Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 12:27:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portsmouth FC  (Pročitano 14984 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
U Portsmouthu strahuju da se Kranjčar ne “istroši” na Euru

Tony Adams, pomoćni trener Portsmoutha za kojeg nastupa Niko Kranjčar, strahuje da bi se hrvatski nogometni reprezentativac mogao istrošiti pred početak klupske sezone...

- Njegov nastup na Europskom prvenstvu nije dobra vijest za nas. Nakon što je imao dugu klupsku sezonu, smatram da mu je potreban odmor. Zabrinut sam što će biti s njim - kazao je Adams, te ustvrdio kako je Niko pretprio velik napor igrajući za osvajače FA kupa.

- Niko je igrao više nego itko drugi za Pourtsmouth, a sada su pred njim novi napori.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Portsmouth u lovu na Croucha i Gudjohnsena

Engleski premierligaš i osvajač FA kupu, Portsmout, za kojeg igra hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar uskoro će se pojačati dovođenjem Petera Croucha i(li) Eidara Gudjohnsena...

Harry Redknapp, trener Portsmoutha, potvrdio je interes za jednog od ove dvojice igrača, naglasivši kako im je potrebno pojačanje u vršku napada.

- Napredujemo u pregovorima s Liverpoolom oko prelaska Croucha u naše redove. Posao bi uskoro mogao bit dogovoren, no sprečava nas 15 milijuna eura, koliko oni traže - kaže Redknapp i priznaje da bi u klubu volio vidjeti i Barceloninog Gudjohnsena.

- Želi li napustiti svoj klub dobro bi nam došao. On je baš tip igrača koji nam treba. Dobro ga poznajem, prijatelj je mojeg sina Jamiea - završio je Kranjčarov trener.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kanu želi novi dvogodišnji ugovor

Iskusni napadač Portsmoutha, Kanu, želi od svog kluba dvogodišnji ugovor.

- Ne mogu potpisati samo na godinu dana jer sam napravio toliko puno za klub. Osvajanje FA kupa i dobro igranje cijelu sezonu me kvalificira za produženje na više od godinu dana. Nadam se da cijene moje uspjehe - rekao je Kanu.

On je zabio pobjedonosni gol u finalu FA kupa, u polufinalu protiv WBA bio je jedini strijelac.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Šta li će im Krauč i Gudjonsen... Siguran sam da mogu da nađu bolje igrače... A plaše se za Kranjčara... On ima 2 meseca odmora pre početka prvenstva Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Redknapp: Trebam četiri igrača

Priče oko odlaska Nike Kranjčara u Arsenal već odavno su se stišale i sve je izvjesnije da će Niko i sljedeću sezonu odigrati u dresu Portsmoutha, premda su do kraja prijelaznog roka ostala još puna dva mjeseca. U tom razdoblju momčad će proći kroz određeni face-lifting, budući da menadžer Harry Redknapp planira dovesti nekoliko pojačanja.

Prva prinova već je stigla, radi se o bivšem igraču Readinga Glenu Littleu koji, iako je kvalitetan igrač, s 32 godine na leđima ipak neće predstavljati značajnije osvježenje. Portsmouth će u sljedećoj sezoni igrati na čak četiri kolosijeka i Redknapp želi širinu momčadi i mogućnost rotacije kako bi igrači uspijevali sačuvati svježinu za sva iskušenja koja ih očekuju.

"Bit će iznimno zanimljivo igrati u Kupu Uefe, ali s povećanim brojem utakmica trebat će nam i momčad koja to može podnijeti", izjavio je Redknapp za službene web stranice kluba. "Teško je sačuvati dobar plasman u ligi i istovremeno dobro igrati u Europi, za to nam treba velika momčad koju možemo rotirati."

"Mislim da nam trebaju četiri nova igrača kako bismo se mogli boriti i u Engleskoj i na Starom kontinentu. Prije svega, treba mi napadač jer imam samo Jermaina Defoea, Davida Nugenta i Nwankwa Kanua. Da budem iskren, možda će mi trebati i dva napadača, budući da se Milan Baroš vratio u svoj matični klub. Odigrao je dobro, bio je dobar momak, ali sada tražim nekoga tko može igrati u paru s Defoeom", otkriva menadžer Portsmoutha.

