Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:42:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poplave u srbiji, Božji gnev  (Pročitano 40521 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung GT-S7580
1MO 8:21 Gospod omirisa miris ugodni, i reče u srcu svojem: neću više kleti zemlje s ljudi, što je misao srca čovečijeg zla od malena, niti ću više ubijati svega što živi, ko što učinih.
1MO 9:11 Postavljam zavet s vama, te otsele neće ni jedno tijelo poginuti od potopa, niti će više biti potopa da zatre zemlju.

Čini se da je Bog obećao da neće kažnjavati ljude zbog zla u njihovim srcima.
Isto je obećao da ni jednog čoveka neće da udavi, niti će slati potop kao kaznu.

Smile

Mistery solved.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Покајо се  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia Luvmya 520
kada je to Bog rekao za sodomu,on je kazao ne dobrog čoveka jer niko nije dobar osim boga već jednog pravednika,a lot je ukazan ikao pravednik,jer je plakao izvan hgrada gde su se dešavale opačine. to menja stvar. takav čovek nije na kraju zaustavio uništenje sodome već je on bio izveden van toga.
    ovde je problem što se ne obraća pažnja da kada dolazi nešto od Boga kao jedna vizija i kada on a vizija od Boga kaže uzrok svega onda mi ili Boga gradimo lažovom ili mi pokazujemo da smo jedni teški nevernici,i time izazivamo ili sakupljamo sledeću pošast na naše glave.. to je sva pamet.
Ni vlasta ni ja nismo spominjali rec " pravednik ".
Sam si rekao da sve sto ti govoris nema dodirnih tacaka sa zdravim razumom.

Iznosis neopevane lazi koje sa biblijom blage veze nemaju.
Lot ( Avramov necak ) nije nikakav pravednik, Lot nigde nije plakao. Lot je bio gresnik kao i svaki drugi covek.
Lot je pod dejstvom alkohola napumpao obe cerke, 1 Mojsijeva 19:32-38

Nijedan covek nije pravednik / bez greha. Tacka.
Psalam 143:2
" I ne idi na sud sa slugom svojim, jer se neće opravdati pred Tobom niko živ. "
Propovednik 7:20
" Doista nema čoveka pravednog na zemlji koji tvori dobro i ne greši. "
1Carevima 8:46
" Kad Ti zgreše, jer nema čoveka koji ne greši, i razgnevivši se na njih daš ih neprijateljima njihovim, te ih zarobe i odvedu u zemlju neprijateljsku daleko ili blizu,
Price Solomunove 20:9
"  Ko moze reci : Očistio sam srce svoje, čist sam od greha svog ? "
Isaija 64:6-7
" Ali svi bejasmo kao nečisto šta, i sva naša pravda kao nečista haljina; zato opadosmo svi kao list, i bezakonja naša kao vetar odnesoše nas.
Nikoga ne bi da priziva ime Tvoje, da ustane da se Tebe drži, jer si sakrio lice svoje od nas i rastopio si nas bezakonjem našim. "

I tako dalje...... Ali kome ja ovo citiram tebi koji ne vidis istinu, stvarnost, cinjenice, nego zivis hermeticki zatvoren u svetu svojih bajki ?
Citat: Makros Crni
Čini se da je Bog obećao da neće kažnjavati ljude zbog zla u njihovim srcima.
Isto je obećao da ni jednog čoveka neće da udavi, niti će slati potop kao kaznu.
Cini ti se matori. Objasnjenje :
1MO 9:15
"  I opomenuću se zaveta svog koji je između mene i vas i svake duše žive u svakom telu, i neće više biti od vode potopa da zatre svako telo. "
Citat: hkj
It's on...    Smile
Yep, that's wassup. Just tell them hose not to bring a knife to a gun fight.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 13:53:44 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
It's on...    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Поштујте то што има људи који се не слажу са вашим мишљењем. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Покајо се  Smile
zemlju neće,ali pošasti će biti. ovde ljudi u većini nemajuć svet6oga duha(korinćanima prva 2.gl.) telesno umuju i ne mogu da vide niti razumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia Luvmya 520
Поштујте то што има људи који се не слажу са вашим мишљењем. Smile
Ja sam srbin iz Srbije u kojoj je danas dan zalosti za zrtvama katastrofalnih poplava, odakle si ti ja ne znam, ali znam da si moderatpor koji dozvoljava da pojedinci pljuju po tim zrtvama govoreci kako je njihov navodni greh uzrok njihove smrti. To naravno nije misljenje nego osuda.
Zasto ja treba da imam postovanje prema nekom ko nema postovanje ni prema zrtvama mog naroda ?

Evo covek i dalje pljuje, dok ja ovo pisem...... A ti ces uraditi sta ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920

Nego, hajde da budemo ozbiljni.
Daklem, mi smo na ovom svetu samo da budemo testirani, nema mešanja boga. Ko se dobro pokaže ide u raj, loši u pakao. Ali to se radi tek kad napustimo ovaj svet.

Vlastimire, ko to kaze da neko ide u raj, a neko u pakao?Uceni ljudi (ne mislim na popove), ce ti svi reci da idemo u zemlju i tu je kraj. Ja licno mislim da ne postoji ni pakao ni raj, vec da su to gluposti..Ti kazes da se to desava tek kad napustimo ovaj svet, reci, kad umremo.Dokazano je da je dusa coveka tezine 75 grama, a za ostalo nista ne postoje dokazi.Mozda bi promenio misljenje da imas neko lose zivotno iskustvo.Posle smrti nema nicega, stave te pod zemlju i to je sve, i zaborave te za 3 dana.Ja sam pricala ovih dana s Jehovinim svedocima, oni ove poplave tumace kao znake s neba, tj. da je Bog strpljiv, ali ne jos dugo.Oni najavljuju veliku kataklizmu, rekavsi da je ovo pocetak. Dalje veruju da je Bos sa svojim sinom Isusom na nebu, a da na zemlji vlada sotona(nekadasnji najlepsi andjeo), i da je on krivac za ovakve stvari, tj. lose stvari koje se desavaju.To popovi negiraju i govore da su gluposti.
Ako je covek hriscanin, a nema pojma sta to znaci, to je tek nevolja, on sam sebe na neki poseban nacin dozivljava odlaskom u crkvu.Crkva nije sveto mesto, i nije nista.Mozes da se molis u svojoj sobi, u kupatilu, u parku gde god hoces.
Realna razmisljanja su da je sve ovo namesteno, s namerom jakih sila.To je lako moguce, i ja licno verujem u to.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Prvo: duša teži 21 gram, imaš ime filma inspirisano baš time.

Aman putite Sotonu na miru. Nije cilj Sotone da te ubije, nego da te iskvari kako bi tvoja duša pripala njemu.

Ako posle smrti nema ničega... Onda ništa...

Da u pravu si, crkva sama za sebe nije sveto mesto, ali je ljudima potrebno da se vežu za određenu stvar ili mesto.

Skori kraj... Da većina religija ima Armagedon ili nešto slično. Konačna tačka kad se test prekida  i idemo svi u večno prebivalište. Ali to je tek dugačka priča, na koju ljudi gledaju sa hiljadu strana.

Tako da ti ostaje da se potrudiš koliko možeš i nadaš da je to dovoljno.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Tako da ti ostaje da se potrudiš koliko možeš i nadaš da je to dovoljno.

Довољно за шта?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:42:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.