Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:28:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54802 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Naravno da je subjektivno... I treba da bude subjektivno... Ja sam o subjektivnim stvarima i govorio...

A obzirom da nisi kompetentan da govoris o fudbalu (samim tim sto sedis i pises na ovom forumu a ne radis u nekom profesionalnom klubu) u razmerama u kojima bi trebalo nesto kvantificirat ili merit kako bi se dobili precizni rezultati koji bi se mogli usporedit, ne vidim samo potrebu za kvantificiranjem, niti merenjem...

A dole iznet citat samo potvrdjuje tvoju neupucenost u fudbal, i u rangu je onih izjava tipa da su pobede na penale glupe i da je Inzagi(koji je inace doneo gomile trofeja, pa i onaj najznacajniji, u LS, svojoj ekipi) nikakav fudbaler...

4. tvrdnja da je ondašnji Rolandinho bio bolji od sadašnjeg Messija ne zaslužuje nikakav komentar. Takva tvrdnja u prvom redu nije točna, a pored toga je diletantska, i (opet) ekstremno subjektivna.

I naravno da je tacno da su ljudi izlazili vani da bi gledali barsu, zato sto znam gomilu ljudi koji su uz onu barsu poceli ozbiljno pratiti fudbal... Pa cak i gomilu riba... I sada ja mogu reci da se te ribe ne razumeju u fudbal, da ne znaju u kojoj formaciji igra barsa, ali oni ljudi vole to sto gledaju i vole fudbal i vole tu barselonu...

Mogu ja ovako do sutra, obzirom da je argumentacija za onu poentu na koju ciljah na mojoj strani, ali nisam blesav da trosim svoje vreme u raspravi sa covekom koji najblaze receno nema realan pogled na fudbal(da ne duzim kako ne bi ispalo da imam nameru da vredjam, a zaista je nemam)...

I naravno slazem se sa Goranac-jaci nego ikad!!! sve sto je napisao je apsolutno tacno, a i u dobrom delu sa Juventuslandia

« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 23:40:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Srećom, imamo tebe, kompetentnog stručnjaka (koi također sjediš i pišeš na ovom forumu) pa da nam kažeš tko "šmeka" i zašto su ljudi izlazili vani

Činjenica da su utakmice gledali ljudi koji ne prate nogomet ti je moćan dokaz. Samo dokaz čega?

Ma brate mili - sereš. I to žestoko.

Nemozes na taj nacin govoriti o Ronaldinju.
Kada je u formi,bez premca je br. 1.

Dribling mu je perfektan i pravi ogromnu razliku.
Pas mu je maestralan,izmisljen,sa svakog dijela terena moze da asistira.
Sutira odlicno.

Jednostavno,on je jedan od najvecih 20 godina unazad.
Sto on ima probelm u glavi,to je samo njegov problem..[sup][/sup]

Ma najbolji je on malo kurac. Jedna ipo sezona na visokoj razini ne čini najboljeg igrača. Po toj stupidnoj logici i Robinho je jedan od najboljih igrača ikad, jer jej jednom u pola godine uspio predriblat dvojicu i dodat loptu.

Beskorisno drkanje i prodavanje finti, i to samo kad je raspoložen, je kurac od ovce, govno na mjesečini, kita gavranova. Ukratko - sranje.

Daj molim te....
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 00:08:04 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Оно је било све само не бескорисно дркање и продавање финти, и било је редовно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Ma dobro, malo pretjerujem...

Da, bilo je redovno. Jedno ipo sezonu. I to je to. A to nije dovoljno da se tog čovjeka uvrštava u "najbolje svih vremena".

u biti, sam sebi sam kriv kad se upuštam u raspravu sa individuama koje pričaju o "šmeku", o "ljudima koji izlaze vani gledat Barcelonu", o ženama koje ne znaju šta je ofsajd i o nogometu koji je u krizi

umjesto da ignoriram takve padobrance, ja sa njima raspravljam. A budale...  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma jeste, svi su ozbiljni ljudi ovde blesavi samo si ti pametan...

