Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69268 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Citat
Beograd -- Potpredsednik SAD Džozef Bajden doputovaće u Beograd oko 10.15, a ispred Palate Srbije biće mu priređen svečani doček oko 10.30
Питам се где су сада сви ти ''националисти'' међу Србима?Дошао Чивутин а они у рупе!Зашто се данас не чује и њихов глас када у Београд(ваљда ће се задржати само у Војводини) један од идеолога Србицида?Уплашили се јер је ''Србска'' полиција (обучена од стране ФБИ) најавила да ће ''пуцати у Србско месо''?Једини протест данас у Београду биће протест подршке Биљани Србљановић! Smile
Коштуница извео неки перформанс и још није смео да се сам појави него је послао једног профу са фулбрајтовског такозвсаног ФПН и то још лика који предаје '''Јевропске интеграције''!!! A пре само 9 година био је награђен за своју издајничку улогу!
Е кукавно Србство!

Тромо се време вуче,
И ничег новог нема,
Данас све као јуче,
Сутра се исто спрема

Nemoj mi reci da ne mogu da nosim majicu, da skupljam potpise,. Gde je ono sto je dss, skupljao juce da je nepozeljna osoba? To bi bila prava stvar. Pritiskaj ga, da vidi da mu ne lizu svi bulju.

Ali skotovi rade za internu upotrebu, boli njih dupe i za Kosovo i za Srbiju.Daj im kintu i nosice ujka Samove majice.
Sto je najgore i Bajden to zna.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 10:44:42 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
Kakva je trenutna situacija u gradu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ne krecite nigde,jer je sve pozatvarano .....mozete da ostanete zaglavljeni ceo dan ako negde krenete.Cujem da i kafici po gradu ne rade....znaci stvarno smo dno zivota,koji smo mi dupelizci to nema nigde.  Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
"Iz ovih susreta mogu proisteći pozitivne stvari"
Solana optimista posle Bajdenove posete
Autor: Tanjug | 20.05.2009. - 08:17

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana izjavio je sinoć u Sarajevu, gde je pratio američkog potpredsednika Džozefa Bajdena u poseti BiH, da "oseća više optimizma" i ocenio da "iz ovih susreta mogu proisteći pozitivne stvari".

"Mislim da ćemo videti zajedničku budućnost, veću aktivnost i bolje razumevanje medju političkim liderima", rekao je Solana, a preneo Rojters.
Solana i Bajden su, kako je dodao na pres konferenciji, u Sarajevu imali veoma jasnu raspravu s liderima BiH, razmotrili načine da pomognu i izneli "šta mislimo da oni treba da urade da izadjemo iz situacije u kojoj se sada nalazimo", prenela je agencija FENA.
Podsetio je da su održali sastanke s članovima Predsedništva BiH, liderima političkih stranaka, premijerom i da su bili i u parlamentu, gde su razgovarali sa nekolicinom lidera.
Prema istom izvoru, Bajden je imao i odvojene razgovore s premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom.
Solana je naveo da se razgovaralo i o ustavnim promenama.
"Znam da je to vrlo teško pitanje koje se ne može rešiti za 24 sata, ali mislim da ga treba rešiti, ako je ikako moguće, pre izbora 2010. godine. Ako ne sve, onda bar osnovne elemente koji će dovesti do struktura u vlasti koje će učiniti zemlju mnogo funkcionalnijom", rekao je visoki predstavnik EU.
Rojters ističe da je Bajden, u današnjem obraćanju parlamentu BiH, ukazao na zabrinutost američke administracije za pravac kojim se kreće BiH i njenu budućnost.
Britanska novinska agencija je, prenoseći reakcije domaćih političara, izdvojio izjavu bošnjačkog člana Predsedništva BiH Harisa Silajdžića novinarima da je "ovo veoma važna poseta, jer je Bajden jasno rekao da želi da radi u tesnoj vezi s Evropskom unijom".
"Mislim da treba odmah da krenemo s reformama i jasno ukažemo na one koji ih blokiraju", rekao je Silajdžić.
Bajden je danas u poseti Srbiju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Kakva je trenutna situacija u gradu?

Trenutna Temperatura: 19°C
Vlažnost vazduha: 77%
Vidljivost: Unlimited km
UV indeks zračenja: 1
Vetar: 3km/h
Srpsko dostojanstvo: 0%
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cini mi se da su pojedini na ovom furumu zaboravili u kakvo je Srbija beznadje upala politikom sukobljavanja sa zapadom!

Istina ali su neki isto tako  zaboravili šta znači reč dostojanstvo.

Ratlika je u tome sto ako pucaju nasi postoji minimalna sansa da odgovaraju, a ako pucaju okupatori- nikom nista, oslobodise ih demokrate od svake odgovornosti...

Nikako da shvatim koji su to naši a koji njihovi Smile
U posljednjih dvadeset godina mi smo bili dostojanstveni,mi nismo bili uliziice,mi se nisma saginjali,dostojanstvo,dostojanstvo,dostojanstvo!
Zahvaljujuci tom dostojanstvu nasih vodja nas narod je dostojanstveno na traktorima bjezao pred dupeuvlacivackom vojskom ulizica i austrougarskih konjusara Hrvata,e jesmo ih dostojanstveno zajebali!
Zahvaljujuci velikom dostojanstvu nasih vodja nas je narod dostojanstveno napustio podrucja zapadne bosne(u vecini bi od oko 95%) pred uvlakivackom i ulizivackom muslimanskom i hrvatskom vojskom,i tu smo ih dostojanstveno zajebali!
Zahvaljujuci dostojanstvu nasih vodja nas narod je glavom bez obzira bjezao pred siptarskim teroristima(koji nisu bili dostojanstveni vec su na koljenima molili za pomoc SAD),izvlacili su ih iz auta,samarali i ubijali,i tu smo ih sacuvavsi dostojanstvo bas zajebali!

