Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69046 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
A da vi ne budete neozbijni jer je u pitanju podpretsednik SAD, države koja je uprkos svemu još uvek u stanju da nam sruši privredu do kraja i zatvori granicu na Drini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Normalno je da Amerikanci mogu sve da nas pobiju ako samo to požele. Sam tim što je Bajden došao u posetu , dovoljno je negativan znak, jer je gospodin neprijatelj Srbije. Ipak bi trebalo malo više da se naslanjamo na Rusiju u protivnom će nas Amerika progutati. Ne smatram da će Rusiti učiniti nešto previše dobro za nas , ali je jedno sigurno , nikada nas neće bombardovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
lepo,lepo...  Smile i siri se i pokazuje misljenje naroda i o Americi i o njenim dvorskim budalama...  Smile
Citat
Hrustanović: Bajden kaže da voli Beograd
taman kolko i Siptari Beograd...
Citat
док ће Бајдена једино на Косову дочекати неподељене симпатије тамошњих лидера, који су његов долазак унапред прогласили за "историјски".
pa,naravno!divljaci ce moci opet da ukradu neki sat,a verovatno i jos neka blaga...  Smile
Citat
15 организација потписало АПЕЛ: Бајден није добродошао!

Citat
Удружење грађана ГОСТОЉУБЉЕ, Врбас

Smile Smile
tebi izgleda uvek nesto smeta ili ti nije po volji?  Smile
ne razumem...sta,sad treba da se organizuje referendum oko njegove posete da bi se dokazalo sta cela Srbija misli o toj pacovcini,a i o njegovoj zemlji?  Smile
Oni koji su u najtešnjim vezama sa Rusijom će dovesti Putina i Medvedeva u Beograd, npr zajednička slika Todorovića i PopLazić sa Putinom i Medvedovim u prostorijama SRS.
boze,kolko su mi tupavi ti zakljucci da svako ovde ko voli Rusiju je automatski radikal ili naprednjak...  Smile i oni su gotovo uvek propraceni zakljuckom da takva osoba voli Seselja,da je volela SLobu,i tako se samo nadovezuju i nadovezuju...
Citat
"Očekujem da će dolaskom Džozefa Bajdena na mesto potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država politika te zemlje prema Srbiji biti kooperativnija i mekša. Mislim da ćemo imati veću podršku i za političke i ekonomske projekte. Upravo zbog toga treba iskoristiti njegovu posetu Beogradu", kaže Radmila Hrustanović, pomoćnica gradonačelnika Beograda, koja je razgovarala sa Bajdenom na Globalnom gradskom forumu od 25. do 27. aprila u Čikagu.
cudi me da mu nije trazila autogram,ili poster...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 23:29:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ko ce biti zaduzen za duvanje banane drugu bajdenu na aerodromu?
tadic? ili dacic?  ili obojica? Smile Smile Smile Smile

ako ne budu dovoljni neka im i klico pomogne...bar sa savetima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Normalno je da Amerikanci mogu sve da nas pobiju ako samo to požele. Sam tim što je Bajden došao u posetu , dovoljno je negativan znak, jer je gospodin neprijatelj Srbije. Ipak bi trebalo malo više da se naslanjamo na Rusiju u protivnom će nas Amerika progutati. Ne smatram da će Rusiti učiniti nešto previše dobro za nas , ali je jedno sigurno , nikada nas neće bombardovati.

Ajde da te pitam, verovatno imaš neku rodbinu koja je večito dugovima i problemima. I oni bi se jako rado družili sa tobom ali stalno čekaju da im nešto daš, a ti ni za sebe nemaš dosta. I šta radiš, izbegavaš posete njima.

Neće Rusi da se mešaju, oni su nas već utalili Amerima, kao što su nam već doveli Broza na vlast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Neće Rusi da se mešaju, oni su nas već utalili Amerima, kao što su nam već doveli Broza na vlast
kakva glupost...  Smile
ko ce biti zaduzen za duvanje banane drugu bajdenu na aerodromu?
tadic? ili dacic?  ili obojica? Smile Smile Smile Smile

ako ne budu dovoljni neka im i klico pomogne...bar sa savetima Smile Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
I ja mislim da je to Rusima bila velika glupost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Mislim da grešiš što se tiče Broza, za njegov dolazak na vlast zaslužni su Staljin i Čerčil podjednako. Uostalom ima Tito i ličnih zasluga, nije on baš bio tip koji čeka da neko umesto njega obavi posao, kao Draža.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2009, 23:54:41 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da grešiš što se tiče Broza, za njegov dolazak na vlast zaslužni su Staljin i Čerčil podjednako. Uostalom ima Tito i ličnih zasluga, nije on baš bio tip koji čeka da neko umesto njega obavi posao, kao Draža.
naravno!
jaoj,najjaci je bio moj profesor istorije u gimnaziji. Smile znao je istoriju zadnjeg doba da najsitnijeg detalja,al nije pricao ono sto je u knjizi,bilo to tacno,ili ne,vec je pricao onako kako je zaista bilo.
"...i na mesto premijera Velike Britanije dolazi...Vinston Cercil.
Teeesskoo je to djubre bilo,deco..." boldovani deo sve govori.   Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 00:13:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Броза су довели Енглези.И немој те да ми дирате Русе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.