- Ako mi pozajmiš sto maraka biću ti dužnik celog života - Ko umre s jeseni za njega nema zime - Neko drugi će morati da plati ceh - mi ovakav život nismo naručili - Smeši nam se bolje sutra - crkava od smeha - Volim tastu kao COCA COLU. Hladnu i na stolu - Komunizam je sigurno izmislio političar, naučnik bi prvo napravio eksperiment s miševima - Mi nismo hipici (DECA CVECA). Mi smo DECA kuće CVEĆA. - Imam problema sa ženom - meša mi se u brak - Štedite suzavac - plakaćemo i bez njega - Ubij jednoga onda si ubica, ubij hiljadu onda si heroj, ubij milione onda si državnik - Pošto pametniji popušta glupaci vladaju svetom - Matičar je sudija koji osudjuje na doživotnu - Jedino ekser ne ide glavom kroz zid - Austrija, to je Nemačka van sebe - Golubovi, to su ptice serice - Razlog što mnogo žena od četrdeset godina boluje od raznih bolesti je u tome što većina njih ima preko pedeset - Žao mi je što više nikad neću imati dvadeset godina - ni pod sobom - Ljudska pamet je ograničena. Glupost nije - Ne smeta mi što sanjam na engleskom, ali me nerviraju podnaslovi na nemačkom. - Grešiti je ljudski ali je osećaj božanski - Makedonci su Srbi sa pogolemata govorna mana - Jugoslavija je pederacija Crne Gore i Srbije - Bombardujte pa da krecim - Policija pazi da nas ne bije maler - Nema brasna nema hleba Glasali ste TAKO TREBA - Najlakši način da ti ime dospe u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu - Samo jednom se ljubi - sve je ostalo praksa - Ne volim mitinge, tu najbolja mesta uvek zauzme policija - Tito vrati se, sve ti je oprošteno - Umoljavaju se Beogradani da žive kako znaju. Na groblju nema mesta.
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.