Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite mi da sprecim Dodika da me dalje zaduzuje  (Pročitano 8103 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...pa,znas kako?
nemoj,da si toliki pesimista.
logorasi,koje su ustase drzale u logorima Jasenovac,S.Gradiska,S.Sajmiste.... ,kao i logorasi u logorima,kao sto su Mathauzen,Dahau,Treblinka....a,koje su opet drzali Nemci(eto konekcija sa Hitlerom,kojeg si ti ili tvoja macka spomenuli),u kojima su bili do smrti izgladnjivani,nisu se predavali.NE!
mozda nisi znao,kao sto uglavnom nista ne znas,da su ti nesrecni ljudi,da bi preziveli,da ne bi umrli od gladi,jeli sopstveni izmet,ili izmet od zivotinja.instikt za zivotom,ugasio je sva cula,kao i svest,kako se ne bi trosila snaga organizma,na trivijalne stvari,da li je normalno jesti govna u takvim trenutcima,kao i da li su govna slatka,slana ili kisela.jednostavno,prvenstvo prolaza u takvim trenutcima ima samo instikt za preziveti.
zato dobri moj i pomalo posteni @BullSh...,ponos i cula u fioku,a iz fioke supenu kasiku,i pravac WC!
ti moras docekati sutra!to nije molba.to je naredjenje !
ili,sto bi nas narod narodski rekao,jedi govna!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Oprostite Hozeombre, ali poentu ove Vase poruke mogu da shvatim cak i sa 85% iskljucenih mozdanih funkcija! Mislite malo o tome! Uzgred, jako bi voleo da sa Vama odigram jednu partiju saha nekada... dobrocudni i nadasve blagonakloni prijatelju moj Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Sve je vama 'ravno do Kosova', zar ne? Uostalom, svako ko ima racunar vredan oko 800E nije ni za ocekivati da ce dati drugaciji savet od ovih. Medjutim, posebno mi je zao sto vlada utelotvoreno ubedjenje da se nista ne moze promeniti od strane jednog coveka. Tu definitivno niste u pravu, a Hitler je ilustrativni primer dokaza za to!

Izvini Hkj, nije macka, ja sam, samo su mi se vec pocele gasiti neke vise mozdane funkcije usled nedostataka kalorija u oskudnoj ishrani koju imam, pa vec pocinjem da pisem malko nepovezano... Nema razloga za paniku posto u ovakvim situacijama obicno sledi bolest od koje se zora ne doceka, te ce jos jedanput i ovaj problem - verovatno PRIRODNIM putem biti resen... Smile

Ti umires vec nekoliko godina. Trazio si donacije i na forumu sveta kompjutera.

Vec pomalo smara ta tvoja tuzna prica kako samo guzveljas kiseli kupus i pijes rasol umesto vode. To sto si ti nesposoban da zaradis racunar od 800e, to sigurno nije forumski problem. Kramp u ruke, jer ako onemocas, neces biti ni za motiku, sto bi rekao nas narod.

Od kukanja na forumu neces postici nista. Ajde da budem realniji, smaras. A da ne pisem puno, ti kao da citas postove sa tri reda teksta maximum, citirao bih resenje tvog problema:

Pomozite mi da sprecim Dodika da me dalje zaduzuje! Njemu se cefka novi helikopter, i kupuje ga mojim novcem, sto cu ja morati otplatiti kroz jos nizu cenu rada (i gladovanje), a ne mogu mu (pravno) nista. Napominjem da nisam glasao za njega, ali sta mi vredi - opet je na vlasti, i mene zaduzuje, a ja se nigde nisam ni za sta pitao! Ima li ista sto bi mogao uciniti povodom toga??

Ima....nauci najzad kako svaka drzava na ovom svetu funkcionise!

Tuzno je da sa 30 i kusur godina ne znas ni najosnovnije stvari u pogledu funkcionisanja drzave, politicke borbe, gradjanskog udruzivanja, koriscenja PDV-a, znacaj institucija drzave itd.

