Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 11:47:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: windows vista-xp  (Pročitano 526 puta)
13. Okt 2012, 20:18:01
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 6600
Ne znam dali je tema bas za ovde...ali ako neko zna zamolio bih za pomoc......lap top je Compaq Presario C700...ima  windows vistu na sebi...potrebno je da ubacim xp...sve sam probao i nece...ne da se vista...nasao sam i windows sa SATA drajverima...probao obican xp nece...neke nabudzene XP nece...ne da...citao uputsva po netu...ali nista korisno...kazu da trebam prvo da formatiram particiju C gde mi  je operativni sistem......ali mi nijedna instalacija to nije ponudila na pocetku...ranije kad sam instalirao xp video sam da to ima...sada nece ni da krene...podesio sam u biosu da krene sa cd-a...pojavi se instalacija ali nece...citao sam...kao na majkrosoftovom sajtu pise da moze...cak i da je procedura normalna...kao za xp...ali meni ne ide...nabavio sam cak i sve XP drajvere za Compaq Presario C700...hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21
U kom delu instalacije sistema ti zabode?
Izbacuje li ikakvu gresku?

Vidi da li ce ti ovo pomoci:

http://forum.burek.com/kako-instalirati-windows-xp-na-sata-hard-disk-t306518.html
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 6600
hvala...pogledacu...stane odmah na pocetku...nema greske....znaci izbaci plavi prozrcic za instalaciju windowsa...i ne nudi da krenem...oznake blede...nisu aktivne... .
radeo sam ja sa nLite...nije mi prvi lap top...ubacivao sam i sa fleshke na one male...prvi put mi je da je vista OS...jednostavno mi ne daje...koristio sam i XP sa integrisanim SATA drajverima...nece...i  u biosu sam iskljucivao sata mod...opet nije htelo...probacu opet da vidim... .
« Poslednja izmena: 14. Okt 2012, 15:57:14 od predrag velimirovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
instalacija treba da krene normalno i pri tome se i ne "dodirne" vista. znaci ne dodje uopste do podizanja viste.
nabavi drugu butabilnu instalaciju, provjeri jos jednom u biosu da li si postavio dvd ili cd kao prvi boot i pokreni. nemoj da promasis da kliknes "any key" (bilo koju tipku) pri pokretanju instalacije. ja po pravilu pucam space.

postoji mogucnost da je laptop zakljucan sifrom a ti je ne znas.
u tom slucaju se radi sa ERD ali to je vec mnogo slozenije pa ti ne predlazem da radis sam.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 11:48:55 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 6600
hvala na savetu...probam obavezno po tvojim instrukcijama...nesto mi je sinulo...gde mozda gresim...probao sam nekih 5-6 xp...mislio sam i da napravim novi sa nLite...pa da ubacim sve drajvere...nesto mi ponestalo vremena...javicu rezultat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 6600
Hvala puno @akreca...hvala i chelavi1...uspeo sam...sinulo mi kad si mi ono rekao...ipak sam ja gresio...proverio sam ponovo sve...u biosu...uklonio sifru...i naravno pucao space...jedan disk mi nije bio ok...pa sam zamenio...ostalo islo glat...dao mi formatiranje...i krenulo...he,he...sad mi moji dali jos dva kompa da im sredim...usporili mnogo...pa sam i ovaj moj sredio...polako ne zurim se...sad mi je rutina...mada sam opet malo gresio...da sam na mom kompu instalirao cak tri operativna sistema...2xXP i jednu 7-cu...mogao sam da biram koji da koristim...moj stari XP,novi XP ili 7-cu...slika na monitoru mi je otisla mnogo udesno...pa nisam video sta pise...nasao sam neki XP cija je slika bila u centru...malo i podesio na monitoru...i instalirao opet samo jedan XP preko ova tri...formatirao C particiju...ostalo rutinski...i naravno programi...nisam skorije menjao Windowse...pa ponesto i zaboravio...hvala jos jednom...sto si me podsetio...veliki pozdrav... .
« Poslednja izmena: 20. Okt 2012, 18:55:21 od predrag velimirovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
nema na cemu.

e, pravis li stvarno te pauze u razgovoru u real life? Smile
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 6600
ma ne...samo kad pisem...ako na to mislis...kratke recenice i koncizne...da nemam pauzu razmahao bih se da ti objasnim...a to bi potrajalo onda...a i mrzi me bas da nesto tipkam...ovako je lakse...i vazno da se razume...
« Poslednja izmena: 21. Okt 2012, 13:38:09 od predrag velimirovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
Cool

[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Okt 2012, 23:51:01 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 11:47:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: windows vista

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.196 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.