Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Porodična tragedija u Šapcu  (Pročitano 1422 puta)
28. Avg 2012, 05:30:17
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Nakon samoubistva supruge Radenke (61), Živko Đurić (65), ubio je sina Sinišu (43), a potom i sebe, pucavši iz pištolja pod bradu.

Motivi će tek biti saopšteni, a vest o tragediji za Večernje novosti potvrdio je istražni sudija Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević. On je obavio uviđaj u porodičnoj kući u Debrcu, gde su u subotu popodne pronađena tela oca i sina. Radenka se ubila 21. avgusta u Šapcu, u blizini kuće mlađeg sina Branislava.

"Sve sam ih ja otkrio", priča potreseno i kroz suze Branislav. "Majka je došla u Šabac da bi išla lekaru, a pronašao sam je mrtvu u toru iza kuće. To se dogodilo u utorak, u sredu smo je sahranili, u petak su otac i brat otišli u Debrc. U subotu po podne i njih sam video mrtve", rekao je on.

Zla kob kao da se nadvila nad Đuriće. Živko je bio penzioner "Jugopetrola", gde je proveo radni vek. Siniša je radio u istoj firmi, ali je uzeo otpremninu kako bi otvorio menjačnicu. Njih troje pre dve godine prodali su spratnu kuću u Ulici Majke Jugovića u Šapcu i kupili manju u Debrcu.

"Majka Radenka nije bila dobro i nikako nije uspevala da se pomiri sa neslogom. A pošto je digla ruku na sebe, nisam mogao ni da zamislim da će mi otac i brat ovako završiti. Znao sam da ima nesuglasica, ali sve bi se nekako rešilo", rekao je Branislav.

Kako Novosti saznaju, u spavaćoj sobi u kući u Debrcu Siniša je pronađen na krevetu sa ustrelnom ranom u predelu uha, pa se pretpostavlja da je ubijen na spavanju. Živko je ležao na podu, sa nogama okrenutim suprotno od sina i prostrelnom ranom ispod brade. Između njih nađen je Živkov pištolj, koji je godinama imao u legalnom vlasništvu.

Obdukcijom tela oca i sina, koju je u ponedeljak naložio istražni sudija Velisavljević, trebalo bi da se potvrdi uzrok smrti. Takođe, sa obojice je uzeta "parafinska rukavica", pa će na taj način biti potvrđeno i iz čije su ruke ispaljeni smrtonosni hici.

U kući u Debrcu nisu uočeni tragovi premetačine ili bilo kakvog sukoba između oca i sina. Uoči kobnog dana Branislav se čuo i sa ocem i sa bratom. Večerali su i spremali se na spavanje. A kako se u subotu čitavog prepodneva nisu javljali na telefon, Branislav se uputio u Debrc.

Izvor: Novi Magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
 Smile

Докле бре људи ? Докле ?!?!?!?!
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Sony 
Strašno, sve gore od goreg.. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung GT-S7580
 Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Smile

Докле бре људи ? Докле ?!?!?!?!

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
H.A.A.R.P. ili kako vec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
H.A.A.R.P. ili kako vec

Шта ти то значи ?  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung GT-S7580
Ја знам за Р.И.П.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
пре двадесетак дана је жена у селу близу Уба села са мужем за сто и активирала ручну бомбу. Људима се некад смркне. и некад се зна зашто, а некад неко једноставно није спреман да говори... У сваком случају, сви они који верују у стабилну породицу-биће разочарани овим новим временом
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.