Pomozite mi da sprecim Dodika da me dalje zaduzuje! Njemu se cefka novi helikopter, i kupuje ga mojim novcem, sto cu ja morati otplatiti kroz jos nizu cenu rada (i gladovanje), a ne mogu mu (pravno) nista. Napominjem da nisam glasao za njega, ali sta mi vredi - opet je na vlasti, i mene zaduzuje, a ja se nigde nisam ni za sta pitao! Ima li ista sto bi mogao uciniti povodom toga??
Pomozite mi da sprecim Dodika da me dalje zaduzuje! Njemu se cefka novi helikopter, i kupuje ga mojim novcem, sto cu ja morati otplatiti kroz jos nizu cenu rada (i gladovanje), a ne mogu mu (pravno) nista. Napominjem da nisam glasao za njega, ali sta mi vredi - opet je na vlasti, i mene zaduzuje, a ja se nigde nisam ni za sta pitao! Ima li ista sto bi mogao uciniti povodom toga??
ti jos nisi otputovao na bogati i bezbrizni zapad?
Pomozite mi da sprecim Dodika da me dalje zaduzuje! Njemu se cefka novi helikopter, i kupuje ga mojim novcem, sto cu ja morati otplatiti kroz jos nizu cenu rada (i gladovanje), a ne mogu mu (pravno) nista. Napominjem da nisam glasao za njega, ali sta mi vredi - opet je na vlasti, i mene zaduzuje, a ja se nigde nisam ni za sta pitao!
то се зове демо(но)кратија! нико нема власт,сем власти!
Citat
Ima li ista sto bi mogao uciniti povodom toga??
Грађанке и грађани(укључујући и тебе) и са ове и са оне стране Дрине,и са ове Саве,Дунава,Мораве,Ибра,Лабе,Висле,Лоаре,Болге,Дњепра,Мисисипија,Темзе...хоће да живе ''као сав остал свет''! Па глупо би било да им банкстери то не дозволе. Уз то има још што-шта да се ''приватизује''.... ................бубреге ти нису дирали....
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Razlog sto razna zanimanja postoje je sto ja ne mogu biti sam svoj suster, frizer, pekar, zubar... Tako da ne bi sAm pekao hleb - odvojicu nesto malo novaca i dati pekaru za isti. Ali u politici bukvalno imamo zanimanje da on(i) zive na mojim ledjima, pri tome im je posao NE da mi sluze nego da mi maksimalno zivot zagorcaju, a kome god se pozalim - kazu mi da to tako treba, da je to drzava, i slicno. (Neki kazu da je ovde cak i bolje nego vani!?)
...maleni skoci u drinu i udavi se.zivot ti postavlja mnogo pitanja,a ti si mali i glup. samoubistvo je tvoj izlaz u blagostanje.zazmuri i opali,a sve ostalo odradice priroda sama.
Hozeombre, samo ste zaboravili napisati da pre nego sto to uradim - sve sto posedujem (ukljucujuci i ovaj mobilni telefon) prvo 'prepisem' u posed neke dobre obliznje sekte, zar ne?