Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Porez od šest odsto na penzije i plate veće od 12.000 dinara  (Pročitano 29646 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
a nestranačka ličnost koja ima malo mozga,nije korumpirana ili ogrezla u protivzakonite poslove u Srbiji je......? 

NEMA JE  Smile

1 000 000 000 put zaredom možemo zaključiti,Srbiju nema ko da vodi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 
Srbija je u govnima do nosa... Teško se diše i počelo da smrdi. Od poštenog političara ni traga ni glasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Нама додатни порези и харач а тадић и дачић иду у Румунију да гледају фудбал...Ми стежемо каиш да би двојица распалих сероња и џабалебароша са својом булументом телохранитеља ишли да се зајебавају по стадионима Европе док Србија грца у проблемима.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Ljudi pa nece ni biti postenog politicara dok se javno mnjenje u Srbiji ne bude diglo na veci nivo. Vlast ce biti koliko toliko postena jedino ako se plasi da ne izgubi izvor svoje moci, a to su glasaci i narod. Kada bi narod pokazivao nezadovoljstvo posle poteza koji su nesumnjivo negativni po njega vlast ih ne bi ni povlacila. Ovako mi imamo administraciju i rezim koji se ne boje nicega i znaju da sta god da urade umurice ovo jadno i apaticno povrh svega izmuceno javno mnjenje svojim marketinskim spinovima! Narod koji cuti na informaciju da mi jos uvek nemamo drzavnu revizorsku agenciju je narod koji ce svi da jebu. Nas bre boli kur... kako se trose pare koje mi dajemo ovim lopovima! Sta dalje reci
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Докле год има толико будала у народу који ће да се уплаше причама о злим смрадикалима, злим напредњацима, злим коштуницом, вељом, чедом, овим оним... дотле ће једни те исти да нас краду. Уместо да се стока опамети па да их мењамо сваке године ако треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Na pomolu veliki preokret
Vlada odustaje od solidarnog poreza
Autor: T. Spaić - M. Škrbić - K. Preradović | Foto:FoNet | 29.03.2009. - 20:00
Vlada odustaje od solidarnog poreza

Vlada Srbije priprema novi predlog za aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom u kome bi se odustalo od solidarnog oporezivanja svih građana. Ideja je da se umesto poreza od šest odsto na sva primanja iznad 12.000 dinara, koji je izazvao veliko nezadovoljstvo, uvede porez samo za zaposlene u državnoj administraciji i javnim preduzećima čije plate prelaze republički prosek od 31.121 dinar, da se ide na otpuštanje viška zaposlenih u Vladi i kompletnoj državnoj upravi, ali i na dodatno smanjivanje troškova menadžera u javnim preduzećima, nezvanično saznaje „Blic” u Vladi Srbije.

Takav dogovor postigli su tokom vikenda premijer Mirko Cvetković i potpredsednik Vlade i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, a o tome su obavešteni i predsednik Srbije Boris Tadić i guverner Radovan Jelašić, rečeno je „Blicu” u Vladi. Time je državni vrh popustio pred pritiskom javnosti zbog najavljenog smanjenja plata, a pre svega pred kritikama iz privrede i privatnog sektora na koji je Vlada htela da svali teret krize i da izbegne nepopularne, ali neophodne mere štednje u državnom sektoru.
Umesto solidarnog poreza za sve građane i izmene poreskih zakona, Vlada Srbije odlučila se na smanjenje javne administracije, smanjenje plata i redukovanje same Vlade, odnosno broja ministarstava.
- Na konsultacijama tokom vikenda analizirani su potencijalni efekti oporezivanja plata iznad 12.000 dinara za šest odsto i zaključeno je da bi ova mera donela više štete nego koristi i da bi stvorila veliko nezadovoljstvo građana koji je smatraju nepravednom. Zaključeno je da ekonomska politika Vlade ne bi bila socijalno održiva i da bi to ugrozilo stabilnost države. Srbiji sada ne trebaju socijalni nemiri i nestabilnost, već pravedno raspoređen teret krize kako bi društvo preživelo krizu - kaže za „Blic” izvor iz Ministarstva ekonomije.

Opširnije u izdanju za ponedeljak, 30. mart 2009.

Blic

Prosto ne mogu da verujem da će sami sebi smanjiti plate. Mora ipak da ima negde neka zvrčka u celoj priči.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 20:11:04 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
kako kenjaju  Smile  to znaci da nisu mogli da nahvataju 120 i neki glas za takvu odluku,jer su palmine zirafe i krkini penzioneri javno rekli da nece to da podrze. sumnjiv je bio i deo sps-a i cedomorcevi poslanici. kakva bre socijalno odgovorna vlada  Smile  uhvatila ih je frka jer je ipak doslo do povecane tenzije u narodu...... a i izbori su blizu......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Ne znam sta je sad bolje za Srbiju,da li da se ide na nove izbore(ima da izgubimo dosta vremena opet),ili da ovi sad ostanu na vlasti ceo mandat(mada to ne zasluzuju).Generalno gledano,Srbija je u velikoj krizi i ekonomskoj i politickoj.Imamo na vlasti "politicare" i "eksperte" koji nisu mogli da predvide kako ce kriza uticati na Srbiju,a zatim su kasno i losim potezima reagovali.Mada,kad pogledam ne vidim ni jednu partiju ili politicara koji bi mogli da nesto promene u Srbiji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
Ovo me podsetilo kad sam kao klinac pravio zvrčke, a ćale mi kaže: "Sine, budi miran, kupiće ti tata čokoladu." I ja poverujem...Bio sam mali, šta da radim...Sada nešto slično iz vlade stiže u uši uznemirenog naroda. Nadam se da ovaj narod nije tako lako prevariti kao mene kad sam bio mali.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
jel ima neko informacije u vezi "infostana" ? ova fora sa ne placanjem poslednjih deset godina. sta ce sa tim biti?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.