Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:47:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poplave u srbiji, Božji gnev  (Pročitano 40340 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
zasto jedno mora da iskljuci drugo  Smile  zasto "umesto"  Smile

jel se to neko proglasio za novog boga pa se usudjuje da odredjuje ljudima da ne sme dve stvari istovremeno da radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Молитва за спас - ники проблем. Све изнад тога - непотребно, глупо, штетно
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung 111111
Svevisnji nema udela u bilo cemu sto je zlo u ovoj sferi gde obitavamo on je apsolutna ljubav, cista dobra energija i blazenstvo...sve lose i zlo proizilazi iz covekove slobodne volje da pokvareno misli i dela... i da raj i pakao pocinju  i traju sada i ovde, put da bi sada vec bio u raju, dok si jos deo materije je jako tezak i pun odricanja, ali kada ti sam pocnes da tezis  da postanes ta apsolutna ljubav i shvatis da je cilj sjedinjenja sa bogom u samom sebi svrha naseg postojanja, jednostavo prirodno je i da shvatis da svaka prepreka na tom putu do prociscenja  mora da postoji da bi je nadvladao i tako malo po malo ali sigurno dosao do cilja...

Majke ti ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
...no comment  Smile
koga karam toga ljuvim kaže Gospod.ako nema karanja onda ste kopilad,niste moji. srbija je puna idola i narod gine zbog toga i odlazi u pakao. zar je  Bogu to milo. jedina nada je kar,šiba. bolje je sve nego pakao. na kraju ovo ne govorim ja nego vizija koja dolazi jasno od Boga i to se gleda kao što neko gleda iza zavese.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung 111111
A ja koga ljubim toga karam  Smile

Koje filozofije jebote..Ljudi ostaju bez imanja zbog poplave..ali Bog ih voli  Smile On ih kara  Smile A ko kara taj i voli  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mnogima od ovih sto su ostali bez svega ostala je jedino molitva..

cinjenica je da se ljudi okrecu bogu u najtezim vremenima, to niko ne moze ni da ospori ni da se mesa u njihov nacin nosenja sa licnim gubicima

ne bi bilo lose da malo manje osudjujemo jedni druge za sve i svasta i da nam je jako bitno kako zasto neko u nesto veruje ili nesto ne preduzima..  svakako bi i jedni i drugi imali puno toga loseg da saznaju jedni o drugima kad bi se samo time bavili..

potpuno je besmisleno misliti da si i u ovome bolji ili iznad nekog drugog..  Smile
trenerki ima na hiljade i toga će biti,ali se ovo samo istinom zaustavlja i pokajanjem. to je najtoplija odeća prijatelju. niko ne prezire događaj,naprotiv. jeremija je plakao kad aje video stradanje svog naroda,plač jeremijin čitajmo,ali je pre toga prorekao užasno stradanje i jeli su majke svoju decu zbog ne posluha proroka. ko je kriv prorok ili neposluh?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony xperia
Aj' ne pisi postove za redom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung 111111
@Bozijicovek

Burazeru,to sto ti pises je nošalancija.Da ne kazem zajebancija.
Ovo da kazes nekom sad sto spava u hali Pionir mozda ziv ne bi ostao.
Inace ne kapiram,sto pisete te fraze ti i Kristina. Smile
Mislim to su one prave pravcate fraze..Bog je ljubav.Pa red fraze o pokajanju.Pa red fraze o ljubavi.Pa naizmenicno ljubav,pokajanje,dusa.Da jbt taj deo svi odlicno shvatamo.

Ja na primer mislim (ako komentarisem iz ugla vernika) Bog niti kaznjava niti pomaze.Niti tera na pokajanje niti ucestvuje u necijem grehu.
Da kojim slucajem Bog kaznjava..Nije da se mogu da se stavim u ulogu Boga ali mi bi bili poslednji na spisku koji bi trebali da budu kaznjeni.I po ovim tvojim Idolima i po grehovima redom.

Ceca srpska majka !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Jasikasi ja sam sve to sto si sad napisao i sama rekla samo drugacijim stilom...a tema je koliko vidim filozofija,religija sociologija...i nije fraza vec individualna misao na koju imam pravo kao i ti sto imas pravo... Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2014, 01:10:13 od kristy83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Da ne bude zabune, crkva sluzi i Bogu i narodu. Bogu sluzi 24/7, sada tako treba da sluzi i narodu. Posedi SPC su veliki, mogu da pruze utociste mnogim ljudima koji su zbog poplava evakuisani sa svojih ognjista. SPC takodje ima imanja, ima hrane, ima novca. Sada je momenat da pomogne svojim vernicima i svom narodu.

Molebani spadaju u redovne aktivnosti Bogosluzenja u ovakvim situacijama i mogu se u miru obavljati pored aktivnosti u pomoci ugrozenom stanovnistvu.

Bez filozofije da li su poplave Bozji gnev ili Bozje iskusenje, covek je duzan da se okrene drugom coveku. Bez obzira da li ima odoru, da li je crn ili beo, kog je pola, uzrasta ili socijalno/drustvenog statusa, sigurna sam da Bog to upravo ocekuje.

Bog uvek baca lopticu a na coveku je da odluci da li je ona kamen ili cvet i sta ce a njom da uradi   Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:47:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.