Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:31:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponovo incidenti u Makedoniji  (Pročitano 46798 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
To ce se desiti kad-tad,na tome se i radi.Ali kad vec znas scenario,useres im se u zivot...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
I onda dobijes bombardovanje Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Qtek 小米
Петоструко убиство код Скопља
Извор: Б92, Бета, Тањуг

Скопље -- Четири младића и један старији човек убијени су у близини Скопља, а њихова тела пронађена су у ноћи између четвртка и петка. Становништво блокирало путеве.

Званичних података нема, али се верује да су убијена четири младића стара око 20 година из околине Скопља и један старији становник оближњег села Црешево.

Тела македонских младића и једног мештанина пронашли су пецароши код вештачког језера Железничко близу скопске обилазнице и верује се да су убијени највероватније били на пецању јуче у току поподнева.

Према незваничним информацијама из полицијских извора, прво су убијена четворица младића, а затим и човек за кога се процењује да има око 45 година који се случајно нашао на том месту. Поједини македонски медији преносе да су младићи били "постројени пре него што је пуцано на њих", као и да се четири од пет тела налазе једно поред другог, што указује на то да је у питању била ликвидација.

Брат једног од настрадалих, вероватно најстаријег убијеног, за телевизију "Канал 5" изјавио је да је окупљенима незванично речено да су младићи познавали убице и да је његов брат убијен да не би био сведок масакра.

Мештани су за "Пресс 24" рекли да су чули пуцњаву око 20 часова и да се "не осећају сигурно". Они тврде да је један од убијених становник оближњег села К. В. , миран породичан човек који је често долази на то језеро на пецање.

БИРН преноси да су неки од окупљених рекли и да верују да су македонске младиће убили Албанци, што би "могло да доведе до нових етничких турбуленција".

Мештани македонских села Смиљковци и Црешево блокирали су ауто-пут код Скопља протестујући због убистава. Од јутрос је пут ка насељу Радишани одакле су четири младића блокирало локално становништво које тражи да полиција што пре пронађе убицу. Полиција не пропушта возила и новинарске екипе, а становници прете новинарима да ће им поломити камере ако уђу у село.

Полиција није желела да званично потврди информације које су објавили медији, нити да саопшти било какве детаље о убиству, а место злочина је било под јаком полицијском заштитом док су форензичари и истражни судија обављали увиђај.

Обдукција тела још није завршена, а полиција је најавила да ће касније у току дана саопштити детаље трагедије која је изазвала узнемиреност македонске јавности, јер до сада није регистрована оваква бруталност.

Вечер: Идентитет убијених откривен на Фејсбуку?

Македонски "Вечер" је на свом сајту објавио фотографије које су освануле на Фејсбуку, на којима су четири младића за која се верује да су убијена у близини вештачког језера. За једног од њих се верује да је матурант.

"Вечер" пише да су у питању Филип Славковски, Александар Накевски (на заједничкој фотографији) и двојица младића чији су наведени само надимци Кире (у средини) и Цеко.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Qtek 小米
Инциденти због петоструког убиства
Извор: Б92, Бета, Тањуг

Скопље -- Нереди су избили након убиства четири младића и једног средовечног човека у близини Скопља. Мештани насеља из ког су убијени каменовали куће Албанаца.

Полиција је потврдила да су убијени младићи стари од 18 до 20 година из скопског насеља Радишани и један 45-годишњак из села Црешево, али није објављено више детаља.

Поједини медији су пренели тврдње становништва да је мотив етничке природе, након чега је МУП апеловао да се не подижу тензије. Мештани протестују, а дошло је и до неколико инцидената.

Како је у МУП-у Македоније потврђено за Б92, много је људи на улицама, путеви су блокирани и подигнуте су тензије, а било је и каменовања кућа Албанаца. Незванично се сазнаје да је запаљен и један аутобус, док је телевизија "24" у свом програму потврдила да је нападнут њен камерман и поновила апел МУП-а на смиривање тензија.

