Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:00:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поново избори  (Pročitano 4893 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da na sledecim izborima najvise ima da profitira sps. g17, i ceda mislim da ce radikali da ostanu gde jesu mozda neki procenat vise a ove 3 stranke ima da dobiju vise nego na proslim izborima i ima jos jedna bitna stvar ako velja napusti kostunicu i uhvati se sa palmom i jos nekim narodnjacima mislim da kostunica nece sam ni cenzus da predje!
sledeci izbori po mome g17, ceda, sps, ns-palma svi oko 10 posto ds 20 radikali 30 ijao majko pa zamislite onda kako ce vlada da se formira?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Krajnje je vreme da se u Srbiji iskristalishe situacija i da u parlament ulaze 2-3 stranke a ne po 20 kao do sada. Ono shto bih ja lichno zabranio jesu predizborne koalicije. Dozvoliti samo postizborne pa nek vlada ko god hoce zabole me. Shto se mene tiche mogu i Jozef kasa i Toma Nikolic da se dogovore samo da na vishe ne smaraju sa izborima i da izbijaju narodu pare iz dzepa za svoje zajebancije. bagra neradnichka. Ali pre izbora treba jedno dobro batinanje, da narod udje u skupshtinu sa usranim motkama i sva ova govna koja trenutno sede unutra dobro izbatina. Da im je za nauk posle izbora a ne da nas zajebavaju mesecima oko formiranja vlade. Prebiti sve do jednog bez obzira na stranachku pripadnost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne razumem ljude koji ne izlaze na izbore - jel to sad fensi ?

Ако си симпатизер ДС-а јесте фенси и немој да излазиш на изборе, а ако си симпатизер радикала изађи обавезно - није фенси.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Krajnje je vreme da se u Srbiji iskristalishe situacija i da u parlament ulaze 2-3 stranke a ne po 20 kao do sada.

Ono shto bih ja lichno zabranio jesu predizborne koalicije. Dozvoliti samo postizborne pa nek vlada ko god hoce zabole me.

Shto se mene tiche mogu i Jozef kasa i Toma Nikolic da se dogovore samo da na vishe ne smaraju sa izborima i da izbijaju narodu pare iz dzepa za svoje zajebancije. bagra neradnichka. Ali pre izbora treba jedno dobro batinanje, da narod udje u skupshtinu sa usranim motkama i sva ova govna koja trenutno sede unutra dobro izbatina. Da im je za nauk posle izbora a ne da nas zajebavaju mesecima oko formiranja vlade. Prebiti sve do jednog bez obzira na stranachku pripadnost.  Smile

valjda dozvolit predizborne , a zabranit postizborne pobogu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ovo stvarno jeste sramota sto nije sastavljena vlada i to sto dcc navija za radikale i to mi smeta

Која ти је то странка ДЦЦ?

Шта фали новим изборима,отпашће ове комби странчице,
направићемо им сад мало виши праг!!! Smile
na novim izborima, DS dobija 7 posto razocaranih DSSovaca i apstinenata
SPO ce biti na listi neke stranke tako da eto jos 3% demokratskom bloku, tu su i G17 i LDP sa po 5% i manjine, i mozda i oformimo vladu...
ipak, imacemo svi zajedno oko 45% tako da ce trebati neka podrska DSS-a...mozda im damo ministarstvo kuture i dijaspore, prosvetu su sjebali tako da od toga nista Smile
eto, mozda i zivotnu sredinu i kosovo(ako toga bude bilo u sta sumnjam) im puna im kapa!

mozda je vreme da se ponovo pusti pesnica na ulice.
gotov je!

