Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 13:26:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomoc! pocinjem da ludim!  (Pročitano 20297 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
netko rece na prijasnjim postovima da mi je ona bila trofej,da tako je...ali i ja sam njoj bio trofej vjerujte mi bila je strasno ljubomorna...znam da joj je jos stalo do mene inace nebi jucer jurila iz grada u moj kvart samo da cuje sta je bilo

Jel ti svatas sam koliko je ovo kretenski?
ma shvacam,tjesim samog sebe,sta ti mislis kao zensko kada je ona zbog mene dojurila u moj kvart da cuje sta je bilo...sta mislis sta je njoj u glavi?jel joj je jos stalo do mene?

Ma znas kad bih ti ja jurila tako za nekim ko me kulira  Smile Jednom sam se ispalila i smarala lika koji nije bio zainteresovan za mene, koji sam kreten bila, godinu dana mi je trebalo da skontam neke stvari ((: Sa tim sto je olaksavajuca okolnost  sto sam imala 17, a ona ima 23  Smile  Ne, mrzim te gluposti kad ljudi postanu zainteresovani za nesto tek tada posto to izgube. Sto se mene tice, ja se maksimalno trudim da odstranim tu karakteristiku kod sebe - premalo je dobrih stvari u  zivotu koje su dobre i u kojima se uziva, neke se i tesko nalaze i zelim da uzivam u njima dok su tu, a ne tek kad ih izgubim.
Posto vecina to ne radi, i vecina se prepusta tom simptomu ''slatko mi je sve sto je nedostizno'' pretpostavljam da je i kod nje taj slucaj..

Mozda joj nije vise stalo do tebe nego joj je sujeta povredjena, mozda prosto ne zna sta hoce..Mozda hoce da ti se vrati i stalo joj je do tebe, ali je tvrdoglava i ne pravi kompromise pa ne moze da ti pridje..
U svakom slucaju, mozda treba da se zapitas kakva je tvoja buducnost sa njom, cak iako se vrati, ako je tako...sebicna i tvrdoglava.
Za tango je potrebno dvoje (:

A za to trofejstvo i ljubomoru...Nemam komentara...Koliko god zgodan bio neko sa kim sam, nikad ne bih mogla da ga posmatram kao trofej. Moze mi jedino biti drago i cast  sto je takva osoba sa mnom, ali gledanje kroz prizmu lovca i plena, trofeja. Mislim da to ne pije vodu u ljubavi i vezama odraslih ljudi.
Strasno je koliko ljudi ne znaju da se bore za nesto do cega im je stalo, radije bi  izgubili tako nesto nego neki kvazi ''ponos''...Okrecu glavu jedni od drugih, beze na drugu stranu ulice, povredjuju i sebe i drugog, samo zato sto ne mogu otvoreno da kazu sta osecaju..

Sve vise i vise shvatam...sto je covek stariji, to je detinjastiji u vezama, ili mu je teze da  te veze odrzi nego kad je mlad...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 13:42:44 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
fakat neznam sta da vise radim,sad kad znam da joj je jos stalo do mene dal da ju prvi nazovem ili ne(ak ima drugog samo cu se jos vise posrat),a ak budem ceko da se ona prva javi poludit cu...da mi je bar znat sta ona misli,mozda i ona ceka da se ja prvi javim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Analiza(koliko sam ja razumeo),
Imas 26 godina i u pitanju je devojka sa kojom hoces da imas nesto ozbiljno (možda brak?)
Ti hoćes da se pomirite ali nećes da razgovaraš s njom zato što se plašiš da će da te odbije.

