Da li je neko imao iskustava sa ovom skolom? Citala sam na sajtu njihov rezime i cini mi se da je ok. . . Vidim da stalno imaju konkurs za profesore. . . please help!
Poznajem licno gazdaricu(ona buckasta na njihovim plakatima sa smesnom kapom) a upoznao sam joj i muza Zena je skroz ok, mislim da neces imati nekih problema sa njima
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Ok su oni, moja drugarica je radila kod njih! Kaze stvarno da je sve ok! Prijatni su. Kazu da se lepo nauci posao imaju i dobru obuku. Pokusaj u svakom slucaju, pa sta bude!
Ma sta god da je prihvataj! Nema se para, nema se posla. Bolje i bilo sta da imas neki normalan zivotni tok nego da ustajes u 12 da blejis i samo kuca i tv.
E, s obzirom na reklamu verujem da je ok. Ozbiljna je firma u pitanju bar koliko se meni cini. Nijedna skola jezika se ne reklamira vise nego oni. Probaj sta fali. Mozda ce ti se bas svideti. Zbog predrasuda da gubis priliku je sasvim glupo!
Hvala vam na odgovorima! Bila sam divni su ljudi, i ta metoda po kojoj rade je stvarno odlicna! Pocela mi je obuka pa sam sad po ceo dan u engleskom! Bas sam happy! :)
Hvala vam na odgovorima! Bila sam divni su ljudi, i ta metoda po kojoj rade je stvarno odlicna! Pocela mi je obuka pa sam sad po ceo dan u engleskom! Bas sam happy!
Super! Nego, gde su oni sada? Izgleda da nisu vise u Bulevaru Oslobodjenja na Banjici?