Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:04:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc Sa Externim Hard Diskom HITNO  (Pročitano 1021 puta)
09. Apr 2011, 20:51:44
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Treba mi hitan savet. Prilikom reinstalacije sistema, glupom greskom ostavim
prikacen externi hard disk za laptop ( Transcend StoreJet 25 mobile 250 GB ) 
i prilikom pravljenja novih particija obrisem particiju E, a to je bio hard disk.
E sad znam da postoji fora za data recovery, ali imam problem sto mi sad komp
ne vidi externi hard, i sto uopste ne radi ni onaj instalacioni CD koji sam dobio
uz hard disk, i sto ni oni softveri koje skidam sa neta (sa zvanicnog sajta transcenda)
ne rade posao.

Sta da radim, HELP ME PLEASE.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Siemens C55
prvo da resimo kako ga ne vidi posto ne mozes nista da uradis ako ga ne vidi Smile prvo kad ubacis usb da li izbaci found new hardware? da li ga vidi u disk management-u(desni klik na my computer=>manage=>disk management)? a program za pocetak koji bih koristio za vracanje podataka je recuva
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
prvo da resimo kako ga ne vidi posto ne mozes nista da uradis ako ga ne vidi Smile prvo kad ubacis usb da li izbaci found new hardware? da li ga vidi u disk management-u(desni klik na my computer=>manage=>disk management)? a program za pocetak koji bih koristio za vracanje podataka je recuva
yep prvo to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S9+
Ovde se necu sloziti sa vama iz jednog razloga.Ta recuva nije bas nesto.Imao sam jednom problem da mi je stigao laptop od druga i situacija je bila kriticna i uzas.Naime virus mu je razbio particije i napravio od harda jednu veliku unpartition space.Znaci od podataka ni traga ni glasa.Probao sam prvo iz hirena onaj check disk - nije pomoglo nista.Zatim sam probao da mount particiju i pomoglo je ali je nasao samo C a i islo je brzinom puza skidanje podataka sa sjebanog harda.Iskren da budem nije mi toliko bilo za njegove podatke nego sam hteo da vidim cime to mogu da vratim particiju i podatke.Postavio sam temu na bencu i svasta su mi ljudi napisali.Dok sam cackao po hirenu nasao sa neki program koji mi je iskopao D particiju.Medjutim kad sam hteo da vratim on mi je ponudio neki sajt i rekao idi na www i skini pro verizju.Naime program koji mi je spasao muke zove se Power Data Recovery.E sad necu da reklamiram pirateriju jer je zabranjena ali ko zna google da koristi lako ce ga naci.Sta je jos bitno.Bitno je da taj hard ne dirate nista tj da slucajno ne formatirate.Zatim da takodje se ne pisu  podaci na njega.Takodje program Power Data Recovery mora biti instaliran na zdrav hard tj da ne instalirate na onaj sa koga zelite da izvucete podatke.I da idite u programu na advanced scan.Obican scan ne nadje sve.Meni je program nasao sve.Probao sam i acronis i recuva i jos 10 program i nisam nasao D.Takodje paragon na hiren boot CD 10.0 mi je nasao C i vratio je.Odlican je alat i to i probao sam na poslu jednom da se igram i sa paragon sam nasao sjebanu particiju medjutim kod ovog druga nije nasao D.Ako hard disk nije fizicki sjeban i ako nema bad sectore podaci se mogu vratiti 99%.Ako je hard fizicki ostecen i ako ima bad sectore i ako su npr pale glave onda je popravka vrlo skupa i u vecini slucajeva je odsvirao svoje hard.Ako vam je virus sjebao particiju prvo probati check disk na mini XP-u.U dosta slucaja uspe.Zatim ici na paragon i nalazenje izgubljenih particija a zatim kao krajnje resenje je Power Data Recovery i skidanje harda i stavljanje na drugu masinu.Takodje pre te igre cele proveriti sa nekim hdd tools dal je hard disk sa bad sectorima.To moze biti regenerator kojeg ja obozavam  Smile ili hd pro tune ili Hard Disk Sentinel koji ima 24h monitoring za pracenje zdravlja harda(citao sam da ce i hdd regenerator da odradi isto).Recuva i slicni free programi nisu 100%.Niko nece za 0 dinara da ti da alat koji ce sve da radi.Pro verzije su ipak bolje.Btw trenutno se igram vracanja podataka sa format harda.Za sad jos nisam nasao program koji je 100% da vrati sve ali ako nadjem javljam vam.Igram se sa flash memorijom pa ne znam dal je to validno.Nasao sam jedan ok program koji nadje sve slike.Ali trazim nesto da nadje bukvalno sve kao power data recovery
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:04:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.