Objašnjenje,
Prolongiranjem (i izbegavanjem) problema u kome si se našao, ti bivstvuješ u nekom metastabilnom stanju, ne znajući pritom ni šta da misliš.
Jedino što znaš jeste to da je voliš i da za vašu vezu ima nade.
Time što izbegavaš problem gubiš dragoceno vreme,
Citat
premalo je dobrih stvari u  zivotu koje su dobre i u kojima se uziva, neke se i tesko nalaze i zelim da uzivam u njima dok su tu, a ne tek kad ih izgubim.
Ali znajući da problem još nije rešen, ti se hvataš za to malo nade što ti ostade...
Nada je za siromašne, ako nisi znao. Verovatno si se i sa prisnim prijateljima konsultovao šta da radiš. Ali oni ti ne mogu pomoći. Moraš prvo sa sobom da rešiš neke stvari.

Predlog,
imaš 2 opcije:
1. da skupiš muda i razgovaraš sa njom.Ako nisi kanda da moliš(preklinješ) zbog toga što bi to eventualno ugrozilo tvoj položaj baje, onda je možda i ne zaslužuješ. Ali ako je ona devojka koju ti voliš, mislim da je preklinjanje neki minimum kojim bi mogao da je ubediš da ti se vrati. Neki ljudi rade mnogo ektremnije stvari da bi dokazali svoju ljubav. (mada i nije teško naći ekstremnije stvari od najprostijeg padanja na kolena)

2. Razbistri misli, izadji iz sebe pa makar morao da udješ negde drugde (čitajući neku knjigu na primer) da bi mogao objektivno da posmatraš svoj problem. Tada ćeš ili zaboraviti na nju ili shvatiti da je ona žena tvog života i razgovarati sa njom kao odrasla osoba.

Obe solucije vode do raskršća , znači ili ćeš biti sa njom ili nećeš biti sa njom. možda čak i shvatiš da ona nije prava osoba za tebe.
Postoji i treća solucija ali ti se već nalaziš u njoj. Naravno, mislim na taj besmisleni vodopad nade sa kojeg padaš, a koji sigurno ne vodi nigde. Možda se sada osećas zadovoljno, ali ćeš biti još srećniji kada izadješ iz kolotečine na ovaj ili onaj način. Znam ja, najteže je napraviti prvi korak, ali mislim da je svaki muškarac u stanju da skupi dovoljno hrabrosti da taj prvi korak preboli.Za koju god opciju se odlučio (od one dve racionalne), mogu da ti garantujem da ćeš se ponovo osećati mnogo bolje.

brate, ala kenjam
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Analiza(koliko sam ja razumeo),
Imas 26 godina i u pitanju je devojka sa kojom hoces da imas nesto ozbiljno (možda brak?)
Ti hoćes da se pomirite ali nećes da razgovaraš s njom zato što se plašiš da će da te odbije.

Objašnjenje,
Prolongiranjem (i izbegavanjem) problema u kome si se našao, ti bivstvuješ u nekom metastabilnom stanju, ne znajući pritom ni šta da misliš.
Jedino što znaš jeste to da je voliš i da za vašu vezu ima nade.
Time što izbegavaš problem gubiš dragoceno vreme,
Citat
premalo je dobrih stvari u zivotu koje su dobre i u kojima se uziva, neke se i tesko nalaze i zelim da uzivam u njima dok su tu, a ne tek kad ih izgubim.
Ali znajući da problem još nije rešen, ti se hvataš za to malo nade što ti ostade...
Nada je za siromašne, ako nisi znao. Verovatno si se i sa prisnim prijateljima konsultovao šta da radiš. Ali oni ti ne mogu pomoći. Moraš prvo sa sobom da rešiš neke stvari.

Predlog,
imaš 2 opcije:
1. da skupiš muda i razgovaraš sa njom.Ako nisi kanda da moliš(preklinješ) zbog toga što bi to eventualno ugrozilo tvoj položaj baje, onda je možda i ne zaslužuješ. Ali ako je ona devojka koju ti voliš, mislim da je preklinjanje neki minimum kojim bi mogao da je ubediš da ti se vrati. Neki ljudi rade mnogo ektremnije stvari da bi dokazali svoju ljubav. (mada i nije teško naći ekstremnije stvari od najprostijeg padanja na kolena)

2. Razbistri misli, izadji iz sebe pa makar morao da udješ negde drugde (čitajući neku knjigu na primer) da bi mogao objektivno da posmatraš svoj problem. Tada ćeš ili zaboraviti na nju ili shvatiti da je ona žena tvog života i razgovarati sa njom kao odrasla osoba.

