Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69391 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
beograDZani...zelim vam lep dan danas Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Идем ја у Панчево, тек тако.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Jbg... kad vi marsirate... ja izvisim..
Kad on dolazi... ja izvisim..
Ovako gledano sa strane.. isti ste Smiley
Па нисмо исти.Нама је данас скуп забрањен као и у утакмице.А не можеш поредити њега и нас.Ми никад нисмо рекли да би неког стрпали у логоре...

Jeste, ali kao sto zbog 10 americkih marinaca bude blokirano pola Beograda, tako bude i zbog 10 baba koje traze slobodu za Tit... pardon Seselja... Wink

Kazem.. meni sa strane ste svi isti... danas cu da popijem suncanicu (ako uopste i odem kuci), a zimus sam popila upalu besike jer sam morala da dzedzim na stanici 45minuta dok se vi dovucete...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Jbg... kad vi marsirate... ja izvisim..
Kad on dolazi... ja izvisim..
Ovako gledano sa strane.. isti ste Smiley
Па нисмо исти.Нама је данас скуп забрањен као и у утакмице.А не можеш поредити њега и нас.Ми никад нисмо рекли да би неког стрпали у логоре...

Jeste, ali kao sto zbog 10 americkih marinaca bude blokirano pola Beograda, tako bude i zbog 10 baba koje traze slobodu za Tit... pardon Seselja... Wink

Kazem.. meni sa strane ste svi isti... danas cu da popijem suncanicu (ako uopste i odem kuci), a zimus sam popila upalu besike jer sam morala da dzedzim na stanici 45minuta dok se vi dovucete...

anea...kupi bicikli... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Hajde da vidimo koliko ce izaci na poziv dss-a da protestuju?
Koliko ce majica sa Kosovo je Srbija biti?
Samo mi nemojte reci na da papa. Smile Smile Smile To nije ni provokacija ni zabranjeno.
Danas treba da stoje i sakupljaju potpise: personna non grata. Za veceru da mu predaju.
A nece gi bidne. Nego ce mali pavijan Jeremic u magarecu klupu. Smile Smile Smile
Ajd sad. Ko zabranjuje da 100.000 Srba danas nosi majicu?
Nece gi bidne.Treba duda da se sisa. Smile Smile Smile Nema problema. Kad ode, ponovo na pijaci. Posto kila srpstva? Dva dinara druze. Smile Smile Smile

Eno Rusi dali izvestaj, koliko im srpska strana duguje u nis-u. Kazu: moze da se prebije preko imovine.
Kam djengi pita brat. Smile Smile Smile

Slusajte vi sta vam shkorpi kaze: lizanje bulje lihvarima, je jos najisplativiji posao bio i bice.
Svi ce srpski hibridi danas to raditi, jedino je problem kako da se prikrije. Smile Smile Smile
Nema od komsomolskih milijardera leba.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja ti opet kazem zali se Tadicu.I jedni i drugi to radimo zabog njega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Бар да изгледа као Денис Квејд, па и да глумиш одушевљење, а не овако - ко крепана корњача.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 09:30:37 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
anea...kupi bicikli...

Pa da ne iskoristim svoju kartu od 3200 dinara... kako da ne...
U sustini... to i nije losa ideja, ali...
a) do moje kuce ima 20km
b) nalazim se na vrhu brda gde je min nagib 25 stepen
c) ne mozes da ga vozis po kisi, snegu i temperaturama ispod 10 stepeni...  Smile

Sve u svemu.. danas je drugarica iznela odlicno zapazanje... kaze: "Sad mi je jasno zasto ih Slovenci primaju u Brdu kod Kranja... strpaju ih iz aviona u helikopter i sprce u Kranj... nema cimanja po Ljubljani i stvaranja guzvi... " Kasnije je primetila da su Palic i Karadjordjevu prakticno u blizini, i da bi mogli da se guze i tamo... bez problema...

