Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:55:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc  (Pročitano 1075 puta)
22. Sep 2007, 23:44:06
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson t68i
ovo sam juce provalio,ne znam da li je normalno ili treba da idem kod lekara Smile

na kraju donje vilice,kod brade,ispod sekutica,na dnu brade..e tu odozdo  Smile valjda ste te razumeli
tu sa desne strane imam normalan zavrsetak donje vilice,.
a sa leve na "cosku" imam KAO "malo vecu kuglicu" koja kao da je koska...ne vidi se golim okom ali osecam pod prstima..ne boli ali kad malo stegnem boli malo..

Sta da radim Smile Smile

ako ste dokoni pogledajte da li vi imate ovo,da znam da je normalno,pa napisite Smile

taj deo je donja vilica ispod brade,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia the best
ne znam, mozda neka zlezda. meni je npr zlezda izasla u vreme kad sam na gornjoj usni imala herpes, kada se herpes povukao, povukla se i ''kuglica''. ne znam dal je to u pitanju. ali ako se ne povuce idi do lekara. ja sam tad bila.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHX680 1.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Kao i svaki hipohondar pipkas se i napipavas gdje je sta i sta je normalno a sta nije.. nebi me cudilo da ti jei od pipanja nesto izaslo tu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N95
e kad bi svi krenuli da se pipkamo i da idemo kod lekara, morali bi da ih uvozimo Smiley

elem, da ti je izrastao umnjak na toj strani, da li pusis, da li si ili si skoro bio prehladjen/bolestan? pa cemo onda dalje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
SEC-SGHX680 1.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Kladim se da najmanje 80% ljudi koji posjecuju ovaj forum bezveze idu doktoru tj. za svaku sitnicu... eto ti neko postavio temu odma ono vidis savjete/komentare tipa "najbolje da odes doktoru"... to ja mislim vec svako zna da mu se i ne kaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:55:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pomoc

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.