Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:46:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 80844 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
@Kiltoris

Naravno da ne treba potezati pitanje porodice , sem u ovakvim slucajevima kada je na primer doslo do samoreprodukcije elite pokrajinskog rukovodstva . Kada potomci i dalje uzivaju opljackanu imovinu i polozaje njihovih predaka onda to jeste porodicno pitanje .
Nije meni nista uzeo , ali je za racun kolonistickih porodica iz kakve potice Canak proterano i pobijeno ko zna koliko vojvodjanskih Nemaca , predratnog gradjanskog stanovnistva i sposobnijih seljaka kulaka .
Na mesto produktivnog stanovnistva je doveden neradnicki olosh  Smile
"doveden" u poslednjoj recenici krije u sebi mnogo ubijenih ljudi i zlocina protiv covecnosti!
i ja mislim da je u partijskoj drzavi legitimno prozivati partijske aristokratske loze, pogotovu kada se vlast i uticaj prenosi sa kolena na koleno u kontinuitetu.
da su im roditelji bili pijanisti pa da ih ne pominjes, ovako... udri olos!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
gde si bio to da kazes partijskim drugovima kada su prozivali mutavog vuka jeremica za tatu?
uostalom, koliko se ja secam upravo su tvoji uveli to u legitimna sredstva politicke borbe!

kojim partijskim drugovima!? ja nisam ni u jednoj partiji, mada ne mislim da je lose da neko bude clan neke stranke

Citat
Naravno da ne treba potezati pitanje porodice , sem u ovakvim slucajevima kada je na primer doslo do samoreprodukcije elite pokrajinskog rukovodstva . Kada potomci i dalje uzivaju opljackanu imovinu i polozaje njihovih predaka onda to jeste porodicno pitanje .
Nije meni nista uzeo , ali je za racun kolonistickih porodica iz kakve potice Canak proterano i pobijeno ko zna koliko vojvodjanskih Nemaca , predratnog gradjanskog stanovnistva i sposobnijih seljaka kulaka .
Na mesto produktivnog stanovnistva je doveden neradnicki olosh  Smile

ako ne treba potezati pitanje porodice, onda je jedini nacin da se to ne radi - da ti to ne potezes, pogotovo sto ja ni ne znam na osnovu cega ti tu tvrdis da je Cankov otac nekog proterao i upao mu u kucu ili Kostresov otac

drugo ti nazivas ljude olosem koji iza sebe imaju rezultate - Cankov otac ima te rezultate u svom radu i moze da bude sve, ali neradnik nikako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
a poenta je u tome sto je canak nazvao velju ilica dripcem zbog njegovog ponasanja, konkretno zato sto je smatrao da Ljajic ne moze da poziva na drzavni praznik jer je musliman

Nije Velja rekao da Ljajic ne moze da poziva, vec da nije normalno da Ljajic ide na proslavu dana drzavnosti. Iz dva razloga:
1. Na takve vazne praznike mora da ide sami drzavni vrh, ciji neodlazak smatram izdajom.
2. Nemam nista protiv Ljajica, niti protiv toga da on ide tamo, da bude i potpredsednik vlade, ali ne moze pripadnik nacionalne manjine da obelezava drzavni praznik.

Uostalom, koliki je psiho, Canak je pokazo mnogo puta svojim histericnim nastupima, ne samo ovim upucenim Velji...Canak je psihicki bolestan covek i meni ga je zaista zao. Mislim da jedna ozbiljna drzava ne treba da ima takvog coveka na politickoj sceni.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
a poenta je u tome sto je canak nazvao velju ilica dripcem zbog njegovog ponasanja, konkretno zato sto je smatrao da Ljajic ne moze da poziva na drzavni praznik jer je musliman

Nije Velja rekao da Ljajic ne moze da poziva, vec da nije normalno da Ljajic ide na proslavu dana drzavnosti. Iz dva razloga:
1. Na takve vazne praznike mora da ide sami drzavni vrh, ciji neodlazak smatram izdajom.
2. Nemam nista protiv Ljajica, niti protiv toga da on ide tamo, da bude i potpredsednik vlade, ali ne moze pripadnik nacionalne manjine da obelezava drzavni praznik.

