Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69387 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Sto bi rekli stari Sloveni: "Fuck off Biden!"
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Naravno Klićo da ima dileme, ili treba da te podsetim na rezultate prošlih izbora. Jebiga, vi oćete demokratiju u kojoj vaš glas vredi duplo. Ulazak u EU će morati da se proveri referendumom, a tu neće biti parlamentarne trgovine, nego glas protiv glasa. Ja ne mislim da mi Srbija kao članica EU garantuje slobodu, i to mi je dovoljno da za tu opciju ne glasam. Sa druge strane protivnik sam toga da se Srbija u medijskom i kulturološkom smisu izoluje, ali ako ti EU ne da živiš normalno i van nje, ako pri tome nikog ne ugrožavaš, koji je to humanizam i borba za slobodu ljudi

ovo oko referenduma je samo formalnost ako mi izvrsimo reforme da bi smo bili deo EU.

ali pustimo to, nego zasto ti Srbija kao clanica EU ne bi garantovala slobodu?
i sta bi to znacilo da si protiv toga da se Srbija u kulturoloskom i medijskom smislu izoluje?
evo za mene je skandal nad skandalima da vucelic ima svoj casopis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Обична матора распала дртина, а само се он врти по свим каналима.
Неки јадници гланцају месингане стубиће тамо где ће стајати персона нон грата.
Саобраћај ће стати, време ће стати...ДОЛАЗИ БАЈДЕН!!!
Јадна је не само ова наша Србија већ цела планета.
Засели потомци европских гологузана, курви и сецикеса - па не дају свету да дише.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2009, 00:36:19 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Обична матора распала дртина, а само се он врти по свим каналима.
Неки јадници гланцају месингане стубиће тамо где ће стајати персона нон грата.
Саобраћај ће стати, време ће стати...ДОЛАЗИ БАЈДЕН!!!
Јадна је не само ова наша Србија већ цела планета.
Засели потомци европских гологузана, курви и сецикеса - па не дају свету да дише.
Smile
U redu je to, al  ne treba im to sasipati u brk. Jaki su, treba sad preživeti do sledećeg deljenja u ko u prefu. Devedestih smo mi bili u makazama Šiptara i Hrvata, mi popa, Hrvoje keca, mi puba Šiptar damu. Još Amer dodaje lažiranje karte. Takav ti je život. Dođu huligani i oće da ti prodaju ciglu. Šta da radiš, izvadi pare i plati, al ne postaj kao oni. Jer ni to američko neće do veka, al treba do tad preživeti i ojačati, A snaga jednog naroda su njegova deca i to ti je to. Što više dece, jača i nacija. Jake države sa druge strane kubure sa lovom, i to će i SAD na kraju doći glave. Ne treba SAD sporiti autoritet, što budu veći autoritet, to će više siromašiti njihov narod i sami će se na kraju povući i bataliti položaj supersile. Nama je važno da se Rusija ekonomski oporavi, jer joj je to silazak sa mesta drugesuper sile omogućio. A kad se ekonomski skroz oporave, eto njih u starom sjaju na Balkanu i Evropi. Tad mi treba da gledamo da napravio svoj nacionalni posao, kao što smo ga uvek i pravili kad je Rusija bila jaka. Nego je Sloba devedesetih rešavao nacionalne probleme u vreme dok je Rusija bila na kolenima, a to nama nikad nije išlo na ruku. Neka ... ja bi Bajdena dočekao sa plakatom "Bajdene ti si tata". Ne košta to ništa, a šta ne košta, ne može ni da šteti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Можда си у праву, али треба имати желудац за то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
U redu je to, al  ne treba im to sasipati u brk. Jaki su, treba sad preživeti do sledećeg deljenja u ko u prefu. Devedestih smo mi bili u makazama Šiptara i Hrvata, mi popa, Hrvoje keca, mi puba Šiptar damu. Još Amer dodaje lažiranje karte. Takav ti je život. Dođu huligani i oće da ti prodaju ciglu. Šta da radiš, izvadi pare i plati, al ne postaj kao oni. Jer ni to američko neće do veka, al treba do tad preživeti i ojačati, A snaga jednog naroda su njegova deca i to ti je to. Što više dece, jača i nacija. Jake države sa druge strane kubure sa lovom, i to će i SAD na kraju doći glave. Ne treba SAD sporiti autoritet, što budu veći autoritet, to će više siromašiti njihov narod i sami će se na kraju povući i bataliti položaj supersile. Nama je važno da se Rusija ekonomski oporavi, jer joj je to silazak sa mesta drugesuper sile omogućio. A kad se ekonomski skroz oporave, eto njih u starom sjaju na Balkanu i Evropi. Tad mi treba da gledamo da napravio svoj nacionalni posao, kao što smo ga uvek i pravili kad je Rusija bila jaka. Nego je Sloba devedesetih rešavao nacionalne probleme u vreme dok je Rusija bila na kolenima, a to nama nikad nije išlo na ruku. Neka ... ja bi Bajdena dočekao sa plakatom "Bajdene ti si tata". Ne košta to ništa, a šta ne košta, ne može ni da šteti

To je otprilike ideološka platforma "žutih" da se otrpi težak period u razvoju komunizma, dok komunisti u Rusiji i Kini ponovo ne ojačaju i obnove "hladni rat" sa Zapadom, a tada se i u Zoni Balkana može vaspostaviti komunizam.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
ma kakav komunizam, sve je privatizovano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Srebrni Letac
o kakvom nacionalnom poslu pricas koji je obavljao Sloba? Daj malo pusti fraze i budi konkretan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ma kakav komunizam, sve je privatizovano.

To je privremeno, iz krajnje nužde, dok ne prođu nevolje.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pa nije bas privatizovano uzmimo najvece firme: JAT, EPS, NIS, Telekom

JAT - drzava
EPS - drzava
NIS - drzava
Telekom - drzava

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.