Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:47:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo incidenti u Makedoniji  (Pročitano 46733 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Нема шаје Бугари. Не воле их и крај.

Ми.... па оно, има људи који нас воле, и мислим да су ти већина, а има и људи који нас не воле јер смо се према њима понашали као мегаломани и то тамо пре другог светског рата. То је нова прича коју потенцирају ови што су кренули да се агресивно ложа на Александра и те ствари. Њу вејв.
Оно што је рецимо чињеница јесте да имаш гомилу људи којима је у презиме уместо СКИ стављано ИЋ. Го ми ла. И то све у време Александрове Југославије, значи пре ДСР.
То упућује на чињеницу да смо хтели да их присвојимо. То би могао да буде један закључак.

Мисим не знам, ми овде ништа то нисмо учили у школи. Они имају неке своје теорије и извлаче из историје и нехо баханалисање Срба пре ПСРа. Ако је то тачно онда им стоје неке тврдње, ал ај га знај. Појма неам.

У сваком случају њих нико није шљивио 5% јер су живели у брдима и мочварама око Вардара. Сви су се према њима понашали као према усвојеном детету.

Гледе Љубча.. и код нас су разни заједно стварали странке па се после делили по опредељењу. Тако је и са њим, од скора је постао бугараш. Смеју му се људи, а неки се и деру у ТВ ко да ће их чути како га псују.

Vidi ovako, to sto oni Aleksandra Makedonskog prisvajaju za svog, to kul je ideja i zamisao, nema sta. Cinjenica je da se muski bugari prezivaju na "ski", "ev", a bugarke na "ska" i "eva". Takodje je cinjenica da su jedno vreme zestoko ucili po skolama o jednom dasi iz grada Prilepa i to mnogo pre svetskih ratova i "posrbljavanja" od zlih srba. Dasa se zvao Marko i bio zesci bacje tog vremena, imali su cak i serije o njemu. Isti narod, veoma slicno pismo, a nesto sumnjam da su oni svi bili "ski" i "ev" jos od nastanka sveta, pa se srbi napravili pametni pa hteli da ih uzmu pod svoje. Cak i da jeste tako, a sve zarad nju vejva, koje im je sada resenje?

Kada udare sipci, kao sto to vec uveliko rade, samo se makedonci prave ludi i "miroljubivi", inace su "gordelivo lugje", negde ce morati da traze resenje. Morace da biraju od cetiri zla, po nju vejvu. Smiley

Ili ce da bude po scenariju liberalnog svajcarca, siftari uzmu zapad, srbi sever pa do Prilepa dole, Bugarasi sve do Dojranskog jezera, grci Valandovo, Djevdjeliju, pa sve do Ohrida i svima dobro. Onda srbi mogu da im daju status Srpska Makedonija, pa onda mozemo svi da se vratimo na sony playstation i da pikamo pes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Citat
kako sta? nista.. istoriju na ovim prostorima pisu drugi, a ne 5 miliona srba i nekoliko makedonaca.. ja sam tebi odgovorio sta im je najpametnije po mom misljenju, ali misljenje je ko dupe, svako ga ima..
To je prijatelju razlika izmedju tebe i mene Smile

Čast je nemoguće uzeti, može se samo izgubiti.
Čehov Smile

Tako je Eklipe, samo sto mi sve radimo naopako.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Исти је резон и за нас. Јачаш и ствараш конекције да би једном вратио што је твоје.

To se na zapadu zove genocid i etnicko ciscenje. Srbi su po tome na daleko poznati, Andjelina apruvd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
Очистиће је.

Македонци треба да ћуте и да праве план како да добију дозволи да почисте Шиптаре. У међувремену треба да развијају своју земљу.

Исти је резон и за нас. Јачаш и ствараш конекције да би једном вратио што је твоје.

to je to..  Smile objasnio si u dve recenice sto sam ja pokusavao da opisem u citavom memoaru.. uglavnom, preko kurca i glavom kroz zid se nemoze u 21. veku.. to je poenta cele price.. pravi trenutak, i nista drugo.. ako nedodje, mozes da biras, ili im se prikloni ili pristani na to da ce te istrebiti.. nema tu mnogo opcija..
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Citat

To se na zapadu zove genocid i etnicko ciscenje. Srbi su po tome na daleko poznati, Andjelina apruvd.
A mi se na temi za brend ubismo da se setimo nekog pravog srpskog brenda Smile

Citat
ako nedodje, mozes da biras, ili im se prikloni ili pristani na to da ce te istrebiti.. nema tu mnogo opcija..
Uvek za opciju, ako vec idem uz kurac, ajde da idem uz vatromet Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
Citat
kako sta? nista.. istoriju na ovim prostorima pisu drugi, a ne 5 miliona srba i nekoliko makedonaca.. ja sam tebi odgovorio sta im je najpametnije po mom misljenju, ali misljenje je ko dupe, svako ga ima..
To je prijatelju razlika izmedju tebe i mene Smile

