Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:51:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posaljimo kapitalizam u istoriju  (Pročitano 8957 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Zabranjeni su internet, mobilni, duga kosa...

Chelik mora da mastrubira koliko mu se ovo svidja
ma sve to treba na shishanje pa u vojsku  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kakav crni internet pa da radnicka klasa sazna da u nekim tamo zemljama koje su jos pri tom kapitalisticke, ljudi imaju da jedu i to svaki dan Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ma kamo srece da u srbiji imamo kapitalizam, gde bi nam kraj bio?!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma kamo srece da u srbiji imamo kapitalizam

А шта имамо?!?
Капитализам је у пракси и када граде тржни центар код мене па заграде две улице три месеца не може да се прође. Њима тако лакше, ефикасније... Пошто је држава њихова, немаш се коме жалити... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa u kini ti ne zagrade ulicu nego dodju i kazu i to ne tebi vec na 700000 ljudi i kazu mars u pizdu materinu ovde potapamo sve i pravimo branu ko hoce nek ostane i bice potopljen!
a u srbiji kod mene prave se 5 nove zgrade i izmedju njih jedna stracara koja je pravljena od blata nema crepove i ima najllon dzak na prozor ali alkoholicar razmislja kao duh sekire i nece dva nova stana da uzme da bih dao svoj plac i da sruseonu stracarau i onda mi neko prica o gradjevinskoj mafiji i nedemokratiji kapitalista to nigde u svetu nebi moglo da postoji da jedna takva stracara stoji u centru a okolo nje sve nove zgrade tako da demokratiju kao u srbiji nigde niko nece da nadje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
И не рече ми вићГла за коју је странку он - један тако елоквентан младић
Ајде реци, па да на следећим изборима и ја гласУЈЕм за њих... дизОВањем ноге Smile

Смета ти "некултурна слобода" у Србији, а осуђујеш мене коме смета што неки раде шта хоће (вероватно и без неког плана развоја који постоји у НР Кини)... уз све то и вређате због другачијег мишљења.

А "ја мислио" ви сте либералне демократе Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa posroji i u srbiji ali nazalost nemoze da se sprovede jel takvi ko ti uzmu vilu u ruke i kazu ovo moe bodem svilu ko pridje boli me kurac i za najmoderniju zgradu i opste dobrio na moe imanje niko nista nece da pravi pa makar to bilo korisno za hiljade ljudi a u kini dodju stenk pa te zgaze pa uvati vilu ako smes ali ako bi mi to uradili onda bi se javila natasa kandic i neka tamo gace i karla del ponte i ceda jovanovic da pricaju kako ja ne postujem tvoj prava e to je srbija gde ste vi najveci neprijatelji a ustvari kad treba nesto da se radi onda i radikali i natasa kandic stanu na istu stranu cist primer vojvodina gde se bojan kostres buni protiv auto puta a i tomi nesto taj auto put ne odgovara ali ne buce toliko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citiracu moju prof. filozofije:
"Komunisti su dobri ljudi s losom idejom"

Kapitalizam nije savrsen, daleko od toga, al je najfunkcionalniji.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Ja sam kapitalist imam firmu i jednog radnika, dajem mu platu 200 evra i on radi ko konj, i praznicima i nedeljom i ima 1 dan godišnjeg odmora kao u Japanu, a svaki dan mu otkinem 5% od plate  Smile - ali šta me briga ako neće on ima ko hoće." -
e tako srpski kapitalisti razmišljaju, to je jadno i žalosno

to je kvazikapitalizam

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
"Ja sam kapitalist imam firmu i jednog radnika, dajem mu platu 200 evra i on radi ko konj, i praznicima i nedeljom i ima 1 dan godišnjeg odmora kao u Japanu, a svaki dan mu otkinem 5% od plate  Smile - ali šta me briga ako neće on ima ko hoće." -
e tako srpski kapitalisti razmišljaju, to je jadno i žalosno

to je kvazikapitalizam

treba koja godina da prođe da taj radnik otvori svoju firmu...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:51:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.