Uostalom, koliki je psiho, Canak je pokazo mnogo puta svojim histericnim nastupima, ne samo ovim upucenim Velji...Canak je psihicki bolestan covek i meni ga je zaista zao. Mislim da jedna ozbiljna drzava ne treba da ima takvog coveka na politickoj sceni.
navedi mi jedan normalan razlog zasto pripadnik nacionalne manjine ne moze da obelezava drz. praznik?
to je apsolutna besmislica!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

i sta reci onda na to - nego da je dripac! dakle jeste dripac zbog tih stavova i ne samo to

Citat

koji histericni nastup?

ovde je rec o velji ilicu

Za šaku čvaraka       
02.03.2008.

U neizmernoj gomili budalaština izgovorenih javno prošle nedelje na temu Kosova opet se istakao Velja Ilić, sam i bez ičije pomoći. Nije to bilo malo dostignuće - s obzirom na konkurenciju. Dobro, možda je bilo i većih budalaština, ali je ova Veljina značajna.

Dakle, Velja Ilić je rekao, ukratko, dve stvari: da su za nerede, nasilje i pljačku od 21. februara krivi domaći izdajnici iz LDP, koji su prodali Kosovo iz našeg srca i duše "za šaku čvaraka". To bi, otprilike, trebalo da znači da su čedisti, sve crkavajući od zavisti, uradili sve da obrukaju, obesmisle i ukaljaju "mirni i dostojanstveni miting s molebanom", pa su tako nastupile zabranjene posledice. Osim toga, dopunska uteha im je bila "šaka čvaraka".

Tako je naš domaćin Velja dao novi doprinos rečniku političke demagogije u Južnih Slovena. Nekada se govorilo: "za tanjir sočiva" ili "tanjur leće"; "za sahan pilava"; "za zdjelu perkelta" ili "smrdljivog madžarskog gulaša"; ukratko - "veru za večeru". Čvarci se javljaju kao istorijski novum u bogatoj povesti jevtine političke demagogije. Naravno da se čovek odmah seti Brane Crnčevića koji "neće ljubiti svinju u dupe, pa makar nikad ne jeo čvaraka". Uzročno-posledična veza te dve radnje - nažalost - nikada nije bila objašnjena. Ne znam kako je kod njega u Rumi, ali mi smo u Banatu vazda jeli čvarke i bez tog Braninog ponižavajućeg preduslova; valjda mi nismo dovoljni patrioti, nisam pametan...

Drugi iskaz iz oblasti političke filozofije Velje Ilića nimalo nije smešan, mada je podjednako bedast. On spada ravno u nadležnost izvesnog bečkog doktora s početka prošlog veka. Magistar Ilić, naime, optužio je LDP i - ukratko opet - sve koji ne misle kao on da su namerno inscenirali nasilje, huliganske ispade i pljačku u Beogradu, ne bi li kompromitovali saborni i molebanski karakter veličanstvenog mitinga "Kosovo je Srbija". Nije tu budalaštinu Velja izgovorio bez neke, tek tako. Na stranu to što on dubinski i sa razumevanjem mrzi LDP, B92, "Peščanik" i uopšte svakoga ko je Drugačiji i kome smrdi naš rasni srpski i domaćinski opanak; to je oduvek tako; na stranu to što je Velja nabusiti prostak koji hoće i da slaže, masno; ipak je on ministar u narodnjačkoj Vladi doktora Koštunice. Ovo je, međutim, pitanje psihoanalitičko. Kako je to nervozni i osetljivi bečki doktor još odavno primetio, ljudsko biće suočeno sa pogrešnim i katastrofalnim ishodom vlastitih postupaka pribegava odbrambenim mehanizmima raznim, uključiv i mehanizam "projekcije": nisam ja, on je. Ali, upozorava nas bečki doktor, ima tu i jedna zamka u koju se subjekt često uhvati: omaška nazvana imenom našeg bečkog ordinarijusa. Čim odvali takvu frojdovsku omašku, subjekt se odaje nesvesno, mimo svoje volje, otkrivajući pravu prirodu svoje motivacije.

