Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 68992 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
dakle u gornjim stavovima nemas cinjenice, nego antisemitizam (niko nikada nije prebijao jevreje u zatvoru), crnci su samo u zatvoru (nema sanse da neki crnac postane predsednik  Smile), smrtna kazna se izvrsava na svakom koraku (ni reci o tome da su upravo iz amerike krenule mnoge inicijative za ukidanje smrtne kazne, niti da je ona u mnogim drzavama zabranjena), haos i kontrolisani mediji iz vremena milosevica mogu da budu uzor za medije u SAD-u (pa rekoh ja malopre da ce cela amerika citati press i kurir kada konacno saznaju sta je sloboda  Smile), a red u drzavi i kaznjavanje za zlocine se dozivljava kao stroga kontrola  Smile

Citat
sta,oces da ti crtam kolko je ljudi tamo u zatvoru?kolko Arijevci para obrcu?kolko ljudi je poginulo samo u zadnjh 10 godina od americke "pravde"?
tebi ili treba pomoc kad ne mozes da obuzdas tu svoju aroganciju,ili zaista sam zivis u izloaciji...
a i ta prica o izolaciji pokazuje tvoj problem sa arogancijom,jer sam licno bio par puta i u Americi,i u Evropi,i nikada nisam bio pod izloacijom,a i danas cak i dete moze da shvati kolicinu "slobode" u Americi,tako da znam o cemu pricam.

ma bili su mnogi u evropi i americi pa opet nisu nista nauscili ni saznali - i sta ja sada tu da radim!?!!? sta? da ponovo objasnjvam elementarne stvari - ovo su osnovne stvari, najosnovnije. a ti ako si vidjao horde arijevaca u SAD to je tvoja stvar ja ih nisam video kada sam otisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ултра националиста

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 163
OS
Linux
Browser
Mozilla
Blablaonica je iznad, pa tamo mozete da nastavite sa takvom vrstom rasprave
a sta da kazem na izjavu da je Bajden predstavnik slobodnog sveta koja je potekla od clana za koga se zna da je provokator...  Smile Smile

evo da pojasnim. u demokratskom svetu najznacajniju ulogu imaju SAD, a Bajden je deo administracije Obame koji je predsednik SAD. SAD su slobodna zemlja koja ima svoje probleme.

Da li to znaci da u SAD nema rasizma? ne znaci Da li to znaci da i u drugim drzavama nema nekog ko je i veci demokrata od ljudi u SAD? ne znaci

Ali generalno gledano kada se sve sabere i oduzme, SAD su upravo to - najslobodnija zemlja na svetu

ideja da neka drzava moze da ima apsolutnu prevlast u svetu na kulturnom planu cak i kratkorocno a kamoli na duze staze je otprilike onoliko ostvariva kao i Marksovo komunisticko drustvo ili Fukujamin kraj istorije  Smile
IP sačuvana
social share

A riot is the language of the unheard.

Martin Luther King, Jr.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
dakle u gornjim stavovima nemas cinjenice, nego antisemitizam (niko nikada nije prebijao jevreje u zatvoru), crnci su samo u zatvoru (nema sanse da neki crnac postane predsednik   Smile

Citat
smrtna kazna se izvrsava na svakom koraku (ni reci o tome da su upravo iz amerike krenule mnoge inicijative za ukidanje smrtne kazne, niti da je ona u mnogim drzavama zabranjena)
1.da,kao sto si sam rekao-u mnogim drzavama su ukinute.
zato u Teksasu svinje sede i uz kokice prate izvrsenje...
2.dok se ne ukine smrtna kazna,amerikanci nemaju nikakvog prava da nekome pricaju o ljudskim pravima,a kamoli da sade svoja dupeta i baze sirom sveta i da dele "pravdu".
Citat
a ti ako si vidjao horde arijevaca u SAD to je tvoja stvar ja ih nisam video kada sam otisao
vidis ,@klico,danas potoji nesto sto se zove TV.i na tom TVu postoji nesto sto se zove emisija.u toj pojavi zvanoj emisija,ljudi su intervjuisali i zatvorenike-Arijevce(uglavnom bivse clanove) i policiju i obe grupe su potvrdile na ovaj ili onaj nacin da se obrce milion dolara u zatvorima,da se najvise prebijaju crnci,i da Arijevci ubijaju i porodice onih koji im se suprotstave van zatvora...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
vidis ,@klico,danas potoji nesto sto se zove TV.i na tom TVu postoji nesto sto se zove emisija.u toj pojavi zvanoj emisija,ljudi su intervjuisali i zatvorenike-Arijevce(uglavnom bivse clanove) i policiju i obe grupe su potvrdile na ovaj ili onaj nacin da se obrce milion dolara u zatvorima,da se najvise prebijaju crnci,i da Arijevci ubijaju i porodice onih koji im se suprotstave van zatvora...  Smile

eto ko nije pogledao tu emisiju, ne bi danas ni znao sta je amerika  Smile

Citat
2.dok se ne ukine smrtna kazna,amerikanci nemaju nikakvog prava da nekome pricaju o ljudskim pravima,a kamoli da sade svoja dupeta i baze sirom sveta i da dele "pravdu".

a o cemu mi onda imamo pravo da pricamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Klićo nema tv prijemnik , već samo radio i to sluša samo jednu stanicu , radio London.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
eto ko nije pogledao tu emisiju, ne bi danas ni znao sta je amerika
meni su fascinantni ljudi koji ceo zivot vode u aroganciji,sarkazmu i zajedljivosti...
Citat
a o cemu mi onda imamo pravo da pricamo?
iihhh,maajku mu...  Smile  Smile
pa,samo odaberi temu...
u zadnjih 100 godina nema te zemlje na svetu gde tovji mali debeli drugari nisu posadili svoja dupeta,baze ili placenike ili da nisu izazvali ratove...
sta god ti srce pozeli...
Klićo nema tv prijemnik , već samo radio i to sluša samo jednu stanicu , radio London.
Smile Smile
i ono najbitnije-LDP brosuru.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 15:22:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
glupa karikatura, potrošio se Koraks, posenilio. Nije NATO strašilo nego je NATO organizacija koja je izabrala Srbe za uništavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
glupa karikatura, potrošio se Koraks, posenilio. Nije NATO strašilo nego je NATO organizacija koja je izabrala Srbe za uništavanje.

ma NATO Srbe unistava od kosovskog boja, nego kako to, majku mu da se koraks istrosio  Smile pa zar se nije istrosio pre nekih deset godina kada je crtao karikature na kojim je bio sloba? ja mislim da kada bih sada okacio te karikature sa slobom i seseljem u glavnim ulogama, da bi mnogi rekli kako je koraks, istrosen, nekreativan itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Без натоа, нема ни е.у., остаје да видимо како ће режим покушати да превари српски народ и легализује нато злочине.

Ово већ одговара реалности.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.