Osim napadača, Redknapp vidi potrebu i za jednim veznjakom i jednim centarhalfom, ali o imenima još uvijek ne želi razgovarati. "Znam koji mi se igrači sviđaju, ali dovesti ih u klub je nešto sasvim drugo, moramo čekati", priznaje Redknapp koji u ovoj sezoni na leđima ima zaista teško breme. Nakon sezone u kojoj je osvojio FA kup i završio na osmom mjestu, apetiti kluba zasigurno su porasli.

"Ono što se dogodilo prošle sezone bilo je zaista fantastično, osvojili smo FA kup i bili osmi u ligi. Bit će zaista teško poboljšati to u ovoj sezoni, budući da je 'velika četvorka' s nekog drugog planeta, ali ciljat ćemo na još jednu sezonu u gornjoj polovici ljestvice i pokušati biti još koje mjesto bolji. I naravno, htjeli bismo obraniti FA kup", dodao je Redknapp.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3200
Samo napred... A stvarno im fali napdač... Kakvi Nugent i Kanu...
IP sačuvana
social share
Love is love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Krauč blizu povratka u Portsmut

Engleski fudbalski reprezentativac Piter Krauč pristao je da se vrati u Portsmut iz Liverpula,

Transfer bi trebalo da se završi ove nedelje ako centarfor prođe lekarske preglede. Liverpul je već prihvatio obeštećenje za dvadesetsedmogodišnjeg Krauča. Visina transfera nije objavljena, ali mediji u Engleskoj prenose da je u pitanju suma od 11 miliona funti.

Krauč je proveo devet meseci u Portsmutu tokom sezone 2001/02. Klub je u sredu saopštio da će se pregledi obaviti "u narednih 48 sati".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 3200
negde sam malopre procitao da je vec otisao u portsmuit za 11 miliona funti...  Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Kraucc potpisao za Portsmut

LONDON, 11. jula 2008. (Beta-Rojters) - Engleski fudbalski prvoligass Portsmut doveo je danas dosadassnjeg centarfora Liverpula Pitera Kraucca, sa kojim je potpisao ccetvorogodissnji ugovor.

Klubovi su se vech dogovorili oko visine transfera za visokog napdacca, koji je vech igrao u Portsmutu tokom sezone 2001/02. Ugovor je potpisan possto je igracc pressao lekarski pregled.

"Stvarno sam uzbudjen. CCak sam i srechniji nego kada sam pre oko sedam godina prvi put dolazio ovde. Veliki uticaj na dolazak u Portsmut imala je ccinjenica ssto chu igrati za Harija Rednapa, kome sam jako zahvalan i koji iz mene izvlacci najbolje", rekao je Kraucc.

"Joss jedna bitna stvar jeste tim koji klub trenutno ima. Mislim da imamo ssanse da dobro igramo ove sezone. Osvojili smo FA Kup, ali mislim da je to samo poccetak. Radujem se ssto chu ovde provesti najbolje godine svoje karijere", rekao je Kraucc.

Visoki reprezentativac igrao je 28 puta za reprezentaciju i postigao je 14 golova. Rednap je bio jako srechan zbog njegovog dolaska.

"Dovodjenje igracca kao ssto je Piter pokazuje koliki smo put pressli i dokle mozzemo da idemo. Odussevljen sam ssto se vratio, jer nisam occekivao da che ikad to uraditi. Otissao je u Liverpul i uradio je mnogo toga", kazao je Rednap.

"Jedva ccekam da ga vidim u napadu sa Dzzermejnom Defoom, gledachemo velikog i malog, a imamo i druge dobre napadacce", dodao je trener.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Redknapp: Crouch nije naše posljednje pojačanje

Peter Crouch neće biti posljednje pojačanje Portsmoutha pred novu sezonu. Potvrdio je to Harry Redknapp, trener Premierligaša za kojeg nastupa hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar...

- Uvijek tražimo rješenja koja bi mogla unaprijediti našu igru. Očekuje nas velik broj utakmica sljedeće sezone, potrebna nam je snaga i dubina u momčadi. Što ako nam se ozlijede neki od nositelja igre - zapitao se Redknapp i poentirao:

- Postoji nekoliko mjesta u momčadi koje je potrebno ojačati. Sigurno je da ćemo nekoga još morati dovesti.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 12:27:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.