Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponoš u poseti SAD  (Pročitano 12592 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@danilobg
Naravno ali bih voleo da znam zasto sa njim neide ministar i cela ekipa od kad to negde ide vojna delegacija bez civilne misije doduse ova nasa "elita" je odavno sastavljena od genija do genija tako smo im i dali arhive DB mozda im sad damo planove odbrane ko zna ...ljubav je cudo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Eizo,

OK sada shvatam tvoju poentu.

U svetu su cesti sastanci najvisih predstavnika vojske na nivou nacelnika generalstaba.  Na tim susretima se ne prica o politici vec o konkretnim temama vojne saradnje koji se temelje na sporazumima postignutim/dogovorenim na politickom nivou.

Postoje i mesoviti sastanci kada idu vojnopoliticke delegacije, ili kada idu cisto politicke delegacije. Kada dve zemlje na politickom okviru definisu vojnu saradnju, onda vojnici mogu u skladu sa tim da odrzavaju strucne sastanke i bez
civila iz ministarstva.

Srbija i Amerika imaju niz sporazuma u oblasti vojne i bezbednosne saradnje i sasvim je normalno da se sastaju prvi ljudi vojske. Takve sastanke nasa zemlja odrzava i sa Rumunijom, Bugarskom, BiH, Makedonijom, Hrvatskom, Belgijom, Norveskom itd itd itd.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
To da sastanci mogu da budu odvojeni ali nemoze vojna delegacija nigde da ide bez diplomatske delegacije bili i ostalo pravilo od starih Grka pa na ovamo ali to ocigledno za nas nevazi.
A niko nikad nesalje operativnog generala i uz to nacelnika generstaba ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
To da sastanci mogu da budu odvojeni ali nemoze vojna delegacija nigde da ide bez diplomatske delegacije bili i ostalo pravilo od starih Grka pa na ovamo ali to ocigledno za nas nevazi.
A niko nikad nesalje operativnog generala i uz to nacelnika generstaba ...

Da li ti se ovaj Ponos uklapa u lik srpskog oficira uz to i nacelnika generalstaba. U tradicionalnoj staroj srpskoj vojsci ovaj ne bi dogurao ni do podnarednika
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@eizo

Smile sta bre pricas ti, pa koga cemo da posaljemo ako ne glavnog, tako ce lakse da odrade posao  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne nismo se razumeli doticni general je po meni i onom sto sam cuo solidan covek i general,ali ja neulazim u njegovu sposobnost,lojalnost nego u nesposobnost nase vlade da se ponasa kao normalna vlada,a nacelnik odnosno covek koji planira potencijalnu odbranu drzave se naravno nikad nigde nesalje,zamislite da nacelnik odbrambenog veca Amerike ide na letovanje na Kipar sa sve siframa za lansiranje nuklearnih projektila meni je to malo smesno,a sto se tice generala mislim da je morao da ide sam posto ova "elita" nije mogla da se dogovori ko ce da se uvlaci Amerima dali DS ili DSS ili nezna ko ...
A koliko se on pokazao on je malo vise priklonjen pro zapadnom nacinu razmisljanja sto mozda i nije lose kad je taktika u pitanju zbog velicine nase drzave (nas polu Ruski zahteva izmedju ostalog previse povrsine i ljudi koje mi nemamo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa mi nemamo sifre ... one su odavno poznate na ibarskoj magistrali a bogami i na auto-putu  "bratstva i jedninstva" ...

neka ide panos... bar neki drzavljanin Srbije  da ode da malo letuje kako treba  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Meni je ovo obrazlozenje Ponosa zasto je otisao tamo krajnje glupo.
Pa,da li je moguce da on prica kako je glavni razlog putesestvija bio da obezbedi obecanje odredjenog generala americke vojske da ce vojska SAD-a postupati identicno srpskoj da je ova u toj prilici?
Ja mislim da svako zna da odluke takve vrste ne donose generali i vojni cinovnici,nego politicari na najvisem nivou.
Boze,kakva farsa...
Sto lepo ne prizna k'o co'ek,a ne ovako da smislja kojekakve nebulozne odgovore.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@mosko mi nemamo sifre imamo planove odbrane,imamo polozaje jedinica,imamo jako jako puno oruzija,saradjujemo sa raznim frakcijama sirom sveta i nebih da jedan general ide okolo i prica o tome sa US generalstabom uz kafu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Sve to lepo ali... Nacionalna garda Ohaja....  Smile  ... to mi zvuči kao kad Sloba primi predstavnika diplomatije iz Zimbabvea na kanabe ... ili kao Evrovizija, pa onda Radost Evrope... Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 03:27:17 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: poseti Pono

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.