Математика радикала је јасна - дисцплиновано бирачко тело + одређен број Коштуничиних бирача + одређен број оних који су гласали за пензионере + незадовољни симпатизери ДС-а (који неће изаћи да гласају) = победа.
dakle, 30% + 3%( a ne verujem da ce sada neko preci iz DSS u SRS) +polovina penzionera, znaci 1%
to je skoro pa blizu 40% ako izlaznost bude mala...
a fali vam jos 10% kojih SPS nikako nece skupiti.

jedino da ih DSS vadi, a to je onda potuno urusavanje DSS-a.
u to ne verujem.

ja mislim da na sledecim izborima najvise ima da profitira sps. g17, i ceda mislim da ce radikali da ostanu gde jesu mozda neki procenat vise a ove 3 stranke ima da dobiju vise nego na proslim izborima i ima jos jedna bitna stvar ako velja napusti kostunicu i uhvati se sa palmom i jos nekim narodnjacima mislim da kostunica nece sam ni cenzus da predje!
sledeci izbori po mome g17, ceda, sps, ns-palma svi oko 10 posto ds 20 radikali 30 ijao majko pa zamislite onda kako ce vlada da se formira?
G17 je sjebao sebe sa podrskom kostunici.
a on je njih izdao.
oni su najebali.
znamo dosta razocaranih iz G17, ali, kad pogledas, mnogi iz DSS-a ce u G17 bas sada!
to je dobra stvar!

bice zanimljivo ovo novo glasanje i kampanja!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S4
Sve u svemu ja mislim da ga je Kostunica ugasio ovaj put, sa Veljom ili bez njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa to i kazem mnogi ce iz dss u g17 sada ja sam siguran da ce sad bar nekih 3 do 4 posto otici u g17 a jos ako su velja i palma pametni da naprave sami koaliciju i da predju cenzus i ostave kostunicu na cedilu jel velja palma i jos po neki narodnjak mogu mnogo bolje da prodju i vecu koristz za sebe da izvuku sami nego sa dssom jel trenutno dss se nacisto ujebao ni ds nije bas nepredovao ali im je sigurno manja steta od ds!
mada mene zanima i situacija u ldpeu jel ja mislim da oni kad bi dobili nekih 15 posto tu bi doslo do velikog problema izmedju njih jel batic ceda canak poceli bi da se svadjaju!
jebiga ipak smo mi srbi kad neko ima neki licni interes hoce sa svakim a kad nema nece snikim tako je bilo i tako ce biti bilo kakve da smo idelogije politicke nacinu zivota gledanja u budicnost itd to nam je jedina zakednicka osobina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Sve u svemu ja mislim da ga je Kostunica ugasio ovaj put, sa Veljom ili bez njega.
sve u svemu, slazem se! Smile

srkich, ljubim te!

samo ti glasaj za G17, na pocetku sam ti rekao da si ti za njih!
da imas normalne stavove a ne kao ovi DSS-radikali!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Saberite glasove koje je osvojio Ceda i glasove DS pa ce te videti da je to vise neogo sto su osvojili Radikali.
Kostunica je politicki mrtav a glasaci DSS na predhodnim izborima mu to nece oprostiti. Vec se danas cuje da ce njihovi glasaci glasati za DS jer 2.400.000 glasova koje konstantno drzi tkz. demokratski blok samo se preliva iz jedne u drugu stranku. Radikali su u odnosu na predhodne izbore osvojili manje glasova na poslednjim izborima a DS je udvostrucio glasove i to na racuk glasaca DSS koji su ovog puta glasali za DS.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Saberite glasove koje je osvojio Ceda i glasove DS pa ce te videti da je to vise neogo sto su osvojili Radikali.
Kostunica je politicki mrtav a glasaci DSS na predhodnim izborima mu to nece oprostiti. Vec se danas cuje da ce njihovi glasaci glasati za DS jer 2.400.000 glasova koje konstantno drzi tkz. demokratski blok samo se preliva iz jedne u drugu stranku. Radikali su u odnosu na predhodne izbore osvojili manje glasova na poslednjim izborima a DS je udvostrucio glasove i to na racuk glasaca DSS koji su ovog puta glasali za DS.
dolaze neka nova, bolja vremena!
 Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:00:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.