Dakle....imas par opcija!

- Izvrsi atentat!....posto si nesposoban i ulicu da predjes peske, ta opcija odpada
  - Osnuj svoju politicku partiju i skini Dodika sa vlasti!....posto na forumu, generalno, sluzis za sprdnju, to znaci da nemas harizme, mentalnih i intelektualnih sposobnosti da ubedis i kucni savet u ispravnost svojih stavova, a kamoli ozbiljniju grupu gradjana, pa zato i ta opcija odpada
   - Prikljuci se nekoj drugoj partiji i pokusaj da skines Dodika sa vlasti!.....zbog gore navedenog, tesko da ces imati ozbiljniju ulogu u bilo kojoj partiji (a i tesko da bilo koja partija moze da skine Dodika sa vlasti, trenutno), ali mozes da se ogrebes za neki posao u opstini i da gledas kako druga partija radi isto sto i Dodik, ali iz mnogo udobnije i licemernije pozicije...ta opcija je delimicno izvodljiva, ali nece nista sustinski promeniti.
   - Obrati se institucijama drzave!....ako mislis da su institucije u RS korumpirane i pod Dodikovom kontrolom, ti se obratima ovima iz Federacije ili onima iz drzavne vlasti, ili medjunarodnim organizacijama i Visokom predstavniku, oni jedva cekaju da skenjaju Dodika....ali posto njega vec godinama, bezuspesno, pokusavaju da skinu velike azdaje i opasni igraci, ti bi u toj prici bio tragikomican, pa i ta opcija odpada.
   - Okupi par ljudi, konkretno artikulisi, sta je problem, gde se krsi zakon i budzetska sredstva nenamenski trose, pa preko medija, interneta (jel si IT strucnjak?   Smile ), plakata i letaka pokusaj da ukazes ljudima na te probleme, lopovluke i kriminal, pa ces mozda nesto promeniti.....ali, budimo realni - neces!  Smile
   - Piskaraj po netu, otvaraj teme po forumima, i nadaj se da ces kroz silne diskusije i obilno pisanje, ubediti neke ljude, koji to citaju, da promene svoj stav prema Dodiku, i da glasaju protiv njega na sledecim izborima....to je u teorji izvodljivo (mozes zaista par ljudi ubediti u tako nesto putem svog delovanja po internetu, forumima, diskusijama), ali tesko da ces TI to uspeti  Smile

Bolje se okreni borbi za samostalnu RS  Smile pa kad budes znao da si svoj na svome, onda mozes i da mobilises ljude da se bore protiv kriminala i za bolje uredjenu drzavu, a ne da stalno misle da ce ih neko utopiti u islamsku dzamahiriju i pokenjati na visegodisnju borbu i hiljade mrtvih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Oprostite Hozeombre, ali poentu ove Vase poruke mogu da shvatim cak i sa 85% iskljucenih mozdanih funkcija! Mislite malo o tome! Uzgred, jako bi voleo da sa Vama odigram jednu partiju saha nekada... dobrocudni i nadasve blagonakloni prijatelju moj Smile
...dragi,ti nemas 85% iskljucenih mozdanih funkcija.
ti nemas 85% mozga,i kao takav ti si u neku ruku fenomen  fenomen  fenomen  fenomen  fenomen  fenomen  fenomen  fenomen........ ovo sto se pomera to je eho,koji ti odzvanja u tom praznom prostoru,koji je trebao biti popunjen mozgom,da te pitam da li kapiras?mislim,da je bez veze,a?
sto se saha tice,ne igram ga.nije mi dinamicna igra ili sport,kako god?ali,ako bi te to cinilo srecnim,ajde da odigramo.
ako odgovoris na ovaj post,to samo znaci,da si poslusao moj savet iz proslog posta.
ako si ,neka si!!! zivot nema alternativu!!! ako opet budes gladan,zamisli da umesto ovog,jedes ovo
...ovo nije molba,ovo je naredba!!!
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 09:46:20 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Crowz, da Vas pitam jel bi Hitler sledio ovaj, po Vama 'pobednicki savet', jel' bi se latio motike ili bi u ovakvoj ekonomskoj situaciji sedio kuci i ucio nove mrezne protokole? Smaram, je li? I na drugim forumima, je li? Umirem vec vise godina, je li? E pa sve je to TACNO moj prijatelju. Drzava me je (konacno) ocerupala do tacke da vise nemam sta da izgubim! E takvi su najopasniji prijatelju!
Hozeombre, to sto ne igras sag mi puno govori o tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Crowz, da Vas pitam jel bi Hitler sledio ovaj, po Vama 'pobednicki savet', jel' bi se latio motike ili bi u ovakvoj ekonomskoj situaciji sedio kuci i ucio nove mrezne protokole? Smaram, je li? I na drugim forumima, je li? Umirem vec vise godina, je li? E pa sve je to TACNO moj prijatelju. Drzava me je (konacno) ocerupala do tacke da vise nemam sta da izgubim! E takvi su najopasniji prijatelju!
Hozeombre, to sto ne igras sag mi puno govori o tebi.

