Nisam hteo da pisem to ovde,al nzm sta da radim..Raskinuo sam sa devojkom bili smo 15 meseci zajedno,moja prva prava veza..Sve najlepse sa njom,mnoge stvari zajedno,letovanje,zimovanje,izleti,vecere..Mnogo mi znaci stv nmg bez nje..raskinuli smo zbog gluposti,obicna sitnica
na nekim temama podjebavas druge clanove samo tako, a onda otvoris ovakvu temu. i sad trebam da ti dam podrsku i savet?
kako ste ga napljuvali! cemu to? mozda je decku stvarno tesko...eto, vise se ni ne oglasava!
e vidiš, upravo to je problem. Što kada nekome kažeš istinu, ispada da ga "pljuješ". Kada bi ljudi manje ke*ali i manje se prepuštali emocijama, svet bi bio mnogo bolje mesto.
bas naprotiv! ali nista ti ne brini. puci ces i ti jednog dana sa emocijama (ili ces ostati sam) pa ces ti plakati, a drugi ce ti se smejati
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring. Tell me, tell me, tell me when will we learn we love it and we leave it and we watch it burn Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
jbt neverovatni ste... kao sto rekoh u prethodnoj poruci, u ovoj temi stojim iza dulaca jer je jedini bio realan, stavise surovo realan, a upravo je to potrebno u situaciji u kojoj je tema zapoceta...
jos jednom si mi potvrdio da sam u pravu kad bi malo mucnuo glavom, znao bi zasto mi je takav nik. btw, macka, ne mackica. a to sto si ti pervezan (cak i previse), to nije moj problem
@ dulac nije fora u davanju saveta vec u pruzanju podrske. bar je otvoreno rekao sta oseca, sta ga muci...za razliku od tebe koji voli da potiskuje sopstvene emocije i glumi muskarcinu, sto rece sandra (mozda ti utehu pruza to mace koje svaku noc spava sa tobom )