jer zna automobil,posto zivi u zgradi pored),i to bas u trenutku kad je prolazila pored njega,i,naravno,cula ga,i pogledala.ovaj joj samo rekao "Izvolte? Smiley" Ova se samo okrenula i u tisini usla u kola.
Mars,more!!!  Smile
i tako treba postupati prema svoj toj bagri.

ja da se pitam,bih uzeo i vratio Nikad Izvini na program,kako znam i umem,pa makar morao da zaobilazim zakon,i ubijao svu bagru od prozivanja.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 16:53:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Citat
ато, мој савет, браћо водите рачуна шта ће те овде излапрдати, иначе најебасте од ''Вукове сабље''

Evo ja cu da izlaprdam pa neka bude šta ce biti , herem se u po države u kojoj može pijan da se vozi ispred skupštine i ugrožava živote , herem se isto i u našu miliciju koja to gleda skrštenih ruku i naplacuje kaznu onome ko nije vezao pojas , trbali možda još "laprdanja", mogu da me povuku za nik  Smile

Rinaka nije to Milicija , već Policija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja znam da Milicija trenira strogocu Policija nije Srpska rec  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 17:10:01 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a ko da je bitno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nabijem i Miliciju i Policiju koja dozvoljava pijanim kravatiranim majmunima da rade to što rade bez sankcija  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 17:15:36 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
ja da se pitam,bih uzeo i vratio Nikad Izvini na program,kako znam i umem,pa makar morao da zaobilazim zakon,i ubijao svu bagru od prozivanja.

SmileНама сабља не треба. треба нам нешто попут ''Ескадрона смрти''

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.235 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.