E vidis, ja imam vise racunara kuci, prosecne vrednosti od 400e. Verovao ili ne, svaki racunar je kupljen od mojih para. Internet od celih 13 eura placam ja.Zivim u lopovskoj drzavi ali radim posteno, nekada i privatno i sa novcem kojim raspolazem mogu sebi da priustim racunar, veceru, kurvu i sl. Sa druge strane, ti zivis u lopovskoj drzavi i svaljujes krivicu na druge. Ti si jadan, pametan, ali te niko nece, pa sedis kuci i cekas da ti legne neka donacija na racun koji si furao u potpisu. Najlakse je kukati i blejati okolo. Meni je takodje lakse da sedim kuci ili da trazim od mamice i tatice pare i da kenjam na Dodika i Tadica i da trazim donacije ali mi se taj pristup gadi, sam sebi bih bio gadan.

Pokreni se, uradi nesto sa tim zivotom, posto te forumi i internet ocigledno nece nahraniti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...@BullSh...,
a,sta ti to govori sto ja ne igram shah?
jesi li video,kakav si samuraj!potisnuo si svest,emocije,osecaje cula i preziveo si dugu,tesku i hladnu noc.
kako god bilo,ti nisi umro od gladi!
samo,da se ne naviknes na taj meni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Elem, hvala na naravouceniju koje sam upravo i u potpis stavio. Kako bi raja iz sekcije 'nafiksajte mi racunar' rekla: 'Nasao sam odgovor, moze lock na ovu temu!' Btw, Hozeombre, da si u sekciji o racunarima - sigurno bi bio banovan... Ali valjda je takvo tvoje ponasanje 'ovde' u politici cak sta vise i preporucljivo clanovima ako zele da prokrce put do vladajuce fotelje. Hozeombre, bravo druze, samo tako nastavi, i ja cu glasati za tebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Elem, hvala na naravouceniju koje sam upravo i u potpis stavio. Kako bi raja iz sekcije 'nafiksajte mi racunar' rekla: 'Nasao sam odgovor, moze lock na ovu temu!' Btw, Hozeombre, da si u sekciji o racunarima - sigurno bi bio banovan... Ali valjda je takvo tvoje ponasanje 'ovde' u politici cak sta vise i preporucljivo clanovima ako zele da prokrce put do vladajuce fotelje. Hozeombre, bravo druze, samo tako nastavi, i ja cu glasati za tebe!

Primio k' znanju. Temu cu da zakljucam. Ako te bilo ko uvredi, imas potpuno pravo da iskoristis opciju .

Samo kliknes na nju i tim postupkom alarmiras kompletnu tim na bureku. Nije mi jasno da samo 2% ljudi ovde uopste koristi to.

[Locked]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.