Velji je Iliću, naravno, od početka jasno da su napadi na ambasade bili unapred organizovani i planirani; da je policija opet bila zloupotrebljena i žrtvovana pogrešnim naređenjima; uostalom, on je te napade i sam prvo podsticao, pa posle pravdao svojim slaboumnim izjavama. Onda je đavo odneo šalu i zajebanciju koju su onako pametno bili smislili doktor Voja, magistar Velja i dipl. pravnik Vučić. U lošoj i haotičnoj koordinaciji napada na američku ambasadu 21. februara poginuo je Zoran Vujović. Ispalo je "igračka-plačka" i sada se valja vaditi: proradila savest, verovali ili ne.

U pitanjima savesti svako se vadi kako zna: Velja na čvarke, Voja na prazne pohvale policiji (dodao uvredu na povredu, kaže Englez), a Vučić na teorije zavere (po običaju). Kaže Voja: pošto sam ja pohvalio policiju, mora da je dobro radila. Kaže Velja: kad je čovek već poginuo, mora biti da su mu oni Čedini to namestili, samo da nas obrukaju. Vučić je prvo krenuo na Amerikance, uz pratnju "Pravde" ("Ameri ubili Srbina", pa "Marinci ubili Zorana", dan za danom); mahao je nekim papirima (po običaju), ali se ubrzo ućutao. Na svu sreću: već smo se prepali da je stekao novu "malu Milicu", još jednu žrtvu svoje politike, za koju će žrtvu pak opet godinama licemerno optuživati nas, ali je ispao pametniji od druge dvojice i ućutao se, slava Bogu.

Eto smo tako dobili još jedan kratki kurs dripačke i bestidne licemerne demagogije. Ima i dopunska lekcija: vrli somborski rodoljupci rešili su da svoje komšije, pekare Albance i Gorance koji im ništa skrivili nisu, proteraju "iz teg Sombora" tako što će ih svesti na prosjački štap. Setile se somborske lole da besplatno dele hleb, pecivo i burek ispred komšijskih radnji: srpsko, a džabe! Videćemo na šta će ta bezobrazna ujdurma ispasti: da li su njihov hleb, pogačice i burek bolji od "šiptarskih"? Uostalom: kome i čijim parama oni te besplatne pekarske proizvode plaćaju? To je mnogo zanimljivije pitanje na koje se odgovor dade naslutiti. To, međutim, ne olakšava situaciju, jer su Somborci, ni krivi ni dužni, sada stavljeni u položaj neprijatan i potencijalno opasan: "Nećeš besplatno? Hoćeš Šiptaru da plaćaš? Aha, tico! Kakav si ti Srbin?" i već možete misliti. Da su barem ponudili hleb za tri dinara, a ne džabe... Pančevci su barem ispali gospoda: u subotu su na promociji "Peščanika" nadvikali i ućutkali nekoliko magaraca iz vladine klerofašističke organizacije "Dveri srbske" koji su pomislili da im je to neki Veljin vilajet u kome mogu da rade šta hoće. Tako su, Bogu hvala, naši rekli "Njihovima" šta ih spada i to je bila jedina dobra vest.

Danas, 03.03.08.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne moze pripadnik nacionalne manjine da bude glavni na proslavi drzavnog praznika. To bi bilo isto kada bi neki Srbin iz hrvatskog parlamenta organizovao dan njihove lipe. Da li se negde na svetu vlast tako odnosi prema svojoj drzavi i da li je to normalno? Nemam ja nista protiv Ljajica, a ne verujem ni da se on covek osecao prijatno na proslavi tog dana.