I sad nam je Bajden kriv!I sad opet ajmo biti dostojanstveni!
U politici nema dostojanstva,u politici postoje samo interesi,ako za dobrobit srpskog naroda i drzave  vodja treba da kleci i da ljubi noge nekome on to treba da uradi da bi sacuvao dostojanstvo naroda a ne da spominje dostojanstvo a narod ponizi do neslucenih razmjera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cini mi se da su pojedini na ovom furumu zaboravili u kakvo je Srbija beznadje upala politikom sukobljavanja sa zapadom!

Istina ali su neki isto tako  zaboravili šta znači reč dostojanstvo.

Ratlika je u tome sto ako pucaju nasi postoji minimalna sansa da odgovaraju, a ako pucaju okupatori- nikom nista, oslobodise ih demokrate od svake odgovornosti...

Nikako da shvatim koji su to naši a koji njihovi Smile
U posljednjih dvadeset godina mi smo bili dostojanstveni,mi nismo bili uliziice,mi se nisma saginjali,dostojanstvo,dostojanstvo,dostojanstvo!
Zahvaljujuci tom dostojanstvu nasih vodja nas narod je dostojanstveno na traktorima bjezao pred dupeuvlacivackom vojskom ulizica i austrougarskih konjusara Hrvata,e jesmo ih dostojanstveno zajebali!
Zahvaljujuci velikom dostojanstvu nasih vodja nas je narod dostojanstveno napustio podrucja zapadne bosne(u vecini bi od oko 95%) pred uvlakivackom i ulizivackom muslimanskom i hrvatskom vojskom,i tu smo ih dostojanstveno zajebali!
Zahvaljujuci dostojanstvu nasih vodja nas narod je glavom bez obzira bjezao pred siptarskim teroristima(koji nisu bili dostojanstveni vec su na koljenima molili za pomoc SAD),izvlacili su ih iz auta,samarali i ubijali,i tu smo ih sacuvavsi dostojanstvo bas zajebali!

I sad nam je Bajden kriv!I sad opet ajmo biti dostojanstveni!
U politici nema dostojanstva,u politici postoje samo interesi,ako za dobrobit srpskog naroda i drzave  vodja treba da kleci i da ljubi noge nekome on to treba da uradi da bi sacuvao dostojanstvo naroda a ne da spominje dostojanstvo a narod ponizi do neslucenih razmjera!

Nalupa se ti samo tako...
Kad budeš shvatio nakon izvesnog vremena razloge i prirodu  Bajdenove posete, onda verujem da ćeš razumeti koliko je besmislen ovaj boldovani deo tvog posta... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Samo još jednom da citiram komenatar sa jednog drugog sajta i pičim sa ove teme pošto vidim da ima svakakvih.

Citat
Poseta Bajdena Srbiji se može porediti sa situacijom kada bi silovatelj posle nekog vremena došao u kuću svoje žrtve i rekao joj da joj oprašta što ju je silovao.
I ovoga puta poneo kondom sa sobom.

Da SAD žele bolje odnose sa Srbijom, ne bi oni slali Bajdena. Nisu toliko naivni.
Nisam mislio da ću ikada da citiram nekog Julovca, ali lepo reče onaj Vulin: "Bajden dolazi u Srbiju jer je njegov avion prevelik da sleti na prištinski aerodrom".

« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 11:08:56 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pa nije bas privatizovano uzmimo najvece firme: JAT, EPS, NIS, Telekom

JAT - drzava
EPS - drzava
NIS - drzava
Telekom - drzava

Smile

veze ti nemaš
od kad je NIS državni,kad smo ga otkupili od rusa  Smile
Telekom   većinski deo jeste državni oko 25% imaju grci,resto će se prodati čim se vrati vrednost akcija,odnosno prođe svetska ekonomska
Eps čekaju da se izgrade centrale pa privatizacija
a JAt jeste državni jer nemqa ome da ga prodamo,ali to opet nije razlog da direktor JAT-a ima basnoslovnu platu
tako da Smile

nismo NIS otkupili od rusa o cemu ti to?
a ovo ostalo - pa samo si potvrdio ono sto sam ja napisao
Citat
Па нисмо исти.Нама је данас скуп забрањен као и у утакмице.А не можеш поредити њега и нас.Ми никад нисмо рекли да би неког стрпали у логоре...

eh sad  Smile da se ne lazemo ipak ovde nije bajden na forumu

Citat
Nisam mislio da ću ikada da citiram nekog Julovca, ali lepo reče onaj Vulin

konacno svoj na svome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne krecite nigde,jer je sve pozatvarano .....mozete da ostanete zaglavljeni ceo dan ako negde krenete.Cujem da i kafici po gradu ne rade....znaci stvarno smo dno zivota,koji smo mi dupelizci to nema nigde.  Smile

Rade... ljudi su oko 9 najnormalnije sedeli po bastama...
Eto, sad su malo pritegli, ali sve u svemu... blokirana je Kneza Milosa, ne radi opstina Savski venac... ostalo normalno radi.. .Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.183 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.