Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 06:07:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66394 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Pratim ja sve to..samo ti brate imam osecas da za vernike smatras lljude koje idu u crkvu svaki dan,mole se pred spavanje i pre nego sto pocnu da jedu.Ne smeju da opsuju..Strogo se drze 10 zapovesti...Brate ni Rim kad je postojao nisu postojali takvi ljudi  Smile
Vernik..klasican vernik iz naroda..Ode u crkvu jednom u 5 godina i prati zadusnice i slave.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma jah, hajde, nego kupujes li ti ikada u supermarketima

Znas da je 99% bar kodova ovakvo?? Smile Smile Sad ce Ekvilajzer izvrsiti teroristicki napad na Merkatorje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
O neeeee, ne samo o bar kodovima.  Smile Po koji put ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
O neeeee, ne samo o bar kodovima. Smile Po koji put ??

Pa nemoj tako, mozda imaju neki novi clanovi koji nisu upoznati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Ma drugar i ti mi dodjes nesto neobavesten.  Smile  To nema blage veze s tri sestice. Ja zaista ne znam kome je to palo na pamet i pustio u svet takvu buvu.

U digitalnoj elektronici se koriste 0 i 1. To nisu klasicne brojke vec logicka stanja neke elektronske kapije. Sami racunari koriste isto takve logicke nule i jedinice.

Samim tim, crta na bar kodu je 1 dok je praznina 0. Tu imas dve crte i prazninu, sto je binarnim jezikom 101. To su linije vodilje, kako bi skener "znao" gde je pocetak, a gde kraj. Srednje dve linije su kontrolne.
Pa ako se uzme u obzir da su prve dve linije sa prostorom izmedju 101, a posle njih imas prostor za sirinu tri linije, dobijes 101000. Srednja je 01010. Pa opet imas prostor za tri linije, ispred zadnjih 2 i prostor izmedju njih, pa je kod zadnje 000101.

Binarni kod za 6 je 0110. Ti tu nigde nemas binarni prikaz broja 6.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Evo necu vise da verujem ako mi kazes kako je nastao svet.
Niko ti to ne moze reci. A ti treba jednino da verujes u sebe, i u ono sta ti mozak govori. Ako ti mozak kaze da je prica o religijama suplja ko svajcarski sir onda treba polako da batalis sve ono sto je religija nametnula a sto je zasnovano na lazima, a ako ti mozak kaze da je sve to istina onda ti nema pomoci   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ok..Kako to religija namece boga kao istinu ?
Kako si se ti spasio toga ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Ok..Kako to religija namece boga kao istinu ?
Kako si se ti spasio toga ?
Religija se samo po sebi namece. Ti kad si bio mali ili bilo ko od nas nije mogao da bira veru, niti je moga kao dete da pomosli da to sto odrasli govore nije istiina. Niko nas nije pitao dal ocemo da slavimo Bozic ili da idemo u crkvu, jos smo jedva cekali da dodju praznici jel nam je bilo zanimljivo kao deci. Ali moras onda jednom da se zapitas cemu sve to.
I ja ne mislim da sam spasen zato sto ne verujem u Hrista, ali mislim da bi svetu bilo mnogo bolje da nema raznih religija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Brate..religija se ne namece.Tvoje je da li ces da verujes u hrista ili ne.Nemozes ti nikom nista da zabranis..Svako ima pravo da veruje u ono sto hoce.I sto bi svet bio bolji da nema religije ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Marco V
Aj kad zavrsis pljuvanje po Bogu, napisi nesto korisno  Smile

Nemoras da slavis Bozic, uhvati se za usi pa igraj. Niko te ne tera. Niko te nije pitao? Niko ti nije ni trazio da ga slavis.  Smile Da religija zavisi od takvih kao ti, ne bi nikad ni postojala. Hvala Bogu,ima intelegentnijih ljudi. Svetski umovi,tipa Tesla,Ajnstajn,su verovali u Boga. Pa ko si ti da se slobodno izrazim mali crve da ga pljujes,i da govoris da smo svi mi glupi sto ne verujemo. Haha,ee stvarno smesno,kakve decje pricice se ovde vode, stvarno interesatno  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 06:07:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.