Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pop Shop može da prodaje bilo šta i to bez PDVa  (Pročitano 6633 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
mob
Samsung S8 Plus
Па можда ГоксиМастер...он је гарантовано тамо редовна муштерија Smile
Smile

Nikad tamo nisam usao ali da mi nesto treba usao bih i kupio. Cemu tolika briga? Imas i knjizaru(primer) gde hoces pa ako te ne zanima neces uci unutra, tako i sa crkvenom prodavnicom...Ne zanima te? Ok, prodji dalje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Da je ta radnja jedini eksces SPC pa i ajde. Kao što rekoh, mene ta radnja ne dotiče. Ali nije problem samo u njoj već u sveopštem klošarenju i bezobrazluku SPC.

Kupi čovek sveće kod njih, ode do one posude da zapali, posuda unutra 2/3 puna vode. Jajare se lepo setile da tako gase sveće i da ih recikliraju i opet prodaju po nerealnim cenama.
Zatim, sad za Božić odem s mojima u crkvu (idem samo zbog njih, na velike praznike) i pođemo da uzmemo badnjak. Ranije su u mojoj crkvi stajali badnjaci na stolu i svako bi dao neki prilog i uzeo. I kad kažem badnjak ne mislim na drvčugu od 2 metra nego na par grančica. Sada više nema toga nego stoji tip i naplaćuje svakome 150 dinara. Mi se okrenemo, odemo u market i kupimo tamo jedan malo manji za 70 dinara. Da li je osvešten istom aparaturom i uz iste ISUS:9000 standarde kao onaj ''ориџинал'' od 150 dinara u ckrvi, za to me savršeno zabole. Badnjak ko badnjak. Granje i lišće koje se danas ionako uzima čisto dekorativno i koje će ionako da završi u kontejneru ili u nečijoj peći.

Isti princip vidim sad i u ovoj radnji. Proizvodi koji realno koštaju 100, 1000, 3000 dinara... kod njih koštaju 200, 1500, 3500 samo zato što su kobajagi ''osvešteni'' i pravljeni po svetskim ISUS:9000 standardima. I da bezobrazluk bude veći, tu se ne prodaju samo crkvene stvari nego sve i svašta. A sve bez PDVa. Pa čekaj bre, jebem mu mater, ako već dobijaš proizvode koje prave hendikepirana deca, monasi i volonteri za dž ili male pare... i još ih prodaješ bez plaćanja PDVa... pa tebi onda cene treba da budu bar 30% manje nego kod drugih! A ne 300% veće! To ne samo da je bezobrazluk, nego je i sa ekonomske strane imbecilno.

Mada ne sumnjam ja da oni i pored svega toga imaju svoje stado ovaca koje im redovono dolazi i ostavlja pare. Ako ima debila koji su spremni da bace 25.000 evra na rusku kršinu od telefona koja kasni za konkurencijom 10 godina ali zato ima special feature - blagoslov, sigurno ima i manjih budala koji su spremni da ulje ili činiju plate duplo više samo zato što su Approved by SPC.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2017, 13:18:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Jajare se lepo setile da tako gase sveće i da ih recikliraju i opet prodaju po nerealnim cenama.

Da si ti meni ziv i zdrav, to je oduvek tako... ali si u pravu.. nekada se manje sipalo vode...

A najjace je kada krenu da izbacuju posude napolje, pod forom - mnogo ce da se zadimi, ugrozavaju se ikone i freske. Oce to, nego popadiju mrzi da pere vise od jednom mesecno mobilijar...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa znam da je tako oduvek ali što kažeš, sad kao da sipaju još više. Mene takođe nervira ono kad dođu pa pogase sveće na pola. Alo bre, ja sam platio tu sveću i zapalio je da stoji tu, i ima da stoj i gori dok se ne ugasi! Nema veze što sam platio 100 dinara. Platio sam za CELU jebenu sveću. Kupio sam proizvod. I ima da gori dok se sama na ugasi.  Smile

I da, i te priče sa dimom... Pa čak i da jeste problem dim, onda prebaci posude u deo zgrade gde neće smetati freskama i kraj priče. Ali kao što i sama kažeš - mrzi ih da čiste. A i taman usput poubacuju sveće na 2/3 i pošalju ih lepo na reciklažu. Sad kad razmislim, može se reći da je SPC tehnološki možda najnapredniji deo privrede. 80% proizvoda im je sastavljeno od recikliranih sastojaka!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
ima ekipa koja radi svece po grobljima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

https://www.youtube.com/watch?v=ebxrIZNYqWM

Smile

Niko ne tera puškom ljude da idu u crkvu i da kupuju ono što se tamo prodaje. Toliko buke ni oko čega.

Ponavljam se, ne sviđa mi se šta patrijarh i njegovi podređeni rade, crkva gubi vernike i to je njihov problem. Rezultat su raznorazne sekte koje neometano rade a koje niko ne kritikuje. Od onih satanističkih pa do pseudohrišćanskih koje besplatmo nude svoje usluge.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49661
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Српско друштво  није побожно. Залута се у Цркву једном годишње. Да су ово реални проблеми гдје би нам био крај? Једино што мени може засметати су тарифе на сахранама. О томе би морали повести рачуна. То им је посао.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2017, 02:35:37 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Prvo, to što niko ne tera ljude u crkvu ne menja činjenicu da ta crkva ne plaća porez.
Drugo, nego šta nego će da se diže buka kad imamo jednu mafijašku organizaciju koja šatro treba da predstavlja sve najbolje kod ljudi a sama mulja i krade kako stigne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
mob
Samsung S8 Plus
Prvo, to što niko ne tera ljude u crkvu ne menja činjenicu da ta crkva ne plaća porez.
Drugo, nego šta nego će da se diže buka kad imamo jednu mafijašku organizaciju koja šatro treba da predstavlja sve najbolje kod ljudi a sama mulja i krade kako stigne.

Generalizujes...Glupo je raspravljati sa nekim ko ima takvo shvatanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Dobro ako misliš da grešim negde, ili da preterujem, izvoli pa me demantuj.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2017, 19:58:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.