Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:45:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite Mensi!  (Pročitano 1548 puta)
17. Jun 2013, 02:39:45
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Lijep pozdrav svim ljudima dobre volje.

Iznio bih ovdje svoj problem s nadom da će se naći neko mehka srca pa me savjetovati u vezi mog ljubavnog poblema.
Zovem se Menso i imam 43 godine.  Po zanimanju sam bravar i rođen sam u Drežnici, mjestu nadomak Mostara.  Kao dijete bio sam dobar učenik ali malo polijen
pa me nisu zanimale visoke škole tako da sam odlučio da završim kakav zanat i odmah dobijem zaposlenje.  Znate kako je u tim godinama, daj para a ostalo
nek ide u tri lijepe.  Amidža me savjetovao da završim za bravara pa sam odabrao zanat našeg druga Tita i bio sam đak generacije, svaka petica.
Dokaz tome je i na zidu uramljena pohvala iz trećeg razreda.  
Da vam pravo kažem bio sam i lijep i zgođušan onako visok, crn, pojak u plećima, moji zubi.  Prvi sam u selu nabavio naočale Rejbanke a ostali momci su me
stalno pitali da im dadnem iste da oprobaju.  Bezbeli da njima nisu stajale tako lijepo kao meni.  
Bilo je cura ko u priči jarane.  Mogo sam da biram koju ću.  Mijenjao sam ih češće nego vlastite gaće da izvinete.  Nikad mi nije bilo na pameti da se
skrasim i osnujem fameliju.  Samo žene, cigari i rokenrol.  
Ali kako sam napunio četrdesetu ta želja za famelijom je počela rasti.  Valja imat nekog ko će te po povratku kući dočekat s ručkom, a i ovu moja kuća na
sprat, vozni park (golf, freza i traktor) te 15 dunuma zemlje treba neko da nasljedi.
Jednog dana sam sjeo, uzeo hartiju i olovku, te napravio spisak cura iz mog sela i okolice.  
Ona pred udajom, ona poružna, ona na lošem glasu, ona premlada, ona prestara. . . kad sam sve pretumbo shvatio sam da u široj okolici nema cure za mene.
Poslje sam se prijavio na smokvu i iskricu jer sam čuo da tamo ima treba, ali neuzubilahi sve nekakve što traže pare za onu stvar.
Pravo sam se razočaro.  

I onda se desilo to da sam kod komšinice upoznao njenu rodicu Nerminu koja je inače raspuštenica ali meni to ne smeta.  Plavuša. . ama zgodna ko kad je
zgodna.  Malo sam se ko postidio u njenom društvu pa je nisam ni pitao da izađe sa mnom a ona vrckava samo se smije i priča s rodicom a mene ni da pogleda.
E kad je otišla meni se razvezo jezik.  Pitam komšinicu ko je, kakva je, koga ima, čime se bavi, traži li nekog i kona mi sve ispriča.
Čim sam došo kući prijavio sam se na fejs, našao je i poslo zahtjev.  Svako 5 minuta provjeravao sam je li prihvatila, je li, nije li, je li. . .
Čak sam i u klozet nosio mobilni i provjeravao.  I prihvati me! Kad nisam crko od dragosti!
Odmah sam joj se javio na chat, rekao kako je lijepa, ali je cura morala da ubrzo ide pa sam se dao u razgledavanje njenih slika.
Svaku sliku sam joj ili lajko ili komentariso.  Na zid sam joj stavljao pjesme od Divljih jagoda, Crvene jabuke, Dugmeta.  
Čak sam kao hompejdž umjesto googla stavio njen profil.  Stalno sam je hvalio i po zidu i slikama i svukuda jer sam htjeo pokazati koliko mi je
stalo do nje.  
I neko jutro ja ustao, napravio kahvu i ko na kompjuter ću. . . kad vidim blokirala me.  Osto sam šokiran! Zašto me blokirala? To juto mi je prisjela  i
kahva i cigar, a nisam mogao ni doručkovati od neke muke.  Hodo sam po sobi i kontao šta joj je, šta sam pogrešno uradio a baš sam se trudio da joj
dadem do znanja da mi se sviđa.  
Kontaktirao sam komšinicu i rekao joj tako i tako, kaže ona živ bio nemoj mene u to uvlačiti.  
Po čitav dan sjedim u bašti zaklonjen starom smokvom i pratim kuću od komšinice da vidim neće li joj doć Nermina ali nje nema.
Šta da radim? Šta mislite zašto me blokirala? Gdje sam pogriješio?
Šta mi vi savjetujete? Da joj odem pred kuću i zatražim objašnjenje? Ili da čekam s nadom da će me odblokirati?
Samo nemojte reći da je zaboravim jer NE MOGU.  Ja bi nju odmah ženio :(
IP sačuvana
social share
www. bosanski-forum. com
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
rados bajic ima brata izbosne  Smile Smile

