Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30472 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Vi ste ludji od velikog brata  Smile
U potpunosti se slazem.
Daj ludaci okanite se toga,jos malo i procice VB,zasto kao sto vec rekoh nepokrenete borbu protiv pinka i onog sranja od granda,zar vam to nesmeta,zar trebaju deca da nam pevuse takva sranja koja izlaze iz granda,zar zelimo sopstvenu decu na dusi da nosimo kad se zatruju onim otpadom sa pinka,ostavite to sranje od VB jer ima i mnogo gorih i opasnijih televizija i emisija.

Pokrenuo sam ja i to.Ali sam prosao ne slavno a ima i temu gde sam pitao sat mislite o tv programu ali nista.Nazalost smo zatrovani svim i svacim ali sta je tu je.Sve to neko namece a mi smo klimamo glavom cutimo.

Svaka cast za potpis.

I ja mrzim grand

Pridruzi se...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Gde se za sta pridruzuje.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w200
Sta je za vas i akademija nauka kvazi socijojlog.

Ne razumem: jel' ti aludiras da bi,zato sto je covek clan akademije,trebalo da bespogovorno verujemo u sve sto on kaze?! Ja bih rekao da dragi akademik zeli da izadje iz anonimnosti, i usput da ispadne strasno pametan,pa napada obicnu TV-emisiju,i pri tom koristi dosta reci koje ne znace nista.Svi ti "tvoji" copy/paste tekstovi,koje postujes na ovoj temi,su prepuni tolikih nedostataka,da se meni cini da ih nisi ni procitao.Ili jednostavno ne ispitujes misljenje samoproglasenih autoriteta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mislis sluze se "floskulama" mlate praznu slamu,zamajavaju narod
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Ma to samo dokazuje koliko smo bolestan narod...
Akademici se bave BB-om,a u svetu akademici nisu ni culu za emisiju,jer sto je ona toliko vazna da bi toliko pisali o njoj?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Akademici se bave BB-om,a u svetu akademici nisu ni culu za emisiju,jer sto je ona toliko vazna da bi toliko pisali o njoj?
Управо тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ma nije ovde problem samo Veliki Brat , ni samo Grand Parada , problem je ceo paket stvari koje se usvajaju sa Zapada , ili Istoka . I to kad usvajamo , usvajamo sve najgore , umesto najboljeg . Na primer , vecina nas je skidala klipove koji su snimani mobilnim telefonima . Kada se bilo koji od njih pojavi , uskoro ga ima cela Srbija , pa i sire . Ali da li je neko razmislio kako se oseca otac , ili brat , ili sestra devojke ili momka koji je na tom klipu ? Kako bi se neko od nas sutra osetio kada bi svoje dete video na nekom od tih klipova ?
Drugo , ko je bilo kome od nas dao pravo da nesto sto je neko snimao kao svoju intimu i zeleo kao svoju privatnu uspomenu na nesto lepo i pozitivno u svom zivotu koristimo kao dnevnu zabavu , ili da to razmenjujemo kao da je nase licno ? Kakvim to cini sve nas ? Jer smo mi onda normalni ljudi , ili bolesni voajeri koji se umesto da se bave svojim zivotima bave tudjim i umesto da zive svoje zivote , zive svoj zivot kroz tudje ? A to je samo jedan deo problema .
Sta da kazemo kada je glavna tema grupe starijih osnovaca dok se setaju ko se od njihovih drugova puca u venu a ko ne ?
Veliki Brat sam za sebe i jeste i nije problem , ali je sve ovo gledano zajedno veliki problem .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
[quote a :mrgreen:uthor=miodrag2 link=topic=264965.msg4343601#msg4343601 date=1194940244]
Na primer , vecina nas je skidala klipove koji su snimani mobilnim telefonima . Kada se bilo koji od njih pojavi , uskoro ga ima cela Srbija , pa i sire . Ali da li je neko razmislio kako se oseca otac , ili brat , ili sestra devojke ili momka koji je na tom klipu ? Kako bi se neko od nas sutra osetio kada bi svoje dete video na nekom od tih klipova ?
Drugo , ko je bilo kome od nas dao pravo da nesto sto je neko snimao kao svoju intimu i zeleo kao svoju privatnu uspomenu na nesto lepo i pozitivno u svom zivotu koristimo kao dnevnu zabavu , ili da to razmenjujemo kao da je nase licno ?
Veliki Brat sam za sebe i jeste i nije problem , ali je sve ovo gledano zajedno veliki problem .
Citat
Cekaj na kakve ti klipove mislis???
Sta fali higijeni u gradu,picijem gripu i metalici??? Smile
Nisis naglasio kakve klipove... Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 14:48:07 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Grand treba ukinuti !!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Znas ti Stefane dobro , ne pravi se blesav , dobro znas na sta mislim . Ako bas hoces , sta tebe ili mene briga da li se Suzana Mancic snimala ili nije tokom seksa sa njenim grkom ? To je njena privatna stvar . Ko sto je tvoja i moja privatna stvar sta radimo u privatnom zivotu , dokle god svojim ponasanjem ne ugrozavamo nekog drugog . A vecini koja je kao luda jurila takav snimak i slicne bi bolje bilo da su se za to vreme potrudili da nadju neku devojku , ili ako su cure momka , pa da sami nesto rade umesto sto gledaju sta radi neko drugi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.