Мештани македонских села Смиљковци и Црешево блокирали су још јутрос ауто-пут код Скопља протестујући због убистава, а локално становништво је блокирало и пут ка насељу Радишани одакле су четири убијена младића. Они траже да се што пре пронађе убица. Полиција не пропушта возила и новинарске екипе, а становници су претили новинарима да ће им поломити камере ако уђу у село.

Тела македонских младића и једног мештанина касно синоћ пронашли су пецароши код вештачког језера Железничко близу скопске обилазнице. Верује се да су убијени највероватније били на пецању јуче у току поподнева.

Полиција је убрзо формирала специјалну јединицу задужену за овај случај, место злочина обишао је врх македонског МУП-а, предвођен министарком Горданом Јанкуловском. Због потенцијалних нереда у Радишево су послати и припадници Алфа, специјалне јединице македонске полиције.

"Не подизати тензије"

Македонска полиција је позвала на смиривање страсти и апеловала на медије да не објављују непроверене спекулације како не би дошло до додатног подизања тензија.

"Полиција интензивно трага за починиоцима злочина и истражује могуће мотиве за убиство. Изражавамо најдубље саучешће породицама убијених и позивамо све да се суздрже од објављивања непроверених информација, како не би дошло до подизања етничких тензија", саопштила је полиција.

Према незваничним информацијама из полицијских извора, прво су убијена четворица младића, а затим и човек за кога се процењује да има око 45 година који се случајно нашао на том месту. Поједини македонски медији преносе изјаве да су младићи били "постројени пре него што је пуцано на њих", као и да се четири од пет тела налазе једно поред другог.

Брат најстаријег убијеног за телевизију "Канал 5" изјавио је да је окупљенима незванично речено да су младићи познавали убице и да је његов брат убијен да не би био сведок масакра.

"Не знамо ко га је убио, ја сам био целу ноћ близу места убиства, али полиција ме није пуштала да видим тело мога брата", изјавио је он.

Мештани су за "Пресс 24" рекли да су чули пуцњаву око 20 часова и да се "не осећају сигурно". Они су додали да је убијени становник оближњег села, чији су иницијали Б. С. касније објављени, миран породичан човек који је често долази на то језеро на пецање.

БИРН преноси да су неки од окупљених рекли и да верују да су македонске младиће убили Албанци, што би "могло да доведе до нових етничких турбуленција".

Полиција није желела да званично потврди информације које су објавили медији, нити да саопшти било какве детаље о убиству, а место злочина је било под јаком полицијском заштитом док су форензичари и истражни судија обављали увиђај.

Обдукција тела још није завршена, а полиција је најавила да ће касније у току дана саопштити детаље трагедије која је изазвала узнемиреност македонске јавности, јер до сада није регистрована оваква бруталност.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma nije to nista.
Sta bi rekao jedan moderator sa foruma ja spamujem, trolujem.

Ljudi ja znam od malih nogu za netrpeljivost i obracune. Meni su siptari spalili kucu u makedoniji.

E sada sam istrolovao brate  Smile
A u stvari sam rekao istinu. Ako ti treba selo i prezimena sadasnjih zitelja tog dela sela, mog cukundede imanja samo reci. svi smo ista familija a imamo cetiri prezimena po muskim naslednicima.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 18:06:17 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Sto je najgore Makedonci im nista ne smeju,da im spale kucu Siptari bi im se osvetili i spalili 10 kuca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung 111111
Ovde je rat jedino resenje.Najgore moguce , ali resenje
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
makedonaca je manje nego siptara koliko znam. jedino istocna makedonija sa bugarasima moze da im pomogne.

Nije resenje rat to znaju ti pokrsteni srbi. morala bi srbija da udje ponovo u rat. Ali siptari diktiraju sve.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Nema ih vise u Makedoniji...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung 111111
pa sad ako je resenje da ih kolju jednog po jednog onda dobro
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:31:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.