Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30356 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ima , brate , kako nema . Sta si ti pozitivno video u celom serijalu do sada , ako izuzmes onog osobenjaka Ivana koji kao da je pao sa Marsa u ovu nasu Srbiju ? Pa i za njega mozemo da se pitamo koliko je pozitivan . Video si spletkarenja , ogovaranje , pljuvanje najgore vrste , ljude iskompleksirane do krajnjih granica , ljude koji imaju po trideset godina a ponasaju se gore od sesnaestogodisnjaka . Kad sam video onu moju nislijku Maju kako se ponasa , bilo me je sramota sto sam iz Nisa . Sada ne pratim nista sto se Velikog brata tice , ali iz onih nekoliko kratkih inserta u jutarnjem programu video sam da ova nislijka sto je sad unutra nije nista bolja . Koliko je ona Maja glumila party girl ( i nislijku iz centra , a poreklom je iz Malosista ) , toliko ova sad glumi nekakvu studentkinju i devojku koja zna sta ce u zivotu i ima cilj , a ne zna gde je suplja . Da je nesto vredela , izborila bi se da studira u Nisu , a ne bi pobegla u Kosovsku Mitrovicu . A o nivou njene kulture da i ne govorimo , pogotovu kada pocne da vristi kao sizofrenicarka tokom napada . Ako je to nesto pozitivno , onda svaka cast svima nama , onda je cela nacija za Toponicu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Evo da i ja nešto kažem na tu temu i ako mogu da doprinesem svojim stavom i ramišljanjem na gore navedeno!
Velikog brata ne pratim,ne gledam,ne slušam o njemu-ne zanimaju me tuđi životi!
Imam svoj život,svoj posao,svoje radosti,svoje probleme i stvarno bih bio mnogo zaludan kad bih svoje vreme(koje nastojim da utrošim na neke pametnije emisije kad već dođe do toga da treba da zračim svoj mozak TV-om)
Kod mene u kući nije popularna varijanta priklanjanja masovnim trendovima-u šta spada i VB(izbegavamo da jedemo govna zato što ih ceo komšiluk jede i pritom mljacka od slasti)
Kad se nađem kod nekog od onih što gledaju,prate(saosećaju se sa glavnim junacima,kao da su im rod rođeni, u svemu onome što je postalo sastavni deo našeg folklora,naše kulture i nekulture,kako gledaju tamo neke bele zečeve,pacove i miševe koji su u toj meri dokoni i primitivni,i u toj meri imaju potrebu da sa gomilom govnoždera i sapatnika koji sve to upijaju preko TV-a podele svoj život,svoju intimu,svoje dobro i loše jer ne umeju na drugačiji-kvalitetniji način da na sebe privuku pažnju i obezbede sebi koricu hleba,................................)pripadne mi muka,smorim se bre ko plovak,uz prethodno pitanje: jel mu neko jako blizak tamo? i da li baš tada moram i ja da učestvujem u svemu tome? i šta ga u tolikoj meri tako magnetski privlači tome da se naslađuje tuđim životom(ako se život u zatvoru uopšte tako može nazvati)?Odgovori variraju od glupih-ma ne pratim ja to stalno,smo ponekad(uz sklanjanje pogleda u stranu-valjda im je neprijatno ili šta već) do fanatično navučenih tipa-ma nemaš ti pojma,znaš šta se sve događalo tamo tim ljudima,znaš kakvu je tešku životnu priču imao a onda je pobedio i sad mu je...ove sad ne volim,al što je bio jedan strava lik...-od kojih ni jedan nema odgovor napitanje:šta će bre sve to tebi u životu?šta si tamo pametno video?šta si naučio?si postao bolji čovek?u kojoj meri si se odmorio ili nasmejao uz VB?MUK
Ljudima je podvaljena iskrivljena slika stvarnosti-kroz formu reality show-a!šta je bre to tamo toliko realno?dal je moguće da je to ta  realnost od koje masovno ljudi beže(svako na svoj način)?to mi je jako debilno i licemerno-bežim od svoje realnosti da bi gledao nečiju tuđu kvazirealnost!lakše je buljiti u kutiju i živeti tuđi život nego da se uhvatiš u koštac sa svojim životom ,problemima,poslom,porodicom,prijateljima,svim onim lepim i ružnim što nas okružuje i na taj način postići ono stanje unutrašnjeg zadovoljstva i sreće!
Da ne dužim dalje-o velikom bratu i emisijama tipa-hleba i igara,mislim sve najgore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Evo da i ja nešto kažem na tu temu i ako mogu da doprinesem svojim stavom i ramišljanjem na gore navedeno!
Imam svoj život,svoj posao,svoje radosti,svoje probleme i stvarno bih bio mnogo zaludan kad bih svoje vreme(koje nastojim da utrošim na neke pametnije emisije kad već dođe do toga da treba da zračim svoj mozak TV-om)
Kod mene u kući nije popularna varijanta priklanjanja masovnim trendovima-u šta spada i VB(izbegavamo da jedemo govna zato što ih ceo komšiluk jede i pritom mljacka od slasti)
Kad se nađem kod nekog od onih što gledaju,prate(saosećaju se sa glavnim junacima,kao da su im rod rođeni, u svemu onome što je postalo sastavni deo našeg folklora,naše kulture i nekulture,kako gledaju tamo neke bele zečeve,pacove i miševe koji su u toj meri dokoni i primitivni,i u toj meri imaju potrebu da sa gomilom govnoždera i sapatnika koji sve to upijaju preko TV-a podele svoj život,svoju intimu,svoje dobro i loše jer ne umeju na drugačiji-kvalitetniji način da na sebe privuku pažnju i obezbede sebi koricu hleba,................................)pripadne mi muka,smorim se bre ko plovak,uz prethodno pitanje: jel mu neko jako blizak tamo? i da li baš tada moram i ja da učestvujem u svemu tome? i šta ga u tolikoj meri tako magnetski privlači tome da se naslađuje tuđim životom(ako se život u zatvoru uopšte tako može nazvati)?Odgovori variraju od glupih-ma ne pratim ja to stalno,smo ponekad(uz sklanjanje pogleda u stranu-valjda im je neprijatno ili šta već) do fanatično navučenih tipa-ma nemaš ti pojma,znaš šta se sve događalo tamo tim ljudima,znaš kakvu je tešku životnu priču imao a onda je pobedio i sad mu je...ove sad ne volim,al što je bio jedan strava lik...-od kojih ni jedan nema odgovor napitanje:šta će bre sve to tebi u životu?šta si tamo pametno video?šta si naučio?si postao bolji čovek?u kojoj meri si se odmorio ili nasmejao uz VB?MUK
Ljudima je podvaljena iskrivljena slika stvarnosti-kroz formu reality show-a!šta je bre to tamo toliko realno?dal je moguće da je to ta  realnost od koje masovno ljudi beže(svako na svoj način)?to mi je jako debilno i licemerno-bežim od svoje realnosti da bi gledao nečiju tuđu kvazirealnost!lakše je buljiti u kutiju i živeti tuđi život nego da se uhvatiš u koštac sa svojim životom ,problemima,poslom,porodicom,prijateljima,svim onim lepim i ružnim što nas okružuje i na taj način postići ono stanje unutrašnjeg zadovoljstva i sreće!
Da ne dužim dalje-o velikom bratu i emisijama tipa-hleba i igara,mislim sve najgore

