Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
mala... sem ako se opet ne formira anti seseljovsko-kostunicin blok
ako izdejstvujemo da se borimo protiv njih...mozda nesto i bude.. narod se fura da bude protiv nekoga...
Marko dusho, videh da si iz Panceva i da si student pa ajde da bar probam da pretpostavim da nisi bas toliko glup.. Uzecu za primer vas grad..koliko vas dugo truju i koliko se dugo borite protiv toga? Koliko ja znam, jako dugo...rezultat? Nikakav! Ljudi su razocharani i zabavljeni problemom prezhivljavanja, a ova stoka za koju smo glasali ne mozhe da se dogovori oko fotelja..Kako neko praznog stomaka da ode na glasanje i da njega obezbedi a sebe zabije jos dublje u zna-vec-sta? Bezobrazni su, razmazheni i treba ih kazniti sve do jednog
ako izdejstvujemo da se borimo protiv njih...mozda nesto i bude.. narod se fura da bude protiv nekoga...
Marko dusho, videh da si iz Panceva i da si student pa ajde da bar probam da pretpostavim da nisi bas toliko glup.. Uzecu za primer vas grad..koliko vas dugo truju i koliko se dugo borite protiv toga? Koliko ja znam, jako dugo...rezultat? Nikakav! Ljudi su razocharani i zabavljeni problemom prezhivljavanja, a ova stoka za koju smo glasali ne mozhe da se dogovori oko fotelja..Kako neko praznog stomaka da ode na glasanje i da njega obezbedi a sebe zabije jos dublje u zna-vec-sta? Bezobrazni su, razmazheni i treba ih kazniti sve do jednog
Nema on vremena da se bori za chist vazduh. Dobio je partijski zadatak da reklamira DS po Bureku. Prilikom uclanjivanja u DS uvedena je anketa, "kako ste se odluchili na ovaj korak?", medju ponudjenim odgovorima je i "chitao sam mudrosti kraljevica marka", ako to zaokruzis kao odgovor on dobije plusic, za skupljena 3 plusica dobije kao nagradu sliku nekog od lidera stranke.
Nema on vremena da se bori za chist vazduh. Dobio je partijski zadatak da reklamira DS po Bureku. Prilikom uclanjivanja u DS uvedena je anketa, "kako ste se odluchili na ovaj korak?", medju ponudjenim odgovorima je i "chitao sam mudrosti kraljevica marka", ako to zaokruzis kao odgovor on dobije plusic, za skupljena 3 plusica dobije kao nagradu sliku nekog od lidera stranke.
Koji si ti Car! Genijalno
Je li Kraljeviću ( ) jel imaš ti neki argument za uvodjenje tako nekog glupavog zakona koji bi primoravao poštene ljude da imaju neke veze sa ovim kretenima... i nemoj da se glupiraš sa tim izborom glasaj ili plati! To je primoravanje! To što se ti ne osećaš uvredjeno, iznevereno, izdato... od strane političara, tu nešto nije u redu. Mora da simpatišeš nekog od Kretena pa ti je to pomutilo mozak. Zašto bi ljudi morali da glasaju?
Inače, i dalje stojim pri onom što sam rekao: svako ko izadje da glasa, ako bude novih izbora, je stoka - jel ništa ne može da nauči iz prethodnog iskustva! Stoga sledi mu Batina!