Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69164 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nego joco ne kazes, sto su stvarno coveka pomerili? pa samo je citao molitvu!
Pa nisam ga ja uhapsio.Treba da ides brate i njih da pitas.Vidis da smo ih i mi pitali i oni ne znaju da odgovre.Niko ne zna odgoivor na to putanbje.Njihov zvanicno sopstenje je da je bio drzak.Tako su nam rekli u SUP-u  Smile

I po kratkom postupku je dobio 10 dana.O onom anarhisti trube i n b92 tako da mi to nesto smrdi,a ovde nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
srpski narod nema veze sa smrcu njegove porodice,

kako nema veze? Smile
pa sloba i kostunica su krivi za sve Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
pa ne verujem, jer nije bajden nista novo rekao u pristini, sto ne znamo

ali se izgleda UDBA prilično i to moram priznati, veoma uspešno, potrudila da ne čujemo gotovo ništa od toga što "već znamo"...medijski je potpuno "pokrivena" Bjadenova poseta Prištini ovom epizodom sa ovim nesrećnikom u Predsedništvu, a što je najgore, koliko sam ja uspeo da ispratim medije, u tome im je pomogla i opozicija  Smile( verovatno nesvesno )...
I sta nam sledi ? Pa, priča o uspehu naše politike , diplomatije... Smile

...  Smile
... do slicnog sam zakljucka dosao i ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Pa nisam ga ja uhapsio.Treba da ides brate i njih da pitas.Vidis da smo ih i mi pitali i oni ne znaju da odgovre.Niko ne zna odgoivor na to putanbje.Njihov zvanicno sopstenje je da je bio drzak.Tako su nam rekli u SUP-u  Smile

I po kratkom postupku je dobio 10 dana.O onom anarhisti trube i n b92 tako da mi to nesto smrdi,a ovde nista.

dobio 10 dana jer je bio drzak  Smiley 1 nisam znao za njega, eno o ovom trivuncu svi pricaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
vi izgleda zaboravljate ko je na celu policije i ko ga je tu smestio....mada...nije drug dacic iskazao sve svoje potencijale...bice krvi uskoro kad budes drzak a ne samo 10 dana zatvora Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nisam znao za njega, eno o ovom trivuncu svi pricaju!
Meni ti malo mutno.Uhapseno je tri lica a prica se samo o jednom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat

ja sam prvo razumeo da je samo trivunac osudjen, a da su ostali pusteni. evo i zelimir zilnik je snimao film, uhapsili su ga i pustili (inace jedva cekam da vidim film  Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat

ja sam prvo razumeo da je samo trivunac osudjen, a da su ostali pusteni. evo i zelimir zilnik je snimao film, uhapsili su ga i pustili (inace jedva cekam da vidim film  Smile )

I to mi malo smrdi.Odkud on da snima film ako je sve zabranjeno,i bas u tom trenutku snima ovoga.Mislim da je to bas dobar film reziran od strane pojedinaca  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
I to mi malo smrdi.Odkud on da snima film ako je sve zabranjeno,i bas u tom trenutku snima ovoga.Mislim da je to bas dobar film reziran od strane pojedinaca

pa to je zelimir zilnik nas najveci zivi reziser  Smile mislim da ce film biti dobar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Uhapšen i osuđen anarhista zbog protesta protiv Bajdena
Autor: Beta | 21.05.2009. - 08:35

Predstavnik organizacije Anarho-sindikalistička inicijativa Ratibor Trivunac uhapšen je u Beogradu i odmah osuđen na 10 dana zatvora zbog paljenja američke zastave u znak protesta zbog posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena.

Branilac osuđenog Nikola Barović rekao je da je Trivunac u 16.50 sa grupom anarhista na početku Knez Mihailove kod Palate Albanija, spustio američku zastavu na pločnik, zapalio je, a zatim objasnio da na taj način izražava protest zbog dolaska Bajdena u Srbiju. Policija je ubrzo privela Trivunca i još nekoliko ljudi koji su se tu zatekli, među kojima i reditelja Želimira Žilnika, koji je sa snimateljem snimao događaj.
Barović je rekao da su Žilnik i njegov snimatelj kasnije pušteni.
Prema njegovim rečima, Trivuncu je posle saslušanja gradski sudija za prekršaje Goran Milutinović odmah izrekao kaznu zatvora od deset dana, počev od danas.
"Trivunac je osuđen zbog navodnog remećenja javnog reda i mira. Nikada ranije nije prekršajno odgovarao", rekao je Barović.
On je sudiji preneo da Vrhovni sud SAD u sličnim situacijama nije osuđivao ljude za remećenje javnog reda i mira, jer se paljenje zastave u SAD smatra izražavanjem mišljenja.
"Nije uobičajeno ni u Srbiji da neko na takav način bude osuđen na zatvorsku kaznu. Dešavalo se mnogo slučajeva paljenja zastava, pa niko nije gonjen zbog toga", naveo je Barović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.