Jos jednom cu ponoviti, cudi me da ne treniras ili radis nesto u nekom profesionalnom klubu obzirom na nogometno znanje koje posedujes... Svetu sporta zaista nedostaje jedan takav strucnjak...
Ne znam samo otkud ti pravo da procenjujes ko sme a ko ne sme i ko treba a ko ne treba da gleda fudbal... Sad si ti bolji gledalac ili sta vec, od nekoga drugog koji je skoro poceo pratiti fudbal... Presmesan si...

I naziv teme je "Poredjenja", nigde ne pise da to trebaju biti poredjenja u formaciji, trkackom kapacitetu, stilu igre koji se forsira...
Umetnicki dojam jeste subjektivna stvar, ali samo malo vise nego sto je subjektivna tvoja, moja ili bilo cija odavde procena kvaliteta nekih fudbalera ili ekipa, obzirom da nit si ti, nit sam ja niti bilo ko odavde strucan da daje takve ocene, nit si upucen u pojedinosti i performanse igraca i ekipe, pa da neku strucniju ocenu mozes dati... Zapravo, mozes dati samo subjektivno vidjenje kao posmatraca utakmice preko tva...

To sto si usao u raspravu a da pritom nisi ukapirao o cemu se zapravo prica i radi(a posle je vec bilo kasno...), tvoj je problem, ali nemoj opterecivati i smarati svojim kompleksima ostatak foruma i spamovati bez veze temu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Faco mogao bih da se zakunem da si pre par godina napisao post u kojem svrstavas Ronaldinha u 10 najboljih svih vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ma najbolji je on malo kurac. Jedna ipo sezona na visokoj razini ne čini najboljeg igrača. Po toj stupidnoj logici i Robinho je jedan od najboljih igrača ikad, jer jej jednom u pola godine uspio predriblat dvojicu i dodat loptu.

Beskorisno drkanje i prodavanje finti, i to samo kad je raspoložen, je kurac od ovce, govno na mjesečini, kita gavranova. Ukratko - sranje.

Daj molim te....

Kada kazes da su Ronaldinjove finte suvisne-onda si veoma ogranicen.
Kada kazes da Ronaldinjo nema pas-onda si veoma ogranicen.
Ako Ronaldinjo predribla jednom u pola godine dva igraca-onda si slijep.
Ako je odigrao sao 1.5 sezonu dobro-onda ti nijesi gledao fudbal.

A kada ti nekom kazes-seres!
Onda trena da se zapitas-da li i ja ponekad serem?
A seres cesto,pa za medalju... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Ma jeste, svi su ozbiljni ljudi ovde blesavi samo si ti pametan...

Prije će bit da su svi ozbiljni i pametni samo ti blesav. No dobro... ako ti tao kažeš...

Jos jednom cu ponoviti, cudi me da ne treniras ili radis nesto u nekom profesionalnom klubu obzirom na nogometno znanje koje posedujes... Svetu sporta zaista nedostaje jedan takav strucnjak...

Uopće nije potrebno neko osobito znanje da bi se tebi ukazalo na bedastoće koje piskaraš.

Ne znam samo otkud ti pravo da procenjujes ko sme a ko ne sme i ko treba a ko ne treba da gleda fudbal... Sad si ti bolji gledalac ili sta vec, od nekoga drugog koji je skoro poceo pratiti fudbal... Presmesan si...  

Ja to nisam ni rekao. Ako je to tvoj zaključak, to je onda tvoj problem.

I naziv teme je "Poredjenja", nigde ne pise da to trebaju biti poredjenja u formaciji, trkackom kapacitetu, stilu igre koji se forsira...
Umetnicki dojam jeste subjektivna stvar, ali samo malo vise nego sto je subjektivna tvoja, moja ili bilo cija odavde procena kvaliteta nekih fudbalera ili ekipa, obzirom da nit si ti, nit sam ja niti bilo ko odavde strucan da daje takve ocene, nit si upucen u pojedinosti i performanse igraca i ekipe, pa da neku strucniju ocenu mozes dati... Zapravo, mozes dati samo subjektivno vidjenje kao posmatraca utakmice preko tva...

Da. Mogu dati subjektivno viđenje objektivnih i objektivno procjenjivih parametara.

