Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate emitovanje VB?
Da
23.9%  (11)
Ne
76.1%  (35)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomozite borbu protiv velikog Brata  (Pročitano 30427 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Od kada traje Vb pogledao sam ga onoliko koliko traje prelazak preko tog kanala,racunam da sam pogledao oko 60tak sekundi!

Smile Ja nisam ni toliko....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson w900
Citat
Унапред се захваљујемо свима онима који ће подржати ову акцију и молимо их да канцеларији у Београду обавезно пошаљу своје контакт адресе, како бисмо им по излажењу новог броја доставили примерак часописа.

Jest, ja da vam dam adresu, pa da znate gdje sam. Kako se to uklapa u borbu za privatnost?    Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 00:24:08 od eddie8888 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6630
@modovi:
zar reklamiranje bilo kakovog tipa nije zabranjeno pravilnikom foruma?!.. a ako se ne varam ovo je reklamiranje!!..
zakljucajte bre ovo!!!
@joca
... kada vec tako mislis sto ne izbacis taj komjuter iz kuce ,zar to nije iskonsko zlo,mozada te sada strani placenicni i spijuni motre preko google-a...ili su ti ubacili nekog trojanca da vide kakvim se ti anti globalisitckim idejama bavis  Smile Smile..
 Najvise volim vas likove koji sedite kuci, matorci vas izdravaju,a na sve strane pricate da je novac zlo i da kvari ljude... uzivate u svim blagodetima moderne tehnologije...a ovamo zagovarate ovakve gluposti...
Iidi osami se u neku vukojebinu...van domasaja modernih dostignuca i civilizacije onda cu te razumeti...
ovako ste samo smesni!!!
...ali bitno je da kada se u googlu kuca dveri ..izlazite na prvom mestu..i isto tako imate uredno zakupljen com domen..i o cemu bre vi pricate onda...koga lozite  Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 17:19:18 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
ma, to su Dveri... njima ni Saatchi&Saatchi ne moze pomoci kada je u pitanju reklamiranje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Siemens A65
Mislim kakve su to gluposti - ukidanje VB.. Ko ce to jos da podrzi.. Neko je pomenuo intimu i nesto slicno... Ono sto je najbitnije jeste da niko ukucane nije prisilio da udju u kucu VB.. Svi su oni izrazili veliku zelju za tim.. Niko nikoga nije na silu naterao, pa sad kao treba spreciti tu emisiju zabavnog karaktera. Ne treba ukinuti, meni je bas ok.. pogotovo, sto me u ovoj sezoni zanima ko ce kome oci da iskopa... Smiley
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
B92 bi trebao da pusta samo sat/dva dnevno a "zaludjenici" (kakvih,po svemu sudeci,nije malo) neka gledaju preko neta ili nesto slicno,pa da svi budemo srecni (osim onih na dial-upu,mada se ADSL brzo siri).

Inace,ona Ranka iz Curuga je sestra od mog druga Dragana,a njena sestra (valjda rodjena) je neka manekenka u Dubaiju. Naravno,to ne menja stvar,i dalje me boli stojko za Big Smaratora.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Велики брат је нешто најдивније што је могло да задеси усташку тв беее-92 и ја сам пресрећан што коначно на тој тв могу да гледам турбо-фолк певачице, малограђанке и малограђане, сисате и гузате спонзоруше и сав тај олош од кога су се они шатро бранили свих ових година.
Да не причам о националистичким испадима којих ће бити и сада ... то ми греје душу. Smile

А најсрећнији сам због њихових ''прогресивних'' снага, евро-амеро-пејаца који ово доживљавају као тежак удар и још један разлог да оду апстиненцију.

Сејали сте пинк, сада жањите плодове пинка.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Interesantno razmišljanje! Smile
Ja to stvarno ne gledam i užasavam se takve vrste voajerizma zacinjenog neukusom,vulgarizmom i slicnim stvarima...
Vadjenje "budale" cešanje dupeta i gledanje ostalih vulgarnosti (to se moglo videtu cak i u dnevnoj štampi)kod mene izaziva odbojnost i gadjenje!
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 15:37:07 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nije toliki problem sto ljudi gledaju VB, neka gleda sta ko hoce, veci je problem to sto su ljudi slepi pa ne vide sta je sustina svega toga.  Jednostavno sve se pretvorilo u novac u svim aspektima drustva, nije vise bitna ni religija, ni jezik, na kultura, ni pitaj Boga sta, bitno je da se napravi jedno globalno selo i da se sto lakse uvale americki proizvodi, na sto vece trziste.  Jednostavno ubij u ljudima, ono malo morala sto imaju i eto rezultata.  Jednostavno polako ali sigurno, ubacuju zenske osobe koje bi za malo para sve radile, ubacuju feminizirane muskarce. . .  i ko zna sta nas jos ceka.  I sad normalno klinci, tinejdzeri gledaju sve to i naravno ugledaju se na likove koji su u kuci, i eto ti evropske Srbije, pederi i kurve na sve strane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Ne gledam VB niti cu ga gledati...ne zanima me....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.