Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomoc za publish web site na org domenu  (Pročitano 1241 puta)
01. Jan 2008, 18:43:57
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
ovako. najbolje je da pocnem iz pocetka. na malti radim gradjevinu vec godinu dana i muka mi je vise. ukazala mi se prilika da uradim web sajt za jednu organizaciju na malti i mislim da je to dobar nacin da se sklonim sa gradjevine u neku bolju oklinu. nemam pno vremena jer sam svaki dan na poslu do 6 sati tako da mi ostaje oko 4 sata dnevno vremena za rad. nisam iskusan u izgradnji i promociji ono sto sam radio je na besplatnim hostovima kao orgfree i tako to. elem. moj plan je da skinem besplatni template sa neta  i naso sam dobre uradim nekoliko stranica uradim linkove i ostavim prostor za neki mali forum ili vise kao chat room.                                                                           1. kako da aktiviram email acount vise njih 2. kada uradim publish da li je moguce lako dogrdjivati taj sajt sa forumom uraditi neke baze podataka za najnovije informacije i tako to 3. hteo bih da ga urafdim na najprostiji nacin ali da bude funkconalan a kasnije da ga nadogradjujem.
radim sve sa programima tipa nvu,wysiwyg web builder 5 ,filezila,swish max 2 i relativno se dobro snalazim
izvinjavam se ako je konfuzno napisano ali trenutno moje stanje je takvo posto 2 nedelje letim po netu kako bih naucio nesto ali sve postaje komplikovanije. hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
pokusacu malo jasnije
1.sajt je organizacija trecih nacija gde je trenutno i srbija bar na malti
2.sajt je info karaktera org je domen sa peypal donaciom,online pomoc tipa no membership chat room ili mozda i skype pricaonica,download pdf obrazaca  , search archive arhive u obliku informacija najnoviih vesti,10 email acounta
3.dali to moze da se uradi u web builderu ili nvu bez php mysql
4.kako bi se odrzavao taj sajt kojim softwerom
5.kako se uopste odrzava sajt tipa takve organizacije
Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
i jos nestoako nije problem.posto eb builder jelte je krekovan ako bih uradio sa njim prezentaciju,publish,da li on ostavlja neke svoje licence na sajtu ili ne.isto u vezi besplatnih templata koja je prica sa njima.isto i sa swish max akose radi flash da li i on ostavlja svoje tragove ili ne. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Prvo... ne vidim ama bas ni jedan razloga da sve ovo sto si napisao napises u tri poruke... Jasno stoji da su takve stvari protiv pravila foruma, a da ne goovorim o tome da su iz bez toga poruke bespotrebno konfuzne...

Drugo... iz svega ovoga se vidi da ti o izradi prezenacijua ne znas nista... ne da nisi iskusan...

Trece... Za dve nedelje, sa par sati dnevno mozes da naucis cudo stvari...

Iz mog ugla....
Ili sedi pa na osnovu nekog kvalitetnog free ili paid template-a napravi sajt koji valja... ili nadji nekog ko to ume i plati mu a zadrzi sebi procenat dok ne naucis...

Za tako nesto ti treba ili gotov CMS koji nudi opcije koje tebi trebaju i malo znanja html/css/php/mysql da odredjene specificnosti koje su ti potrebne izvedes... Pored toga, treba ti kontrola nad hosting paketom da bi otvorio mailove i sve podesio kako treba...
Ne postoji idiot-friendly program gde to mozes da dobijes u par klikova, a znanje koje ti je potrebno da to naucis ne mozes savladati za par dana...

Dakle, ako ne znas sta radis, pametnije je da ne radis nista nego da napravis nesto lose i uz to, verovatno u nekom trenutku i najebes...

Ako hoces da promenis svoj zivot... kreni da radis na tome, to nije nesto sto moze da se uradi za pola sata ili 10 dana...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
ok  imam jos par dana za odgovor,razmislicu dobro o ovome.hvala  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.037 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.