Nenad Canak

Elokventni egocentrik, proslavio se poslednji put sloganima :“Di su novci“ „Nije Vojvodina krava muzara“ i „Tačku na pljačku“.
Prepun različitih interesovanja, spreman na sve-ne samo na situacije"kad je teško-(čović)"...nego i na Pink, jer je on mužičar u duši, kao i Željko.
Kad se zamori od nerešavanja i neispunjenja predizbornih bajki, ode u banju kod Velikog vrata, kao da ga udavi i razbije rečima, a i da uzme koju kintu. Doduše, kaže - za dobrotvorne svrhe. Dobrotvor u duši, kao i Željko.
Razbijač stranke zdravog razuma i zdravog razuma uopšte. Kao i Željko.
Pristao je i da se ugoji da mu Liga dobije na težini, a na pljačku je stavio ne jednu tačku, nego tri...Željko je odavno iskorristio te tri tačke i bez Čanka.

Čovek koji je tik pred ničim izazvano NATO bombardovanje na radio Indexu izjavio kako je Kosovo davno trebalo zamotati u 100 maraka i ostaviti na ulici, pa nek ga uzme ko hoće.

Brat od tetke Džaba Hata.  Smile

Dokaz u prilog teoriji da je covek mozda nastao od svinja i veprova.

EDIT: Ne vidim sta dokazuje ovaj snimak, ovo spamovanje teme. Meni je ovo samo dokaz prljave kampanje onih cije se ime ne izgovara.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 22:54:22 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ako ne treba potezati pitanje porodice, onda je jedini nacin da se to ne radi - da ti to ne potezes, pogotovo sto ja ni ne znam na osnovu cega ti tu tvrdis da je Cankov otac nekog proterao i upao mu u kucu ili Kostresov otac

drugo ti nazivas ljude olosem koji iza sebe imaju rezultate - Cankov otac ima te rezultate u svom radu i moze da bude sve, ali neradnik nikako

Ja sam ti lepo objasnio kakve su to specificne porodice , procitaj ponovo , a kamor je dopuni - partijske dinastije . Ne znam da li je on proterivao , ali je proterivano i ubijano za racun te klase .
Ako partijske smicalice i borbu za flast u okviru frakcija KPJ nazivas radom i rezultatima onda stvarno jbg .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Ne moze pripadnik nacionalne manjine da bude glavni na proslavi drzavnog praznika. To bi bilo isto kada bi neki Srbin iz hrvatskog parlamenta organizovao dan njihove lipe. Da li se negde na svetu vlast tako odnosi prema svojoj drzavi i da li je to normalno? Nemam ja nista protiv Ljajica, a ne verujem ni da se on covek osecao prijatno na proslavi tog dana.

to ti ne mozes da razumes i nama je to jasno, a i ne mozes da razumes kako se Ljajic osecao tog dana kada mu je dripac Ilic ono rekao. to ti zaista ne mozes da razumes. mada ja razumem sto si ti ljut - ipak je Canak razbio dss na izborima cak i samostalno i u koaliciji  Smile

@obama
Citat
Ja sam ti lepo objasnio kakve su to specificne porodice , procitaj ponovo , a kamor je dopuni - partijske dinastije . Ne znam da li je on proterivao , ali je proterivano i ubijano za racun te klase .
Ako partijske smicalice i borbu za flast u okviru frakcija KPJ nazivas radom i rezultatima onda stvarno jbg .

procitao sam i napisao si neistine kao sto si i nastavio da ih pises. nije nigde ubijano za njegov racun niti je on poznat po smicalicama i sto bi rekla radmila savicevic u jednom filmu - nemojte da me zajebavate za male pare

velja ilic:

http://www.youtube.com/watch?v=pQS3vz4SlO4   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 23:14:15 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Srbima treba da je čast , što je pripadnik nacionalne manjine pokazao poštovanje ,prema srpskoj državi. To znači da možemo da se pohvalimo, u svetu, da su se nacionalne manjine potpuno inkorporirale u naše društvo. Zar bi bilo lepše da je Ljajić izjavio, kako to nije njegov praznik?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:46:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.