Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomstram vas vetj evo sedmicu dana i sve ista pricha..  (Pročitano 15122 puta)
29. Mar 2005, 22:27:52
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Ne razumjem. Pomstram vas vetj evo sedmicu dana i sve ista pricha.. Super vam je forum odradjen.. veliki je ima dosta prostora, vidim i ima puno usera ali chemu? Kad ne pishtete nishta pametno.. Ovo nije da vas umalovazavam nego vam kazem da sam otishla na temu ljubav.. i na Erotika i nashla neke gluposti.. Dodushe nisam bash ishla neshto na erotiku ali sam otishla na LJUBAV i videla belaj.. Sve neke pesmice ljubavne prichice neka smeshna sranja.. Izvinjavam se zbog ovakog izrazavanja ali je stvarno krajnje to smeshno.. De ba ljudi zivnite malo.. Mozete da otvorite temu.. Da li ste zaljubljeni... Da li se plahiste braka... ovo ono.. ne samo pjesmice da otvarate.. Imate sto i jednu temu a neke od tih tema neamju ni odgovore., Zashto? Jer je to samo smoreno.,.. Chitati pesmice i retji jao jeste lijepa.. Za to postoji topic ili pod forum kako god hotjete da zovete PJESME!! I pishi brale do zore.. A sad mi recite da nisam u pravu molim vas? I zao mi je shto sam morala na ovaj nachin da vam se obratjam.. ali mi je zao da ovaj forum tako propadne.. a ne izgleda mi uosphte loshe.. Hvala vam na paznji[ako su je neki posvetili] a i ovaj nadam se da tjete da me poslushate ubudutje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U startu da se razumemo:
1. Bez ALLCAPS u naslovima, pisanje velikim slovima smatra se vikanjem, a to nije dozvoljeno.
2. Bez Paznja paznja u naslovima jer to nista ne govori o sadrzaju teme a naslov bi trebao da je opisuje.
3. [Buvljak ~ opsta blebetanja ~ svastara] nije mesto za ovakvu temu, ne postoji dzabe forum [Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku] gde i upravo selim temu.

E sad o samoj temi
Soba za one koji umeju da vole, bivsi Romanticni kutak i jeste predvidjen za pisma, price, pesme, poeme, misli o ljubavi. Ako ti to ne dozivljavas na taj nacin, ok, nemoj, imas psiholog online i druge forume koji se tim stvarima bave na drugi nacin. Inace.. ako tebi misli najvecih mislilaca sto pesnika, sto filozofa, sto pisaca glupe... onda jebiga.. svetu se ne moze ugoditi. Ponekad je upravo neka pesma ono sto najbolje moze opisati ono sto osecamo.
Zasto teme nemaju odgovora? Na vecini foruma imaju, na nekima i ne bas.. npr o problemima u drustvu ljudi ne vole previse pricati jer im je i svojih preko glave. Jednostavno je tako.
Zasto ne krenes od sebe? Sta si ti napisala od kad si dosla ovde? Ne, napadam te, samo ti kazem, da u tom smislu pogledas i na doprinos drugih, ljudi vole da citaju, vole da saznaju nesto novo, ali ne vole da se uplicu u diskusiju, vazda bilo, i ostace.
Neke stvari ce se relativno uskoro verovatno preurediti. Planiram da onaj deo sa kolekcijama slika lepotica odvojim u zaseban forum od seks foruma ne bi li bilo vise mesta za klasicnu diskusiju, ali imam neke druge prioritete pa ce to morati malo da priceka.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
@ enna .. šta tebe sprečava da odgovoriš ili započneš neku temu po tvom ukusu ?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Prijatno sam iznenadjena ovim odgovorima.. IZvinjavam se za Caps Lock a i stvarno nisam znala gde ovu temu da postavim..Slazem se da ljudi traze da chitaju tako neke pjesme itd... Ali ja razumjem forum kao diskusiju.. kao razmjenjivaje mishljenja.. isto kao debate.. Ja ako sam vas uvredila ovim.. meni je jako zao.. A i bilo bi bolje da se otvore takve teme.. znachi one koje sam vam ja navela..

Svitac potruditju se to da uradim.. tj. da malo imamo vishe diskusija Smiley

Hvala vam na odgovorima.. vetj imam odgovor na moje pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa nije da nema tema sa razmenom misljenja, ima ih, doduse mozda ne onoliko koliko bih zeleli, ali cinjenica je da ih ima u solidnom broju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Chinjenica je to da one pjesme trebaju da imaju svoj pod forum a to je pjesme... i pishite.. A ljubav svoj.. Ne kazem ja da neme se iskazati osjetjanja u nekim pesmema.. dati primer.. Ali nismo mi svi pametni.. da mozemo da znamo shta je pesnik hteo retji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije ni predvidjeno da svi vi znate sta je pesnik hteo reci, to je jednostavno kutak u kome ce neko doci i napisati ili citirati nesto sto mu je na dusi.. vazno je da on to razume i da njemu bude lakse sto je to sa nekim podelio.. zato i postoji, i zato nije u okviru knjizevnosti i zato nije forum Pesme jer to nisu samo stihovi, reci, slova... to su necija osecanja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ma jok... taj deo foruma je vrhunski... koliko puta sam samo otvorio i procitao neku pesmu koju je neko napisao i bilo mi je lakse znajutji da nisam jedini koji se tako osetja....
"nista ja tu ne bi dir'o..."
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
hello enna Smiley

ja nikad nisam ni rekla da pisem nesto pametno Smiley a ti, posto imas predlog za neke nove teme, otvori, pa da procaskamo malo Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Enna,

Ne mogu reci da nisi u pravu,ali koliko ljudi toliko cudi Smiley ,

Koliko puta se svako od nas zapita zasto li je na ovoj temi koja ima pun sadrzaj kvalitetnih stvari ili one koje mogu biti od velikog znacaja tako mala posecenost ,skoro nikakva,ali na to pitanje sam sebi sama odgovorila,mozda eto,ljudi dodju,citaju,ali trenutno nisu inspirisani da odgovore,ali im u svakom slucaju znaci to sto su procitali,na jednom mestu,ne trazeci po internetu odgovore!

Koliko puta ja otvorim neku temu,(priznajem da se cudim da nema zena bar da prokomentarisu,jer su to "zenska posla"),ali kao sto rekoh svako se ponasa onako kako oseca,i ako mu se iz nekih razloga bas na tu temu ne odgvara on ima svoje pravo da to ne uradi ili uradi Smile
Ili da pise pesme,citira pesnike,svako radi shodno svojim potrebama

Enna,budi ti nama redovna,evo ja se prva pozivam da cu na zenskom kutku uvek da ostavim svoj dobronameran komentar..

Ahh,kako volim taj kutak Smiley

Svako dobro

Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.