Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konflikt sa roditeljima u vezi mog daljeg školovanja  (Pročitano 1748 puta)
01. Jun 2013, 12:54:23

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Desire HD
Ovako,mislim da se nastavlja ''tradicija '' jos od mojih roditelja pa njihovi roditelji,rec je o daljem skolovanju,ja hocu da dam kroz drugu godinu - 4 godinu,isplativije je ,brze je i bolje je,posto sam ja u 3-godisnjem stepenu,hocu da imam i 4 stepen zbog fakulteta. Ali zivim u gradu u kojem ne mogu da dam 4 stepen pa moram da odem u drugom gradu da kroz 2 godinu dam 4 s .  Ali tu nastaje problem,moji ni po koju cenu meni nece da dozvole da ja odem van ove selendre,znaci odma znaju sta cu da radim,i ne slazu se da me puste da bih mogao kasnije sa tim 4 stepenom na fakultet.  To je za njih baukk,posto ni njihovim roditeljima je bio,moja majka jos nije mogla da izabere zeljenu skolu,pa sada zato sedi kuci 15god. Moj otac je znao sta ce,ali nije hteo u dalje skolovanje,tako da je ostao sa 3 stepenom i dve zavrsene skole. Znaci nemaju ni malo razumevanja,i jos su mi rekli da je razgovor zavrsen na tu temu.  A sto se tice mene,to ce biti CVC diploma(5 stepena)  estetike ,3 zavrsena kursa, 2 fakulteta.  Ali sta sad ja da radim kako bih se izborio da oni mene finsnsiraju [da napomenem da su u mogucnosti da me finansiraju] i sloze se sa mnom za tu 2 godinu van grada,+ 4 godina, kroz ispite,+ maturski rad.  ???Sta trebam da radim? Posle cu lako,postajem punoletan kad zavrsim 3 godinu. . . Itddd. .

edit by b: naslov teme ne može biti "pomoć", "potreban savet" i slično, već sažetak problema u jednoj rečenici
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 19:54:23 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
svasta  Smile

ne razumijem kako ima 3 stepen a nema 4 stepen
a ista je skola u pitanju... Smile

jel imas neku rodbinu..nekoga kome mozes da se obratis sa tim problemom..
ko bi mogao da utice na tvoje roditelje...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

NIHIL in Sacculo quod non fuerit in Capite

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Video sam temu pre par dana, ali tada nisam imao pravi odgovor. Sada sam se setio odlične taktike koju možeš i moraš da koristiš jako oprezno, i ako uspeš da tražiš Oskara!  Smile

Ako zaista želiš da nastaviš dalje, a ne da se zezaš, kao što tvoji roditelji misle jer si ih najverovatnije svojim ponašanjem u to uverio, onda ti preporučujem da probaš Tesla metod, kako sam ga ja nazvao, za ubeđivanje svojih roditelja da urade pravu stvar po tebe.

Tesla se jako razboleo fizički kada je njegov otac zabranio da se bavi tehnologijom, jer je od njega očekivao da bude sveštenik ili vojno lice. Ta bolest je bila deo psihičke sugestije, nikako prava bolest. Onda je otac shvatio da njegov sin neće preživeti (to bi bio drugi u porodici, posle Daneta) i poslednji sin, tako da je otac odlučio da pusti sina na školovanje za oblast koju Teslin otac nije gotivio. Zauzvrat, Tesla se preporodio i ozdravio. Kasnije je imao problema sa kockom i roditeljima, ali je to prevazišao.

Ja ti preporučujem, da u krajnjoj liniji imitiraš bolest i preko nje ih uceniš za dalje školovanje. Ne znam koliko je to pametno, ali je krajnje Makijavelistički i nadam se da nećeš zloupotrebiti moj dobronamerrni savet. Ako si shvatio poentu, javi se.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da, istina je da ja uvek preduzmem više nego što mogu da ostvarim." - Nikola Tesla

"Nećete rešiti svoje probleme istim mislima kojim ste ih stvorili." - Albert Ajnštajn

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Nikoga nemoj slusati...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pOMOC

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.