Smile Smile Smile

Лепо срочено!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Staraćemo se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...Veliki brat je dno dna, i konceptualno i sam RShow ovog tipa je trash.. evo jos jednog pobornika ideje o borbi protiv BB...

I am IN Smile
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Po mom misljenju, ostoje mnogo losije stvari u Srbiji koje treba resiti. Ja gledam VB, ali za sve pobornike ukidanja ove po njima ,,debilne" emisije kazem vam: Ljudi, pred nama su gori problemi. Korupcija od fizickog radnika do direktora, skolstvo koje je ocajno do kraja, bolesti poput HIV i raka, odredjeni sportovi kod nas su sve losiji a niko o tome ne brine. Kakva nam je kosarka? Kakav nam je rukomet? Klupski fudbal? Mnogo huligana na sportskim manifestacijama. Talentovani ljudi beze odavde, u Evropu i Ameriku gde je taj famozni VB, iako to nije razlog sto odlaze i iako to bas i nije kljucno za te zemlje, veoma popularan. Poljoprivreda je katastrofa, sve izumire, i Srbi, i gradovi, i sela. Vlada Srbije se bori protiv oduzimanja Kosova kako zna i ume. A vi pricate o ukidanju VB-a, pravima homoseksualaca, pravima zivotinja itd.
Molim lepo!

IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Po mom misljenju, ostoje mnogo losije stvari u Srbiji koje treba resiti. Ja gledam VB, ali za sve pobornike ukidanja ove po njima ,,debilne" emisije kazem vam: Ljudi, pred nama su gori problemi. Korupcija od fizickog radnika do direktora, skolstvo koje je ocajno do kraja, bolesti poput HIV i raka, odredjeni sportovi kod nas su sve losiji a niko o tome ne brine. Kakva nam je kosarka? Kakav nam je rukomet? Klupski fudbal? Mnogo huligana na sportskim manifestacijama.
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Zato je i vecina nas rekla da je VB samo deo problema . A sto lupamo o tome , verovatno zato sto je neko to postavio kao temu . Za ove ostale mozes i sam da ih postavis . A mozes da gledas i ovako : i VB je deo problema , pa zasto ne bi poceli da ih resavamno od njega , to je bar najlakse . Da resimo , recimo , problem narkomanije trebalo bi nam mnogo vise i snage i volje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko god se gnuša velikog blata , sa mnom može da popije kafu !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Ljudima je podvaljena iskrivljena slika stvarnosti-kroz formu reality show-a!šta je bre to tamo toliko realno?dal je moguće da je to ta  realnost od koje masovno ljudi beže(svako na svoj način)?to mi je jako debilno i licemerno-bežim od svoje realnosti da bi gledao nečiju tuđu kvazirealnost!lakše je buljiti u kutiju i živeti tuđi život nego da se uhvatiš u koštac sa svojim životom ,problemima,poslom,porodicom,prijateljima,svim onim lepim i ružnim što nas okružuje i na taj način postići ono stanje unutrašnjeg zadovoljstva i sreće!

Meni i dalje nije jasno... zasto oni koji potpuno bojkotuju VB, u toj meri iritira taj reality show ... da ga shvataju ozbiljnije od ovih zaludjenika, kojima se i sami chude i krste? Dozivljavajuci ga kao ultra-opasnost- prikrivenu u jagnjecoj kozhi, sa potencijalom da unistava ljudske umove, sputava razvoj novih generacija i predstavlja najveci zlocin koji se moze videti na TV  Smile

Mislim da ljudi koji zasita ne prate VB nikada ne bi mogli toliko da se zauzmu da to svoje #nepracenje# opisuju do najsitnijeg detalja i na neki nacin isticu sebe kao posebno normalne i prosvetljene ljude, koji su prozreli u smisao tog show-programa i u njemu otkrili toliko mana i negativnih stvari, retkima vidljivim ...Takvi ljudi nemaju nikakvo misljenje o VB. A ovi koji preuvelicavaju celokupno postojanje Vb na TV ekranima, jesu zapravo ljudi koji to povrsno gledaju, sa unapred pripemljenom osudom ka necemu sto i sami ne razumeju... Samo zbog toga sto im je to nesto novo, chudno ili zbog toga sto ga poistovecuju sa necim sto taj show nikako nije.
Ja sam za to da se svako prvo dobro i temeljno uputi u smisao jednog takvog reality show-a pa da onda prica i pljuje, osnovano i realno. A ne paranoicno i iracionalno: "ne gledam VB, ali znam da je to najvece zlo i da su svi koji ga gledaju budale" .. e jbg sada.

I konacno, zelim naglasiti svoj stav, a to je, da nisam protiv postojanja Reality Show programa- Veliki Brat, vec osudjujem buku i galamu koja se pravi oko njega u ovoj drzavi- kao da je ne znam sta. I u pozitivnom i u negativnom kontekstu.

« Poslednja izmena: 16. Nov 2007, 22:31:25 od Whisper8020 »
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.