Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:26:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 81221 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 6300
И онда правац у загрљај нашој правој мултиетничкој демократској европској германској аријевској браћи која је увек била уз нас Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
"И ЕУ и Русија" је утопијска замисао. Не можемо да очекујемо да будемо примљени у Рај док величамо Пакао. То што се у Нишу отвара руска војна база значи да ће много Српкиња бити силовано а да ниједан руски војник за то неће бити процесуиран. Мислим да ће то бити довољно да схватите о каквом Паклу говорим када ваша девојка или сестра дође на ред.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2011, 19:27:43 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 6300
ЕУ је утопијска замисао, Русија је била и биће Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Мени је сасвим свеједно, ја имам где да одем. Србија је мој тренутни избор а не нужност. Зато бих баш волео да Србија осети Руску љубав баш као што су осетила и остала словенска браћа. Нисам саркастичан, стварно се томе надам.
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Citat
nemam povjerenje i neću da ga dam ljudima u politici koji nemaju vlastite porodice, klince, koji se slikaju sa vatrenim oružjem, imaju neki fizički nedostatak i hronične bolesti i ukoliko su ekstremno fizički neugledni i ružni.

Čanak ima sina. Ne znam dal li je trenutno oženjen, al je ranije bio u braku iz kog uostalom i ima tog sina.

Čovek je pasionirani lovac, a takođe se aktivno bavio džudoom. A inače je bio hiperaktivan. Sem lova i (ekstremnih) sportova, tu su i muzika i pisanje, čime se bavi i dan danas.

Pre deset godina je doživeo tešku saobraćajku u kojoj je sjebo kuk i butnu kost i od koje se nikad i neće oporaviti. Osuđen je na otežano kretanje.

Ni ja ne volim debele svinje, al Čanka kolko tolko razumem.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Пасионирани ловац и политичар = Пола говно а пола говно.

И забога, користи реч "страствени" а не "пасионирани".
« Poslednja izmena: 30. Okt 2011, 20:13:09 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
U redu je pederu, smanji doživljaj.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citat
nemam povjerenje i neću da ga dam ljudima u politici koji nemaju vlastite porodice, klince, koji se slikaju sa vatrenim oružjem, imaju neki fizički nedostatak i hronične bolesti i ukoliko su ekstremno fizički neugledni i ružni.

Čanak ima sina. Ne znam dal li je trenutno oženjen, al je ranije bio u braku iz kog uostalom i ima tog sina.

Čovek je pasionirani lovac, a takođe se aktivno bavio džudoom. A inače je bio hiperaktivan. Sem lova i (ekstremnih) sportova, tu su i muzika i pisanje, čime se bavi i dan danas.

Pre deset godina je doživeo tešku saobraćajku u kojoj je sjebo kuk i butnu kost i od koje se nikad i neće oporaviti. Osuđen je na otežano kretanje.

Ni ja ne volim debele svinje, al Čanka kolko tolko razumem.

znam o Čanku sve.

mislim, njegovu biografiju.

to se generalno odnosilo na političare, ali i na njega- svakako i u neku ruku.

i da je razveden i da ga bivša žena optužuje za kindapovanje sina na koga, navodno, i nije u samom početku obraćao veliku pažnju i da sad šećka...ah...nije ni važno koga šećka....bla, bla...

ali, sve to može biti u domenu rekla- kazala.
dozvoljavam.

ja sam samo ekstremnog stava da neko ko se bavi politikom, a pri tom i pretenduje na vlast, mora da bude besprekorne biografije.

najmanje porodičan čovjek.
ostvaren porodičan čovjek.

drugo,
što se tiče njegove saobraćajne nesreće ( sa kojom jesam upoznata) i boljke koju ima poslije toga...postoji jedna interesantna studija, koju nisam u prilici da postavim ovdje, koja govori upravo o tome. o vladarima, državnicima i političarima koji su imali neki hendikep ili neku ozbiljniju hroničnu boljku...i ekstremno je to što se tu tvrdi, ali apsolutno navodi na razmišljanje...da takvi ljudi, ljudi sa tom vrstom problema ili nedostatka ne bi trebalo da budu u prilici da vladaju.

da skratim i pojednostavim...psihologija bolesti i nekog fizičkog nedostatka...gdje je i nauka potvrdila da zna da utiče u velikoj mjeri na psihu te osobe...
može da bude i ne mora da znači- svakako!

a što se tiče lova kao hobija...potpuno lično, vjerovatno ima nešto u tome da puškom razneseš glavu nekom živom stvoru, ja to ne razumijem...ali mi se jednako gadi slikanje jednog političara sa puškom, koliko i slikanje sa haj kezom na ulici sa gomilom izdresiranih klinaca. ali , kapiram ja da to izgleda moćno i kao jedno opšte mjesto vezano za političare generalno i za većinu.

meni je...bljuc...

ekstremno debeo da je to već ozbiljan problem, smisao za humor, britka inteligencija...ja sam za to da ga ima češće kod Sanje Marinković, da piše što više i ne bih imala ništa protiv da se mane politike. ni namrštila se na tu vijest ne bih....ali to važi za većinu na našem političkom nebu. s'tim što bih pojedinima zabranila bilo kakvo medijsko pojavljivanje.

sve u svemu, ja sam užasno biračko tijelo.
dakle, jasno mi je da nije u svemu kriv crni Čanak.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2011, 21:25:28 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
има неколико година...била трибина у једном војвођанском селу (претежно лалинско село) и чанак дошао да држи лекције о пољопривреди паорима Smile  саслушали су они њега све како требује и кад је завршио са просеравањем устаде један чичица од 75 лета и постави му питање : "је ли ти дебели...а што ти возаш онај моторцикли кад не знадеш?" Smile Smile Smile Smile   (то много боље звучи кад се каже на лалошком Smile )
није чанак ни вечеру сачекао Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2011, 21:19:35 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
O b o z a v a m    g a Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:26:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.