smorio si je kao suvu sljivu druze.. moras da budes smeker, da je kuliras .. pogotovo ako je iz njemacke

moras malo da budes i fasista.. one se na to pale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
 Smile kad pročitah naslov teme,pomislih,kakva pomoć treba ovima iz MENSE? idi bre MesO,prepade me,pomislih kad ovi geniji traže pomoć od nas običnih ode sve u pm.
inače slušaj munku,ona ti je doktor za te stvari,zna žene,a zna i muškarce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Smile kad pročitah naslov teme,pomislih,kakva pomoć treba ovima iz MENSE?
I ja.  Smile

Lajkovao si joj sve slike i kacio pesme na zid. Da si joj se nesto svidjao to bi joj mozda bilo i slatko, ovako, tvoje ponasanje je u njenoj glavi vikalo "stalker". I ne krivim je jer stvarno delujes opsednuto njome. Tako da, nije ni cudo sto te je blokirala, i tako da, zaboravi je...

btw srz problema je u ovom

Citat
shvatio sam da u široj okolici nema cure za mene.
i da si od onih koji misle da su toliko posebni da im i treba nesto toliko posebno da bi se skrasili i da to ne mogu da nadju u okolini od 100km2. Istina je da niko nije toliko poseban i da nekoga ko ti odgovara svakako mozes naci i u blizoj okolini. Tako da, ako stvarno hoces da se skrasis i nadjes neku kako treba menjaj taj stav pod hitno i budi malo prilagodljiviji...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
I ja.  Smile

me three Smile

inače, da, ti si stalker... pogotovo bi trebalo da prestaneš da motriš komšinicinu kuću, pomisliće žena svašta, naročito ako je upoznata sa istorijom problema... a ovu teško da ćeš ponovo da vidiš, odustani dok nisi fasovao zabranu prilaska...

e sad, kako se tačno u priču uklapa to što si bravar Smile da ne planiraš da provaljuješ kod nje (hint: nemoj!)... a rejbanke mi se još manje uklapaju, jedino ako misliš da se kamufliraš (hint no 2: nemoj ni to!)...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
I ja.  Smile

me three Smile

четр ...   Smile

Citat
s nadom da će se naći neko mehka srca
ово ме је насмејало мало ...

rados bajic ima brata izbosne  Smile Smile

овде сам већ морао смејати се наглас ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
пет  Smile

Čak sam kao hompejdž umjesto googla stavio njen profil
  Smile

ово ће да буде хит на нету ко грталца. Менсо свака ти част како си ово исписо, а ђевојци немам појма шта је...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Nokia 
Jebote koj uvod  Smile

Citat
i da si od onih koji misle da su toliko posebni da im i treba nesto toliko posebno da bi se skrasili i da to ne mogu da nadju u okolini od 100km2. Istina je da niko nije toliko poseban i da nekoga ko ti odgovara svakako mozes naci i u blizoj okolini. Tako da, ako stvarno hoces da se skrasis i nadjes neku kako treba menjaj taj stav pod hitno i budi malo prilagodljiviji..
slazem se
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:45:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Mensi Pomozite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.