Obe solucije vode do raskršća , znači ili ćeš biti sa njom ili nećeš biti sa njom. možda čak i shvatiš da ona nije prava osoba za tebe.
Postoji i treća solucija ali ti se već nalaziš u njoj. Naravno, mislim na taj besmisleni vodopad nade sa kojeg padaš, a koji sigurno ne vodi nigde. Možda se sada osećas zadovoljno, ali ćeš biti još srećniji kada izadješ iz kolotečine na ovaj ili onaj način. Znam ja, najteže je napraviti prvi korak, ali mislim da je svaki muškarac u stanju da skupi dovoljno hrabrosti da taj prvi korak preboli.Za koju god opciju se odlučio (od one dve racionalne), mogu da ti garantujem da ćeš se ponovo osećati mnogo bolje.

brate, ala kenjam

svaka cast na savjetu...trenutno sam u nedoumici dal da se javim ili ne...volim razmisljati par koraka unaprijed i na moguce posljedice...npr.sta ako se ja njoj opet prvi javim padnem na koljena i molim za opstanak nase veze a ona ima drugog i odbije me ne samo da cu sam sebe posrat nego cu joj se snizit u njenim ocima...a ako budem ceko neznam do kada ce to trajati ko zna koji ona film sebi vrti u glavi zato ne zelim riskirati...i jos nesto siguran sam 95% da ima drugoga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
mob
Nokia N-shurnaest
Prenemazesh se kao snebljiva azdaja. Smile
Iskren da budem,da sam kojim sluchajem ta devojka okarkrterisao bih te kao "bezmudnog" tipa i metO na ignore listu.. Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Snizices se zato sto ces pokazati da ti je stalo? Smile

Pa ako ste vec bili toliko u ljubavi i ako se tako dobro razumete, ta opcija ce biti iskljucena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K530i
Uh, sjetih se svojih prvih postova na bureku... Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
ako ne odes kod nje imas 1% sanse da ti se vratiti Smile a ako odes kod nje sanse su mnogo vece, tako da ne bi trebalo da bude tezak izbor
ako odes kod nje, i ona te odbije dok si na kolenima, ustani, kazi "ok, aj cao" i idi..., a ona ako te je ikad stvarno volela, oprostice ti dok si na kolenima...
ako ti ne oprosti onda izmedju vas vise ljubavi nema... jer za ljubav je potrebno dvoje... kako mozes da volis osobu koja ne voli tebe, to mi nije jasno  Smile
(sad sam malo izgubio objektivnost, pricam ti sta bih ja radio).
kapiram sta hoces da kazes, ali da li je bitno da li ces da se izblamiras kad je ionako vise neces videti ako te odbije, znaci nece na TV-u da bude scena kad si ti na kolenima, pa da ti se ceo svet smeje... uostalom zasto bi ti se iko smejao, ti ces pokajanjem da dokazes da je volis. sta je tu smesno...
Mozda i ona razmislja kao i ti... i ceka da ti nju pozoves i kaze sebi "ma sigurno je nasao drugu"... o tome nisi razmisljao...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 19:13:46 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
sve ja to shvacam,ali zasto ona nebi pokazala da joj je stalo i napravila prvi korak,znam da je tvrdoglava,egocentricna,razmazena itd...ona je mene spucala na najodvratniji moguci nacin,strasno me povrijedila,ja sam je molio da mi se vrati i nije htjela...i sad bi ja opet nakon 15 dana trebao raditi prvi korak,neka i ona pokaze da joj je stalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 13:26:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.