Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30168 puta)
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja slusasam jazz i rock Smile pa opet pogledam ponekad i sta sad,nisam gej i edukovan sam,emocijalno i socijalno stabilan

..pa ako nisi sto se onda osecas prozvanim, pa se javljas..nista tebi nisam ni rekao..
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
SonyEricsson k310i
ja slusasam jazz i rock Smile pa opet pogledam ponekad i sta sad,nisam gej i edukovan sam,emocijalno i socijalno stabilan
Mozda si edukovan ali nisi pametan,jer onaj ko je pametan to za sebe nikad nece reci:-) Biti skolovan ne znaci biti i pametan;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e51
podrzavam borbu protiv VB.kad god vidim ono luciferovo oko svevidece(ko razume shvatice) i kad cujem onaj glas VB koji izigrava Boga u onoj jadnoj i vestackoj kuci muka me uhvati!!! Smile Smile "Ko ka Nebu pljuje u lice mu se vrati"!!!
IP sačuvana
social share
I da nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s vama!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M

..pa ako nisi sto se onda osecas prozvanim, pa se javljas..nista tebi nisam ni rekao..

znao sam da ce se javiti par indijanaca sa default odgovorom-tj da sam se osetio prozvanim-istroseno i ofucano bas,ako niste razumeli drage moje poglavice i borci za ljudska prva-vb je benignan show i cista zajebancia neko drugi vas posmatra i kroji vam zivote-vasa opsednutost vb ide toliko daleko da gledate isti kako biste ga analizirali,a ja pogledam ili bolje reci poslusam iz ciste proste zabave-koje ruku na srce ima sve manje i manje-,analogija je los izbor ucesnika,e sad opet na redovnu dozu vb-a da bi mogli da dubokoumno psihoanalizirate isti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

trazim nesto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8677
Zastava NEDODJIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson ukraden
uvek za spa;liti im treba kucu ja sam za sve i duboko podrzavam.
IP sačuvana
social share
sanjar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6300
veliki brat dovodi do mentalnog oboljenj i treba ga izbaciti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

znao sam da ce se javiti par indijanaca sa default odgovorom-tj da sam se osetio prozvanim-istroseno i ofucano bas,ako niste razumeli drage moje poglavice i borci za ljudska prva-vb je benignan show i cista zajebancia neko drugi vas posmatra i kroji vam zivote-vasa opsednutost vb ide toliko daleko da gledate isti kako biste ga analizirali,a ja pogledam ili bolje reci poslusam iz ciste proste zabave-koje ruku na srce ima sve manje i manje-,analogija je los izbor ucesnika,e sad opet na redovnu dozu vb-a da bi mogli da dubokoumno psihoanalizirate isti

..da i ja slusam slicno ...od Burning srper-a do Sepulture, preko Hooker-a, StiveaRay-a, Maceo Parkera..itd..(i to nema nikakve veze sa VB-om)..
ali ne citiram  postove po temama koje pljuju rock&blues...to je razlicitort u misljenju, cuo si za to nadam se...prihvatam tudja misljenja..ona su tudja, ne moja...
kada svi misle isto to nije dobro...znaci da se ne misli svojom glavom...misli malo o tim stvarima...bez ljutnje..
 Smile
ah da,  da dodam, nisam gej i edukovan sam,emocijalno i socijalno stabilan Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 16:13:53 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
bla bla bla Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bla bla bla Smile Smile

...ovo su tvoje reci ne znam ko ovde blebece... Smile

...izvinjavam se za oftopic..
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 19:40:18 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
prepoznao se veliki borac protiv hegemonije svetskih mocnika Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.