Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:22:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomoc! pocinjem da ludim!  (Pročitano 21016 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ne samo predpostavljm kakvu je proslost mogla imati,zivi sama bez roditelja od 16g. i smatram na nasa veza pocinje od trenutka kad smo se upoznali pa na dalje...sve prije toga me ne zanima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
kad bi to tako ishlo ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
mob
Nokia N-shurnaest
Ovakve tipove dece nikad netju razumeti najsjajnije(def).
« Poslednja izmena: 06. Feb 2009, 22:07:01 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 

Ma ima ih sve vise i vise nazalost...Sorta papucara i ribetina...:s

Ali da ne bude kako dodjosmo ovde samo da pljujemo...Najkonstruktivniji savet ti je da spakujes malo samopostovanja za poneti, to u dzep, ovoj mahnes za zbogom i u potragu za nekom drugom. Tj. ako ne zelis da budes mazohista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
ne diraj ribetine
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Ali da ne bude kako dodjosmo ovde samo da pljujemo...Najkonstruktivniji savet ti je da spakujes malo samopostovanja za poneti, to u dzep, ovoj mahnes za zbogom i u potragu za nekom drugom. Tj. ako ne zelis da budes mazohista.
sinoc bio u disku gdje smo se nas dvoje upznali,ona tamo cesto zalazi.,bilo zena nema broja,a ja se skamenio i samo gledo na sve strane nebili ju vidio,nije dosla...cekat cu do valentinova i to je to...jucer ujutro oko 7 sam posudio od prijatelja auto otiso u njen kvart i cekao da krene na posao,samo da ju vidim...kad je izasla iz kuce kao da je imala sesto culo kao da je osjetila moju prisutnost kao da jos postoje osjecaji medju nama,okrenula se prema meni i gledala par sekundi ali mislim da me nije skuzila...kad sam ju vidio srce me zabolilo i nesto me pocelo stezat u prsima nemogu vjerovat da vise nismo zajedno,ucinit cu sve da ju vratim,zato vas molim da malo promjenite pristup problemu i dajte mi neke savjete kako da joj najbolje pristupim i dajte neki savjet sta da joj kazem da se pomirimo jer smatram da se treba jos malo potrudit i ne zelim dici ruke od nje samo tako..zena je bombetina predobro izgleda
« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 12:34:41 od njasvi2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
A da posjetis psihijatra, klasicni si stalker aka uhoditelj  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250

sinoc bio u disku gdje smo se nas dvoje upznali,ona tamo cesto zalazi.,bilo zena nema broja,a ja se skamenio i samo gledo na sve strane nebili ju vidio,nije dosla...cekat cu do valentinova i to je to...jucer ujutro oko 7 sam posudio od prijatelja auto otiso u njen kvart i cekao da krene na posao,samo da ju vidim...kad je izasla iz kuce kao da je imala sesto culo kao da je osjetila moju prisutnost kao da jos postoje osjecaji medju nama,okrenula se prema meni i gledala par sekundi ali mislim da me nije skuzila...kad sam ju vidio srce me zabolilo i nesto me pocelo stezat u prsima nemogu vjerovat da vise nismo zajedno,ucinit cu sve da ju vratim,zato vas molim da malo promjenite pristup problemu i dajte mi neke savjete kako da joj najbolje pristupim i dajte neki savjet sta da joj kazem da se pomirimo jer smatram da se treba jos malo potrudit i ne zelim dici ruke od nje samo tako..zena je bombetina predobro izgleda
presudi bičarki,onda malo gun shooting with police,pa zatim presudiš i sebi.
Work provjereno
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
fakat se od velike koristi samo se zajebavate,nisam nikakv manijak niti psiho nemozes presudit zeni koju volis vise od svega,vise necu ostavljat nikakve komentare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ja se ne zajebavam.
Toliko si konfuzan da te covjek vise ne moze upratiti; prvo je kurva, pa je najbolja zena na svijetu pa je uhodis pa joj se zelis osvetiti jer te ostavila ..
A sve to zato sto ne mozes prihvatiti da je gotovo.

Uostalom, ako ti mislis da je normalno da pratis nekoga u stopu, stavi se u njenu poziciju.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:22:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.