Citat
Ja ti opet kazem zali se Tadicu.I jedni i drugi to radimo zabog njega. Smile

Odlicno... on ce mozda i da ga primi u Palati Srbije (juce zasnah kako se sad zove SIV), a vi sasvim lepo mozete da strakujete i na uscu... Smiley

Inace, sto se protesta tice, ja nesto ne primecujem da je u bilo kojoj zemlji Evrope ili ostatka sveta neko sprecio antiglobaliste da strajkuju...
Razlika izmedju ovih nasih i njih je u jednom... u petlji...
Pa, sta i ako dobijes po bubrezima ili zavrsis u cuzi na 24h... pobogu... ti se boris za slobodu... Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 09:38:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k310i
Beograd -- Potpredsednik SAD Džozef Bajden doputovaće u Beograd oko 10.15, a ispred Palate Srbije biće mu priređen svečani doček oko 10.30, saznaje B92.

Na aerodromu Nikola Tesla dočekaće ga, premijer Mirko Cvetković i njegov zamenik, ministar policije Ivica Dačić. Odmah po dolasku, Bajden će se sastati sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem "u četiri oka", a potom će im se pridružiti i članovi državnih delegacija.

Posle sastanka, Bajden i Tadić će se obratiti novinarima.

U Palati Srbija su već obavljene sve pripreme za taj događaj, uključujući mere bezbednosti i dolazak brojnih domaćih i stranih novinarskih ekipa.

U zgradu su nešto pre devet sati ušli pripadnici Žandarmerije i SAJ-a, kao i američke specijalne policije, a kroz novinarsku sobu jutros je prošetao i jedan policijski pas, koji je izazvao posebno interesovanje fotoreportera.

U Palati Srbija nalazi se oko 135 akreditovanih domaćih i stranih novinara i snimatelja koji će izveštavati o dočeku i razgovorima predsednika Srbije i američkog potpredsednika.

Među izveštačima biće i pet novinara agencije AP, Rojtersa i "Njujork tajmsa", koji Bajdena prate sve vreme tokom njegove posete regionu.

Sa američkim potpredsednikom u Beograd stiže petočlana delegacija, u kojoj su, pomoćnik američkog državnog sekretara Filip Gordon i predstavnici Stejt departmenta, Saveta za nacionalnu bezbednost i Ministarstva odbrane.

Američki potpredsednik će u Vladi Srbije razgovarati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem i ekonomskim timom Vlade, a potom je predviđeno da položi cveće na mesto u dvorištu zgrade Vlade gde je pre šest godina ubijen premijer Zoran Đinđić.

Programom posete predviđen je i odvojeni sastanak Bajdena sa ministrom odbrane Draganom Šutanovcem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milojem Miletićem.

Predviđena je i svečana večera koju za Bajdena priređuje predsednik Tadić, a prisustvovaće i članovi Vlade, predstavnici poslovnog sveta i civilnog sektora.

Više o merama bezbednosti, koje su preduzete povodom dolaska Džosefa Bajdena, možete pročitati ovde.

Tokom jučerašnje posete Sarajevu, Bajden je rekao u regon dolazi sa jasnom porukom, a to je da se osnaži dugoročna privrženost SAD Evropi.

Detaljnije o poseti Bajdena Sarajevu možete pročitati ovde.

Poseta Džosefa Bajdena regionu završava se u Prištini, gde odlazi u četvrtak.

Za sada letovi na aerodromu - uobičajenim redom

Na Aerodromu "Nikola Tesla" saobraćaj se za sada odvija prema predviđenom redu letelja, a otkazanih letova i kašnjenja nema, rečeno je Tanjugu na aerodromu.

Planirano je 92 leta, a kao što je predviđeno, jutros su poleteli avioni "Lufthanze" za Minhen i Frankfurt, kao i "Jat ervejza" za Atinu i Rim.

Pripreme za ostale letove su u toku, kažu na aerodromu.

Građani se o polascima i eventualnim izmenama mogu informisati na Internet stranici www.airport - belgrade.co.yu, preko turističke agencije ili avio kompanije kojom putuju, kao i u Kontakt centru na broj telefona 209 44 44.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ti se boris za slobodu...
Ali ne za anarhiju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.