Dočim tvoje baljezganje o "šmeku" predstavlja subjektivan dojam o subjektivnoj kategoriji, jedan sasvim proizvoljan emotivan utisak koji nema ama baš nikakve veze sa bilo kojim elementom ove rasprave.

A činjenica da se kofrčiš i propinješ na zadnje noge čim netko ospori takav tvoj subjektivan i emotivan dojam o nečem šta se ne može objektivno sagledat samo te dodatno diskvalificira iz bilo kakve suvisle rasprave.

To sto si usao u raspravu a da pritom nisi ukapirao o cemu se zapravo prica i radi(a posle je vec bilo kasno...), tvoj je problem, ali nemoj opterecivati i smarati svojim kompleksima ostatak foruma i spamovati bez veze temu...

Mislim da bi bilo uputnije da se ti okaniš gnjojenja teme kojekakvim "šmekovima" i "ljepotama driblinga", i poštediš nas nekolicinu koji smo volji pričat o onome o čemu se na ovoj temi i treba pričat?

I kada već spominješ komplekse, kako ono ide poslovica: "Ko o čemu, kurva o poštenju, kompleksaš o kompleksima"... tako nekako... zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ajme smesnog li coveka... Sva sreca pa ga nema na nekim ozbiljnijim i frekventnijim temama, zagadio bih kao ovu...
Ima covek monopol na istinu...

A taj emotivan utisak i dojam je razlog zasto je fudbal vise od igre... I sasvim je prirodno usporedjivati takve stvari, kao sto je prirodno i usporedjivati i ronalda i mesija... Kao sto je prirodno i usporedjivati ko je bolji dribler(i to mu opet dodje subjektivan utisak), organizator igre, ko bolje puca slobodnjake...

Ali posto ja znam da tebi treba neko da kaze da si u pravu, ne bi li se osetio sretnim, evo ja cu da ti kazem da si u pravu(iako nisi, bice to nasa tajna, nas sa ove teme)...

Ja se stvarno divim koliko ti znanja o fudbalu posedujes... Tvoj svaki post bi trebao biti publikovan u najeminentnijim nogometnim casopisima, svet ce ostati uskracen za jednu pravu riznicu znanja ukoliko se nesto ne ucini po tom pitanju, tj. ako ti se ne nadje mesto odakle bi mogao da edukujes ostatak neprosvetljene planete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Ajme smesnog li coveka... Sva sreca pa ga nema na nekim ozbiljnijim i frekventnijim temama, zagadio bih kao ovu...
Ima covek monopol na istinu...

Čuj, mene smiješnim naziva tip koji na pet strana raspreda o "šmeku".

A eto... tastatura svašta trpi,a  crna zemlja svašta na sebi nosi

A taj emotivan utisak i dojam je razlog zasto je fudbal vise od igre... I sasvim je prirodno usporedjivati takve stvari, kao sto je prirodno i usporedjivati i ronalda i mesija... Kao sto je prirodno i usporedjivati ko je bolji dribler(i to mu opet dodje subjektivan utisak), organizator igre, ko bolje puca slobodnjake...

Prirodno je uspoređivat stvari koje se mogu utvrdit i odredit objektivnim kriterijima.

Neprirodno je, priglupo, djetinjasto i neozibljno uspoređivat i kategorizirat apstraktne i osobno obojene kategorija tipa "šmek" i "ljepota driblinga".

Shvaćam da su tebi koncepti apstraktnog i konkretnog malo presloženi, ali baš zato ti ne bi trebao ovdje smetat odraslim ljudima sa svojim djetinjarijama.

kužiš?

Ja se stvarno divim koliko ti znanja o fudbalu posedujes... Tvoj svaki post bi trebao biti publikovan u najeminentnijim nogometnim casopisima, svet ce ostati uskracen za jednu pravu riznicu znanja ukoliko se nesto ne ucini po tom pitanju, tj. ako ti se ne nadje mesto odakle bi mogao da edukujes ostatak neprosvetljene planete...

Ma da... sumnjam da će objavit moje radove. Neće bit mjesta jer će čitavi tomovi bit posvećeni tvojoj disertaciji o "šmeku" i "ljepoti driblinga".
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 14:37:32 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:28:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.