Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:38:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponoš u poseti SAD  (Pročitano 12633 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jbg. oni mora da nisu ratovali u poslednjih 20 godina ... nazovi me paranoikom ... ali taj nato i EU ne daj nikakvu sigurnost...

i EU jos uvek nije institucija koja brine o svim clanicama isto... pogledaj ko sedi u tom parlamentu ( i nakon primanja nekih sa istoka jako im je cudna podela broja poslanika i iz kojih partija dolaze) sve zapadne sile a one su vekovima pa i sada gledale samo svoju guzu . Nisu oni losi partneri, ali da se kunes u njih ... to je glupo.
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Albanska himna u Bujanovcu je argument na mestu ako hoces da kazes da je jug Srbije trusno podrucje. Mislim da drzava mudro resava taj problem - vojska koja je tamo prisutna radi dobro svoj posao i istovremeno je korektna prema lokalnom stanovistvu, drzava i EU ulazu u obnovu lokalne infrastrukture, lokalni Albanci su dobili prava koja su im ranije bila uskracena i naravno nema tolerancije prema naoruzanim kabadahijama. 

Јако мудро - осим Расима Љајића нико није реаговао...  Smile

Како би Данило решио проблем? Цитираћу комби-ја:

Вероватно би их замолио да тише певају!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
u pravu si danilobg!

prosto i vojni posao je kao svaki drugi. ne ide da ga radi amater!

Ja tebe nazvah vojvodo ti mene serdare..............

To o amaterima apsolutno si u pravu......
Ali sta će onda Ponoš na tom mestu.....Čovek rodjen u Kninu(ovo mu nije minus),od vojnih škola u zemlji završio samo Tehničku Vojnu Akademiju,nikad nije komandovao formacijom većom od voda....
Od svih kvalifikacija ima to sto se školovao u inostranstvu,poznavanje 1.stranog jezika,i to sto je pašenog Borisa Tadića......
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
To o amaterima apsolutno si u pravu......
Ali sta će onda Ponoš na tom mestu.....Čovek rodjen u Kninu(ovo mu nije minus),od vojnih škola u zemlji završio samo Tehničku Vojnu Akademiju,nikad nije komandovao formacijom većom od voda....
Od svih kvalifikacija ima to sto se školovao u inostranstvu,poznavanje 1.stranog jezika,i to sto je pašenog Borisa Tadića......

Ево ти тема за такве коментаре:
http://forum.burek.com/index.php/topic,209047.msg2923848.html#msg2923848

И сад кад ти дође Данило... он је опседнут Поношем...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Mosko

Ne stoji ti komentar. Pa sve drzave ulaze u EU i NATO upravo zato sto se osecaju sigurnije i uticajnije tako. Sve zemlje u Evropi dramaticno smanjuju svoje vojske jer se nalaze u kolektivnom sistemu bezbednosti.  Svi prelaze na male profesionalne vojske koje mogu zajedno da deluju. Nasi susedi Madjari vise gotovo da nemaju nijedan tenk - jednostavno im ne trebaju i uopste se ne osecaju ugrozenima. Slovaci imaju danas ispod 20 000 vojnika, Cesi takodje.

@Dulisha,
A sta mudra drzava treba da radi? Ljajic kaze no no, policija dodje i skloni zastave i cao djaci. Mirno, elegantno i pametno. Ako mislis da to nije mudro i da postoji drugi nacin - iznesi ovde svoje misljenje.

Sto se tice Ponosa..totalno je nebitno da li je Pera Peric, Ponoc, Zika ili Mika - svako u ovoj zemlji ko se bori da izgradi modernu drzavu i moderne drzave primerene veku u kome zivimo ce imati moju podrsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Mosko

Ne stoji ti komentar. Pa sve drzave ulaze u EU i NATO upravo zato sto se osecaju sigurnije i uticajnije tako. Sve zemlje u Evropi dramaticno smanjuju svoje vojske jer se nalaze u kolektivnom sistemu bezbednosti.  Svi prelaze na male profesionalne vojske koje mogu zajedno da deluju. Nasi susedi Madjari vise gotovo da nemaju nijedan tenk - jednostavno im ne trebaju i uopste se ne osecaju ugrozenima. Slovaci imaju danas ispod 20 000 vojnika, Cesi takodje.

Sto se tice Ponosa..totalno je nebitno da li je Pera Peric, Ponoc, Zika ili Mika - svako u ovoj zemlji ko se bori da izgradi modernu drzavu i moderne drzave primerene veku u kome zivimo ce imati moju podrsku.

slusaj vako, opet si u pravu... ali  nisi mi objasnio  da nisam ja u pravu, jer mi  jesmo gledali taj  film vise puta  ... tim ljudima ne mozes da kazes ne, to govori kakvi su ......

a inace nato se pravi da bi bio protiv-teza ostalih istocnih armija.... e  bas me boli kurac da se jednog dana krljam sa rusima ili muslimanima  ili kinezima... jebes ti  to.... neka ameri ratuju u americi sa kim oce nek ostave evropu [pa ako nam se ratuje uvek  mozemo u  bilo kojem delu evrope sami da napravimo ratic, sporta radi ] na miru....
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Malo je bezveze da pricas u ime Evrope jer se vecina naroda evropskih i na Balkanu opredelila za NATO i EU. Kroz te institucije svako od njih ostvaruje svoje nacionalne interese. Ko je van toga je autsajder.

Film koji smo gledali najbolja je pouka za nas same i argument vise zasto treba da budemo tamo gde je i ostatak Evrope.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
neka fala... mmf i svetka banka  smrdeeee

i nije bezveze kazem da neko pravi  veliko  sranje u  evropi [jel  ja zivim u toj evropi, eu nije evropa , imam pravo na svoje misljenje] sto se mene tice evropskim parlamentom upravlja vecina [a u sustini su manjina u evropi] koja se obogatila na kolonizmu [i dalje se bave time] rekoh  ti neka fala ... ako ti oces da budes rob ja necu ...

rece da neko ne prati ... ja nisam ekspert ali umem da sabiram i oduzimam

pogledaj parlamet ... http://en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament

pogledaj koja zemlja koliko clanova ima, a koliko te zemlje imaju stanovnika  "ako je to  demokratija ja sam za nerede"

jebes nato, jebes ameriku,jebes koloniste i jebes njihov bolesni bankarski sistem....

Evropa je prelepa teritorija .... kao i ostatak sveta... zasto  ga upropastiti .... 
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Tacno. Evropa je prelepa teritorija i Evropa funkcionise unutar EU i NATO. To je njeno civilizacijsko dostignuce koju je prihvatila vecina drzava i vecina stanovnika kontinenta. I Evropa zahvaljujuci tome funkcionise bolje i sigurnije nego ikada ranije u svojoj istoriji. Svakako imas pravo da kazes sta mislis o tome, da li ti se to svidja ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Smile imam pravo da kazem ali ne i da se borim protiv  toga  Smile.... ja sam za demokratiju .. EU to nije [jebes dostignuce koje te vraca u feudalizam]

bolje i sigurnije  Smile pocinje da biva da imas jako bogate [nedodirljive] i jako siromasne ..... mene to podseca na SSSR sa Staljinom na celu

oki dobri gospodine saslusao sam vas, imate jako dobre proizvode, nadam se da ce vasa firma biti sve jaca... ali necu nista  kupiti, mozete slobodno da sami sebe ispratite, znate gde su vrata  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:38:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pono poseti

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.