Čast je nemoguće uzeti, može se samo izgubiti.
Čehov Smile

Tako je Eklipe, samo sto mi sve radimo naopako.

ponvaljam, lako je biti ratoboran ispred kompa i na bezbednom.. ko god je izgubio nekog u ratu ili zna nekoga ko je bio u ratu, taj ti nece rado pricati o tome.. tako da, nedo ti bog da ikad budes pred izborom dali izgubiti glavu ili pristati na drugu drzavu.. nazalost su nam takvi kao ti vodili ovu zemlju u propast, ma da bi ti makar isao do kraja, oni nisu napravili nista.. da ti sada zivis u vojvodini umesto u svom rodnom kraju, da si nekoga izgubio dok si bezao na most spasa, pitao bih te dali bi i dalje bio ratoboran.. imam dosta primera u familij koji su ratovali i za to kosovo i koji su bezali iz hrvatske jos 1940. i neke..
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 23:33:03 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Upravu si Wink Moj niko nigde nije ratovao, neki pretci imaju bistu Nevesinju zato sto su poznati po svojim mirnodopskim uspesima, a rodbina u blizoj budnocnosti takodje nije nigde ratovala svi su pobegli preko.

Kraj moje rasprave sa tobom. Toliko Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 

Ili ce da bude po scenariju liberalnog svajcarca, siftari uzmu zapad, srbi sever pa do Prilepa dole, Bugarasi sve do Dojranskog jezera, grci Valandovo, Djevdjeliju, pa sve do Ohrida i svima dobro. Onda srbi mogu da im daju status Srpska Makedonija, pa onda mozemo svi da se vratimo na sony playstation i da pikamo pes.

sto se tice mene, mozemo odma staviti paraf..  Smile samo se ti zezaj, ja uglavnom ovde jos nisam dobio odgovor sta to ceka makedonce ako bez dozvole krenu u obracun sa siptarima.. znamo mi to najbolje, 13 godina je malo da se zaboravi sta se desilo.. glavu gubiti za nekog novog milosevica i za jos jedan njegov mandat, ne pada mi napamet.. NIKAD! oni su kao i mnogi po netu, druge salju u rat a preko vesti laprdaju o istrajnosti i borbi za domovinu..

a da ce se sad svi poredjati koji imaju zrtve rata, i to mi je bilo jasno.. to bi bilo to za veceras.. po sto vidim da neki sutra nemoraju da ustaju ni na poso o pricaju o ratu, ja se ovde oprastam.. srbovanje preko neta je uvek bilo u modi.. a kad su se srbi tukli u bosni, milosevic im je porucio "srbija ne ratuje".. u tu kategoriju i svrstavam ove koji nude svoju glavu na burek.com, i ako su ovde dosli da bi gledali slicice golih zena..  Smile  Smile laku noc..
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 23:42:45 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Кровзе не оправдавам ја њих, само ти кажем каква је ситуација по ономе што гледам последњих дваес година. Све је популарнији тај њу вејв, па полако и наша популарност опада. А сети се да су палили америчку амбасаду '99.

Пасте једну ствар, и борба до краја а и ћутање и чекање шансе могу да имају смисла, зависи од ситуације. Кад имаш где да се склониш ти се склони. Али и ту треба проценити дал је у том буџаку могућ живот, да ли има од чега да се живи. Да улетиш Албанију и окупираш им приморје они би кроз време нестали као народ у оним планинама.

Зато треба бити паметан. Да ли губитак тог и тог дела представља крај за један народ или има шансе да се у некој будућности променом снага вратиш ту. Ако ти прети истребљење онда јебига часно и поштено станеш на фронт.

Па наши су побегли са југа и населили Војводину. После се народ вратио на те исте територије. Значи да је некад могуће. Некад није па је једини начин бранити се оружијем.

Рецимо ако Бугари добију дозволу да окупирају део Македоније онда Македонци неће имати куд, једино ће им остати као опција да се бране до краја. Или да се продају да пусте да буду окупирани у туђој држави. Ја то не волим, то није у духу мог народа. Више нагиње на кроате.

Ал у сваком случају не ваља ићи у крајност и по сваку цену држати се једне варијанте решења. А управо то раде ови ратоборни који би на стејт департмент кренули као и ови пацифисти који само гледају коме треба да се натрте. Јебо би се у буљу сам да остане жив и здрав. Најнижи слој људи, стенице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Volim ovako kad uleti neko novi sa zadrtim stavovima, pa se onda svi razlete po temi Smile

Podseti me na burek od pre kad se nije znalo casnog krsta i kada si sve morao da objasnjavas sest puta da bi na kraju neko to sto si rekao opet shvatio na nacin na koji je to on hteo Smile

Fali nam jos ovakvih Svajcaraca Smile Kad vec nema Saseborga, DuhaSekire, Teodore itd. ni ovo nije lose hehe
« Poslednja izmena: 18. Apr 2012, 23:58:50 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:47:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.