Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako najlakse sprijateljiti dve mace  (Pročitano 754 puta)
19. Mar 2014, 19:11:24
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Volela bih cuti vase misljenje, tacnije vasa iskustva i savete kako najlakse sprijateljiti dve mace.   
U oktobru smo uzeli nasu prvu macku, Lili, koja sada ima punih 8 meseci.    Ona je naravno sve ovo vreme nasa princeza o kojoj se brinemo sa mnogo ljubavi i paznje.    
Lili ima predivan karakter.    Poslusna je, odaziva se uvek na ime, nikad nista unistila nije, jako je mirna.    
S obzirom na to da moj decko i ja dosta radimo, zelela sam da  nabavim jos jednu macku kako Lili ne bi bila usamljena.    I tako je sinoc stigao Leo, koji je star tek 8 nedelja.   .   .    Naravno da mi je od pocetka bilo jasno da nasa macka nece odmah prihvatiti svog novog drugara.    Ali ovakvu je jos nikada nisam dozivela.   .   .    Gleda ga kao da ga skenira, ne skida pogled, i cim se jedno drugom priblize odmah pocinje siktanje, rezanje.   .   .    Napala ga naravno nije, niti bi smo mi to dozvolili, ali jasno pokazuje da joj se njegovo prisustvo ni najmanje ne svidja.    Cak mi deluje uplaseno.   
Spavaju u razlicitim sobama, hrana im je na razlicitim mestima, kao i pesak.    U istoj su prostoriji jedino po nasom prismotrom.   Mi joj naravno poklanjamo maximalnu paznju, mozda jos vise nego ranije ako je to uopste i moguce.   .   .   .   
Shvatam naravno da je ljubomorna i da joj treba vreme za privikavanje, ali me zanimaju vasa iskustva ili kako ste se vi izborili sa time, koliko je to trajalo?  :?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ne znam gdje zivite... Smile

ako ste blizu negdje ..gdje ja drzim lesija  Smile
poneste te dvije mace i pustite u dvoriste... Smile

tu u dvoristu ima jedna dunja... Smile
i kad lesi istrci iz boksa... Smile msm kad vidi mace...i kad mace vide njega...onakvog cupavog i nenormalnog  Smile
brzo ce se popeti na dunju... Smile
i onda ce gore biti jedno dva tri dana  Smile
(nije to strasno nista... Smile  od komsije  maca...tu bude na dunji vec 2-3 godine  Smile
pobjegla je gore dok je bila mace i nije vise silazila  Smile )

i tu ce se te dvije tvoje mace sprijateljiti...izmedju sebe ... Smile a i sa ovom komsijinom macom ce se sprijateljiti  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.